Isoleren = geld besparen

Met isolatie kun je tot 30% op de energiekosten besparen bij gemiddeld stookgedrag. Geen overbodige luxe met de torenhoge gasprijzen van nu! Isoleren is dus naast financieel interessant ook comfortabel én goed voor het milieu. Je kunt je investering binnen enkele jaren terugverdienen (gemiddeld 3-5 jaar).

Naast het beperken van energieverlies, is het raadzaam om duurzame energie op te wekken met onze zonnepanelen. Door slim om te gaan met energie bespaar je CO2, ook dat is duurzaam!

Welke isolatie biedt Solease aan?

Je huis isoleren kan op verschillende manieren. Wij verzorgen in totaal vijf vormen van isolatie om jouw energieverbruik omlaag te krijgen. We isoleren muren, daken, glas, vloeren en de bodem van jouw woning.

Adviesgesprek aanvragen

Muurisolatie

Spouwmuurisolatie

Bij de meeste woningen zit tussen de binnen- en de buitenmuur een holle ruimte. Dit wordt de spouw genoemd. Bij spouwmuurisolatie wordt de lege ruimte opgevuld met isolatiemateriaal: wol, parels of purschuim. Onze adviseur bekijkt bij jou thuis welk materiaal het meest geschikt is.

Voordelen spouwmuurisolatie: 

 • Tot wel 30% besparen op energiekosten*
 • Binnen een paar jaar terugverdiend
 • Meestal binnen 1 dag aangebracht
 • Je kunt gewoon thuis blijven

Woon je in een huis dat gebouwd is na 1990? Dan is deze al goed genoeg geïsoleerd. Er is geen spouwmuurisolatie nodig.

*Bij gemiddeld stookgedrag. Per maatregel kun je een bepaald percentage besparen. Deze percentages kunnen niet bij elkaar opgeteld worden.

Dakisolatie

Dakisolatie

Met goede dakisolatie kun je flink gaan besparen op je energierekening. Het dak is namelijk verantwoordelijk voor een kwart van het warmteverlies in huis. Zonde! Je kunt de isolatie van je dak ook combineren met het isoleren van je zoldervloer voor een optimaal resultaat.

Voordelen dakisolatie: 

 • Dak- en zolderisolatie is goed voor het milieu
 • Tot wel 25% besparen op je energierekening*
 • Inclusief mooie afwerking (optioneel)

Maak ook van je zolder een extra leefruimte.

*Bij gemiddeld stookgedrag. Per maatregel kun je een bepaald percentage besparen. Deze percentages kunnen niet bij elkaar opgeteld worden.

Isolatieglas

Isolatieglas

HR-IsoGlass isoleert maar liefst zes keer beter dan enkel glas en drie keer beter dan ‘normaal’ dubbel glas. Zo zorgt het voor minder warmteverlies en meer comfort. Dit komt door de speciaal aangebrachte coating in de binnenzijde van het glas die warmte en kou reflecteren. Zo blijft uw woning ‘s winters warm en ’s zomers koel!

Voordelen: 

 • Bespaar tot 15%*
 • Drie keer beter dan ‘normaal’ dubbel glas
 • Meestal in 1 dag geplaatst
 • Meer wooncomfort

Een investering die zich dubbel en dwars terugverdient.

*Bij gemiddeld stookgedrag. Per maatregel kun je een bepaald percentage besparen. Deze percentages kunnen niet bij elkaar opgeteld worden.

Vloerisolatie

Vloerisolatie

Veel woningen in Nederland hebben geen (of verouderde) vloerisolatie, terwijl de vloer van de woning een grote bron van warmteverlies is. Dat maakt vloerisolatie een interessante en rendabele isolatiemaatregel. Bij vloerisolatie wordt het isolatiemateriaal via de kruipruimte aangebracht aan de onderzijde van de begane grond.

Voordelen vloerisolatie: 

 • Gemiddelde besparing van €220 per jaar op gasverbruik*
 • Binnen een paar jaar terugverdiend
 • Meestal in 1 dag klaar

Heb je vloerverwarming? Dan is vloerisolatie een absolute must.

*Bij gemiddeld stookgedrag. Per maatregel kun je een bepaald percentage besparen. Deze percentages kunnen niet bij elkaar opgeteld worden.

Bodemisolatie

Bodemisolatie

Wanneer je vloer niet geschikt is voor vloerisolatie, bieden we bodemisolatie als alternatief aan. Dit is bijvoorbeeld een goede oplossing als uw kruipruimte niet hoog genoeg is voor vloerisolatie. We brengen een laag HR-IsoPearl aan op de bodem van de kruipruimte, waarmee we vocht weren.

