SOLEASE AANBEVELEN = €100 VERDIENEN

Jij bent enthousiast over jouw zonnepanelen en bent ervan overtuigd dat jouw vrienden, buren of familie ook kunnen profiteren van de zon. Wij maken het je makkelijk en leuk om jouw enthousiasme te delen.

Vertellen
Jij vertelt iemand enthousiast over de zonnepanelen van Solease.

Klant aanbrengen
Hij of zij vraagt een offerte aan en wordt op jouw aanraden klant bij Solease.

Bonus ontvangen
Jij ontvangt €100 zodra de zonnepanelen bij hem/haar zijn geïnstalleerd.

 

Wat als ik een MKB klant aandraag?

Beveel je Solease aan bij een MKB klant? Ook dan krijg je van ons een mooie bonus. Deze is niet €100 zoals bij particulieren, maar €10 per geïnstalleerd paneel. Deze bonus kan dus behoorlijk oplopen!

  • Vul eerst je eigen gegevens in

  • Wie van jouw vrienden zou over ons moeten weten?
  • Vul je het adres van je vriend ook in? Dan kijken wij alvast of zijn of haar dak geschikt is.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanbevelen

Hoe werkt de aanbrengbonus

Zodra iemand op jouw aanraden klant bij ons wordt, krijg jij van ons een aanbrengbonus t.w.v. € 100 (of €10 per geïnstalleerd paneel bij MKB klanten). Je mag zo veel vrienden aanbrengen als je wilt. Je kunt op meerdere manieren iemand vertellen over Solease:

  1. Je kunt natuurlijk gewoon iemand vertellen over Solease, bijvoorbeeld op een verjaardag of tijdens een praatje met de buurman. Zolang hij of zij jouw naam noemt bij de offerteaanvraag, komt die aanbrengbonus bij jou terecht.
  2. Via deze pagina kun je namen opgeven van jouw vrienden, buren of familie waarvan jij vindt dat zij moeten weten over de zonnepanelen van Solease. Diegene krijgt dan van ons een mailtje met meer informatie. In dit mailtje staat jouw naam en een link naar onze dakchecktool waarmee ze zelf alvast kunnen kijken hoeveel zonnepanelen er ongeveer op hun dak passen.

 

Vrienden aandragen

Wie moet er nog meer weten over zonnepanelen van Solease? Vul je eigen gegevens in zodat we weten wie de aanbrengbonus mag ontvangen en de contactgegevens van diegene die je aandraagt zodat we hem of haar informatie kunnen toesturen.
Bekijk de actievoorwaarden

Vriendenformulier

  • Vul eerst je eigen gegevens in

  • Wie van jouw vrienden zou over ons moeten weten?
  • Vul je het adres van je vriend ook in? Dan kijken wij alvast of zijn of haar dak geschikt is.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actievoorwaarden

Wanneer is iemand klant?
Iemand is bij ons klant als de zonnepanelen op het dak zijn geïnstalleerd en de (eerste) betaling binnen is. Voor al onze klanten gelden de algemene voorwaarden. Per huishouden kan er slechts 1 persoon klant worden.

Wie mag een klant opgeven?
Ben je (voormalig) klant van Solease en nodig je jouw vrienden, buren of familie uit op persoonlijke titel (dus met je eigen naam)? Dan mag je meedoen aan deze actie. We gaan er van uit dat iedereen de aangedragen vrienden zelf persoonlijk op de hoogte heeft gebracht
Iedere persoon die je aandraagt is een persoonlijke connectie en stelt het op prijs dat je hem of haar opgeeft. Commerciële en bedrijfsmatige deelacties worden uitgesloten van deelname.

Wat ontvangen aangedragen vrienden? 
Wij sturen je vrienden een email met betrekking tot deze actie. Hierin noemen we jouw naam, staat een downloadlink naar een brochure en vragen we om het maken van een belafspraak. Mogelijk bellen we jouw vriend ook nog eens zelf om de wensen door te spreken.

Hoe wordt de aanbrengbonus uitgekeerd?
De bonus wordt verrekend met jouw maandelijks huurbedrag. Het is mogelijk dat dit over meerdere maanden verspreid wordt, waardoor je dus geen of minder huur hoeft te betalen over de zonnepanelen. De verrekening van de bonus is terug te vinden op de factuur. Heb je het zonnestroomsysteem bij ons gekocht? Dan keren we de bonus uit als cashback.

Meerdere aanmeldingen per persoon
Als één van je vrienden door meerdere mensen wordt aangedragen, dan krijgt alleen de eerste aandrager de aanbrengbonus. Solease houdt dit bij.

Aanpassen van de voorwaarden
Solease mag de voorwaarden rond deze actie op elk moment aanpassen. Hierover hoeven we niet te communiceren. We hebben het recht om vergoedingen in te trekken als we vermoeden dat er sprake is van fraude of als deelacties niet in lijn zijn met de algemene voorwaarden.

Vragen?
Heb je vragen over de voorwaarden of over deze actie? Stel ze gerust! Neem contact met ons op via Contact, bel ons op 030 – 320 02 37 of mail naar info@solease.nl.

Beoordeling schrijven

Ben je trots op de zonnepanelen op jouw dak? Of heb je de service van Solease als heel prettig ervaren? Laat dan een recensie achter voor op onze website. Daar worden we blij van!

Beoordeel ons