Zonnepanelen Noord-Holland

Wil jij direct besparen met zonnepanelen? Particuliere huiseigenaren kunnen nu zonnepanelen in Noord-Holland huren, wat het mogelijk maakt om zonder investering, via Solease, zonnepanelen te laten installeren op het eigen dak. Wees er dus op tijd bij en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!


De provincie wilt ook haar eigen infrastructuur en gebouwen inzetten om duurzame energie op te wekken. Zon-geluidsschermen is hier een goed voorbeeld van!

Staat in de top 3 provincies met meest beschikbaar km2 dakoppervlak voor zonnepanelen.

Noord-Holland wil in 2050 volledig energieneutraal en circulair zijn. Steden die hier hard aan meewerken zijn Heemskerk, Den Helder, Zaandam, Julianadorp en Nieuw-Vennep.

Stap nu over

Zonnepanelen in Noord-Holland? Jazeker!

Als je in Noord-Holland woont kan je eigenlijk niet anders dan zonnepanelen op je dak laten plaatsen. Waarom? Omdat Noord-Holland bij uitstek geschikt is voor zonnepanelen, dankzij het hoge aantal zonuren dat de provincie jaarlijks krijgt in vergelijking met andere provincies. Om deze reden zien we zowel de provincie als de inwoners van Noord-Holland investeren in groene stroom via zonnepanelen.

Van alle gemakken voorzien

Besparen zonder te investeren

Maar met Solease kan je als inwoner van Noord-Holland ook voor zonnepanelen kiezen zonder dat je hoeft te investeren. Voor een maandelijks bedrag huur je onze zonnepanelen in Noord-Holland en ben je van alle gemakken voorzien.

Wist je trouwens dat je niet BKR-geregistreerd wordt, dat het huurcontract overdraagbaar is én dat we een niet-goed-geld-terug garantie leveren? We plaatsen enkel panelen van de beste kwaliteit, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Dat is de zekerheid van Solease!

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Noord-Holland

Veel zon!

Zonnepanelen in Noord-Holland kopen of huren?

Door zonnepanelen in Noord-Holland te huren bij Solease kun je dus direct gaan besparen op je energiekosten zonder te investeren. We berekenen voor jou hoeveel zonnepanelen op je dak passen en wat deze panelen gaan opbrengen. Op basis daarvan kunnen we heel nauwkeurig voorspellen hoeveel jij per jaar gaat besparen.

 

Onze klanten houden onderaan de streep zelfs nog geld over na het huren van de zonnepanelen in Noord-Holland. Zij besparen gemiddeld zo’n €130 per jaar extra. Daar zijn de huurkosten dus al vanaf getrokken!

Geen gedoe

Verzekerd van de hoogste kwaliteit

Wil je liever zonnepanelen in Noord-Holland kopen en het zonnestroomsysteem in eigen beheer nemen? Ook dan kun je bij Solease terecht. Je kunt onze zonnepanelen nieuw kopen of van ons overnemen nadat je ze eerst een tijdje huurt. Dit kan al vanaf de eerste maand!

De zonnepanelen die je bij ons koopt zijn dezelfde als de panelen die op de daken van onze huurders liggen. Omdat eventuele onderhouds- en reparatiekosten voor onze rekening komen, zijn wij er bij gebaat om deze zonnepanelen zo betrouwbaar mogelijk te maken. Je kunt dus rekenen op zonnepanelen van de beste kwaliteit.

Maak vandaag nog de overstap

Overstappen op zonne-energie in Noord-Holland hoeft geen lastige keuze te zijn. We begrijpen dat de hoge aanschafskosten een obstakel kunnen vormen voor veel mensen, maar door het huren van zonnepanelen is dit geen excuus meer.

Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte bij ons aan, zodat wij onze specialisten aan het werk kunnen zetten om een voorstel op tafel te leggen. We leggen het verbruik van je huishouden naast de door ons berekende opbrengst en bepalen zo hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt voor een rendabel huurcontract. Uiteraard nemen we jouw wensen altijd als uitgangspunt bij het vinden van een oplossing.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Bespaar direct ongeveer 10% op je energiekosten en blijf besparen voor zolang als jij wilt. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Je kiest voor Solease omdat:

  • Je kunt vertrouwen op je zonnestroomsysteem
  • We de installatie, monitoring, onderhoud en reparaties verzorgen
  • We betalen zelfs voor de verzekering

Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Noord-Holland op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen op je dak? Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe de dakcheck en ontvang onze berekening.