Voordelen bodemisolatie: 

 • Isoleren mogelijk wanneer vloerisolatie niet kan
 • Weert vocht uit je woning
 • Bespaar tot 15%*

Heb je een kruipruimte, maar is vloerisolatie niet mogelijk? Bodemisolatie is het alternatief.

*Bij gemiddeld stookgedrag. Per maatregel kun je een bepaald percentage besparen. Deze percentages kunnen niet bij elkaar opgeteld worden.

Isolatiepartner

Waarom voor isolatie van Solease kiezen?

Solease is al sinds 2011 actief bezig met het verduurzamen van Nederlandse woningen door zonnepanelen te verhuren en te verkopen. Vanuit onze overtuiging dat we de wereld beter achter willen laten dan dat we deze kregen, focussen we ons ook op andere duurzame oplossingen, zoals isolatie. Door samen te werken met een betrouwbare en ervaren isolatiepartner kunnen we de hoge kwaliteit van onze producten en service waarborgen. Wil jij je huis isoleren en zonnepanelen op je dak leggen? Dankzij Solease hoef je dan maar met één partij samen te werken.

Voordelen van isolatie bij Solease:

 • Breed assortiment isolatieproducten
 • Volledig zelfvoorzienend team met eigen stroom en luchtvoorziening
 • Gratis adviesgesprek bij jou thuis
 • We werken samen met een betrouwbare en ervaren isolatiepartner

Subsidie

Profiteren met isoleren dankzij subsidies

Ben je al bekend met de ISDE, oftewel, de ‘Investeringssubsidie Duurzame Energie’? Je komt in aanmerking voor deze tijdelijke subsidie als je minstens twee maatregelen laat uitvoeren in je woning.

Wil je weten hoeveel subsidie je kunt krijgen? Ga dan naar de website van het Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO).

Voordelen van isoleren

Woonplezier

Zodra je woning goed geïsoleerd is, merk je dat meteen. Er komt veel minder winterse kou of zomerse warmte je huis in, en dat is wel zo prettig.

Kosten besparen

Investeren in isolatie verdient zichzelf terug. Enerzijds omdat je minder geld kwijt bent aan stookkosten, anderzijds omdat je minder energie verbruikt om je huis op temperatuur te houden.

Goed voor het milieu

Hoe minder energie je verspilt, hoe beter dat is voor het milieu. Isoleren is duurzaam en gaat de opwarming van de aarde tegen.

Dit zeggen klanten

 • Dhr. Borggreve uit Ootmarsum

  “Wij besparen door de spouwmuurisolatie gemiddeld tussen de 700 en 800 m3 gas per jaar. Omgerekend is dit toch zo’n €500,- die wij besparen. Wij zijn erg tevreden met de spouwmuurisolatie, alles verliep volgens afspraak en het werd netjes afgewerkt.”

  Mevr. Alberts uit Almelo

  “Vóór de isolatie was onze zolder één van de warmste plekken in het huis. De isolatieplaten in het dak houden de warmte goed tegen en onze zolder blijft nu lekker koel. In de zomer is het ideaal voor onze kantoorruimte en speelruimte van de kinderen.”

  Mevr. Gillis uit Breda

  “Ik had altijd last van koude voeten, dit kwam door een koude trek die vanuit de kruipruimte onze woning binnen kwam. Door vloerisolatie is dat nu verleden tijd.”

Je woning isoleren in 3 stappen

Informatie

Zodra jouw informatieaanvraag bij ons binnengekomen is, nemen we binnen 2 dagen contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Huisbezoek

Isolatie is altijd maatwerk. Daarom komt er eerst een specialist bij je thuis kijken wat er mogelijk is. Op basis daarvan krijg je een offerte.

Isoleren

Vakkundige medewerkers isoleren jouw woning en zodra dat klaar is (meestal binnen 1 dag), begin je met besparen en geniet je van 10 jaar garantie.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Isolatie is een duurzame manier om geld te besparen en daarnaast ook je woonplezier en comfort te verhogen. Weg met hoge stookkosten, loeiende airco's en tocht. Heb je een vraag? Kijk eens tussen de veelgestelde isolatievragen. Wil jij ook één of meerdere isolatiemaatregelen treffen? We adviseren je graag. Voordat we komen installeren, gaat er altijd een vrijblijvend adviesgesprek en een schouw (huisbezoek) aan vooraf. Maak direct een afspraak via het contactformulier.
Vraag nu meer informatie