Welkom in het Solease klantportaal

Je hebt een fantastische keuze gemaakt: bij ons zit je goed. Je bent verzekerd van een goed product en profiteert van alle voordelen. Heb je een vraag? Kijk dan eens tussen de veelgestelde klantvragen.

Benieuwd waar je in het proces zit?

Bekijk alle stappen tot installatie

Voorbereidingen

Doen - voor de installatiedag

Nadat je de offerte hebt geaccepteerd, ben je officieel klant bij ons. Maar de panelen liggen niet diezelfde dag nog op je dak. En dat is maar goed ook, want je moet nog een paar dingen regelen voor de installatiedag. Hieronder zie je wat precies:

De installatiedag

De grote dag is aangebroken: zonnepanelen installeren! Wat gaat er allemaal gebeuren om dit voor elkaar te krijgen? Nieuwsgierig naar wat je te wachten staat? Hier lees je alles over deze dag.

De installatiedag

Nazorg

Doen - na installatie

Na de installatie wil je natuurlijk weten hoeveel energie de zonnepanelen opwekken. Meld je aan voor de monitoring om de de productie van de zonnepanelen op de voet te volgen.

Houd ons op de hoogte van wijzigingen. Bijvoorbeeld als je verhuisplannen, een nieuw telefoonnummer, e-mailadres of rekeningnummer hebt.

Ben je tevreden over Solease? Help ons dan op verschillende manieren:

Heb je een wijziging, vraag, klacht of verzoek?

Dan staan wij daar natuurlijk voor open. Via onderstaand formulier komt jouw wijziging, vraag, klacht of verzoek bij de juiste afdeling terecht.

Stel hier je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordeel ons

Ben je trots op de zonnepanelen op jouw dak? Of heb je de service van Solease als heel prettig ervaren? Laat dan een recensie achter op Google, Facebook of per mail voor op onze website. Daar worden we blij van!

GOOGLE RECENSIEFACEBOOK RECENSIE