Welkom in het Solease klantportaal

Heb je vragen over wat de impact is van het coronavirus op jouw installatie? Bekijk onze FAQ over corona.

Je hebt een fantastische keuze gemaakt: bij ons zit je goed. Je bent verzekerd van een goed product en profiteert van alle voordelen. Geen zorgen over kosten voor onderhoud, reparaties of extra verzekering, die zijn voor ons.

Benieuwd waar je in het proces zit?

Bekijk alle stappen van acceptatie tot installatie

Voorbereidingen

Doen - voor de installatiedag

Nadat je de offerte hebt geaccepteerd, ben je officieel klant bij ons. Maar de panelen liggen niet diezelfde dag nog op je dak. En dat is maar goed ook, want je moet nog een paar dingen regelen voor de installatiedag. Hieronder zie je wat precies:

De installatiedag

De grote dag is aangebroken: zonnepanelen installeren! Wat gaat er allemaal gebeuren om dit voor elkaar te krijgen? Nieuwsgierig naar wat je te wachten staat? Hier lees je alles over deze dag.

De installatiedag

Nazorg

Doen - na installatie

Na de installatie wil je natuurlijk weten hoeveel energie de zonnepanelen opwekken. Meld je aan voor de monitoring om de de productie van de zonnepanelen op de voet te volgen.

Ben je tevreden over Solease? Help ons dan op verschillende manieren:

Heb je een vraag, klacht of verzoek?

Dan staan wij daar natuurlijk voor open. Via onderstaand formulier komt jouw vraag, klacht of verzoek bij de juiste afdeling terecht.

Stel hier je vraag

Beoordeel ons

Ben je trots op de zonnepanelen op jouw dak? Of heb je de service van Solease als heel prettig ervaren? Laat dan een recensie achter op Google, Facebook of per mail voor op onze website. Daar worden we blij van!

GOOGLE RECENSIEFACEBOOK RECENSIE