ZONNEPANELEN HEEMSKERK

Op een eenvoudige manier verduurzamen? Met de zonnepanelen van Solease draag jij bij aan een duurzamer milieu en bespaar je flink op je energiekosten. Solease is actief in heel Nederland en kan dus ook zonnepanelen op jouw dak in Heemskerk en omgeving plaatsen. Bij ons is het mogelijk om zonnepanelen in Heemskerk te huren of kopen en zo direct te profiteren van groene stroom. Dit willen we namelijk voor iedereen mogelijk maken. Bij Solease ben je verzekerd van hoogwaardige zonnepanelen en uitstekende service. Wil je ook besparen? Doe de gratis dakcheck en ontdek wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Heemskerk

Kies voor onze zonnepanelen in Heemskerk

In Nederland verbruikt een gezin met drie kinderen in een rijtjeshuis gemiddeld zo’n 3500 kWh. Door zonnepanelen van Solease op je dak in Heemskerk te plaatsen kan dit verbruik flink teruggeschroefd worden. Dit heeft direct invloed op je energierekening en het is een oplossing met oog op de toekomst. Zonnepanelen in Heemskerk bieden de perfecte uitkomst. Dankzij de optie om zonnepanelen te huren kunnen we nu ook zonnepanelen plaatsen bij gezinnen voor wie de investering van een compleet zonnestroomsysteem niet haalbaar is. Voor een vast bedrag per maand wek je al groene stroom op. We zijn open in onze werkwijze en vertellen je graag hoe dit precies werkt. Bovendien kun je met zonnepanelen in Heemskerk vaak nog een mooi bedrag per jaar terugkrijgen van je energiemaatschappij. Onze klanten krijgen gemiddeld €130 terug van hun energieleveranciers. Hier zijn alle kosten al van afgetrokken.

Betaalbaar voor iedereen

Betaalbare zonnepanelen in Heemskerk

Bij Solease vinden we dat iedereen recht heeft op zonne-energie. De drempel is echter voor sommigen nog te hoog om te investeren in zonnepanelen. Bij Solease kun je ook zonnepanelen in Heemskerk huren. Je huurt onze zonnepanelen voor een vast en betaalbaar bedrag per maand. Hier zitten alle kosten voor het zonnestroomsysteem al inbegrepen. Niet alleen regelen en betalen wij de verzekeringskosten, ook monitoren wij het systeem nauwkeurig en nemen eventuele kosten voor onderhoud of reparaties voor onze rekening. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgeloos genieten van de zonnepanelen op je dak in Heemskerk. Bij het huren van zonnepanelen krijg je overigens geen BKR-registratie. Wil je zonnepanelen kopen in Heemskerk? Ook dan kun je bij Solease terecht. Je betaalt dan geen maandelijkse kosten, maar schaft het zonnestroomsysteem in één keer aan. Hier zitten de kosten voor onderhoud en reparatie niet bij, de installatiekosten wel. Je verhoogt de waarde van je huis in één klap en verdient de investering in ongeveer zeven jaar weer terug.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Zonnepanelen, een logische keuze

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen in Heemskerk? Doe de dakcheck op onze website en binnen enkele minuten ontvang je het resultaat in je mailbox. Onze solar experts gaan bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor je aan de slag met geavanceerde software en 3D-satellietbeelden waarin ze een zeer nauwkeurige indicatie geven hoeveel jouw zonnepanelen in Heemskerk zullen opwekken. Zo heb je direct een duidelijk beeld bij de mogelijkheden in jouw situatie. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website! Bij vragen of advies kun je uiteraard contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!

Een duurzamer milieu creëren doen we samen

Met zonnepanelen op je dak in Heemskerk bespaar je op je energiekosten en dat is uiteraard erg voordelig. Maar naast dit belangrijke voordeel draag je met zonnepanelen op je dak ook direct bij aan een betere toekomst voor volgende generaties. Door je eigen energie op te wekken verminder je de vraag naar traditionele vormen van energiewinning, die schadelijk zijn voor het milieu. En deze overstap doet er weldegelijk toe. Bovendien neemt de waarde van je woning ook toe met zonnepanelen. De vraagprijs van je woning wordt zeker meer met zonnepanelen. Onze huurcontracten zijn overdraagbaar, zo kun je dus ook zonder zorgen verhuizen als je onze zonnepanelen huurt.


Noord-Holland wil in 2050 volledig energieneutraal en circulair zijn. Help jij een handje mee?

Al duizenden andere woningeigenaren gingen u voor in Heemskerk.

Door de gunstige ligging dichtbij zee kent Heemskerk relatief veel zonuren per jaar.

Waarom Solease?

Solease is het eerste bedrijf dat in Nederland zonnepanelen ging verhuren. Vanuit Utrecht zijn we begonnen met het uitbreiden van onze diensten en ondertussen zijn we actief in heel Nederland. We helpen onze provincie graag bij het geven van het goede voorbeeld. Wil je samen met Solease werken aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd besparen? Bij ons huur je voor een scherpe prijs hoge kwaliteit zonnepanelen met een levensduur van 25 jaar. Waarom je bij ons klant wilt worden:

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen