Huisscan: duurzaam advies speciaal voor jouw huis

Jouw woning verduurzamen? Doe de huisscan. We kijken wat voor jouw huis de beste verbetering is op het gebied van verduurzamen. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort in huis, maar ook voor een mooi rendement door waardestijging en een besparing op je energierekening.

Snel antwoord

In minuten antwoord op al je vragen

Ontdek wat we specifiek voor jou adviseren, hoeveel het oplevert en hoeveel het kost. Onze software beoordeelt jouw volledige woning en geeft je in enkele minuten antwoord op deze vragen:

 1. Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
 2. Loont het om te investeren in isolatie?
 3. Hoeveel kan ik jaarlijks besparen op mijn energiekosten?
 4. Welke andere duurzame maatregelen zijn interessant?
 5. Wat gaat het me kosten en wat bespaar ik ermee?

 

Doe mee met de energie-revolutie

Lig jij ook wakker van die torenhoge energieprijzen? Dat snappen wij! Dit is voor veel mensen de reden om hun huis te isoleren en zo energieverlies te beperken, en om zelf energie te gaan opwekken met zonnepanelen. Dit is een makkelijke manier om de maandlasten flink te verlagen en beide maatregelen merk je direct.

Stap nu over

Oplossingen om te verduurzamen

Als je gaat verduurzamen, kun je aan verschillende oplossingen denken:

 1. Zonnepanelen om duurzame en voordelige stroom op te wekken (bij Solease kun je zonnepanelen ook volledig ontzorgd huren).
 2. Isolatie om je energieverlies te beperken.
 3. Warmtepomp om warmte uit de lucht/bodem/grondwater te halen. Overweeg dit pas als je huis goed geïsoleerd is (anders verlies je de warmte weer) en als er zonnepanelen op liggen (zodat je de energie voor de warmtepomp duurzaam en kostenefficiënt opwekt).
 4. Thuisbatterij om zonne-energie van eigen dak op te slaan, om netcongestie te voorkomen.
 5. Laadpaal om je elektrische auto mee op te laden. Superhandig om aan huis te hebben en extra slim om te combineren met zonnepanelen (zodat je de auto duurzaam oplaadt).

TIP: Als je ervoor kiest om zonnepanelen te gaan huren, hou je spaargeld over om een andere maatregel aan te schaffen (met subsidie). Slim!

 

Hoe werkt de huisscan?

Doe de huisscan

De huisscan geeft in een paar minuten volautomatisch een indicatief advies, specifiek voor jouw huis en jouw energiebehoefte.

Inzicht in besparing en kosten

Per duurzame maatregel krijg je inzicht in wat je ermee kunt besparen, aan welke kosten je moet denken en hoeveel subsidie je ervoor kunt aanvragen.

Advies of offerte

Wil je jouw advies nog eens rustig nalezen? Je kunt het downloaden of direct een offerte aanvragen voor advies van onze duurzaamheidsexperts.

Informatie over verduurzamen

Vragen?

Orienterend contact

Wil je liever nog wat meer informatie voordat je een offerte aanvraagt? Onze zonnepaneel-experts vertellen je graag alles over de mogelijkheden van zonne-energie. Natuurlijk is dat gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.