Isolatie Veendam

Heb je last van tocht, vocht of kou in je huis in Veendam? Zeg deze problemen gedag en laat je woning isoleren. Zo geniet je van meer comfort in huis, een lagere energierekening en help je het milieu een handje. Ontdek de voordelen die isolatie in Veendam te bieden hebben.

Adviesgesprek aanvragen

Waarom kiezen voor isolatie in Veendam?

  • Bespaar flink op stookkosten
  • Stijgende woningwaarde
  • Een comfortabeler binnenklimaat
  • Beter voor het milieu

Wat voor typen isolatie kunnen we realiseren als isolatiebedrijf in Veendam?

Een woning of bedrijfspand met een aangenaam binnenklimaat begint bij isolatie. Bovendien nemen de energiekosten af. Maar welke vorm van isolatie past nu het beste bij je wensen en situatie? Onze isolatiepartner in Veendam denkt graag met je mee en geeft advies op maat. Ieder huis is immers anders. Hieronder enkele isolatietypen die we kunnen realiseren.

Bodem- of vloerisolatie in Veendam

Wist je dat veel warmte ontsnapt via de vloer en dat vloerisolatie een rendabele maatregel is? Reden genoeg om vloerisolatie in Veendam te overwegen. Bij vloerisolatie wordt via de kruipruimte het isolatiemateriaal aangebracht aan de onderzijde van de begane grond. Je vloer laten isoleren is een absolute must als je vloerverwarming hebt.

Het is echter niet in alle woningen mogelijk om via de vloer te isoleren, bijvoorbeeld omdat de kruipruimte niet hoog genoeg is. Dan is het beste alternatief bodemisolatie. Bij bodemisolatie wordt een laag HR-IsoPearl op de bodem van de kruipruimte aangebracht, zodat vocht zoveel mogelijk geweerd wordt.

Dakisolatie of zolderisolatie

Het dak is voor een kwart verantwoordelijk voor al het warmteverlies in huis. Zonde om daar niks mee te doen. Je dak laten isoleren is dus een effectieve manier om kosten te besparen en om te genieten van meer warmte in huis. Een ander voordeel van dakisolatie is de mogelijkheid om van je zolder een aangename of extra leefruimte te maken.

Spouwmuurisolatie in Veendam

Eén van de meest effectieve isolatiemaatregelen is spouwmuurisolatie. We kunnen de spouw met diverse materialen isoleren; met wol, parels of purschuim. Welk materiaal voor jou het meest geschikt is, bespreekt onze adviseur tijdens een inspectie op locatie.

Ramen isoleren

Een meer laagdrempelige oplossing is het isoleren van je ramen in Veendam. HR-IsoGlass isoleert maar liefst zes keer beter dan enkel glas en drie keer beter dan ‘normaal’ dubbel glas. Isolatieglas is voorzien van een speciale coating die warmte en kou reflecteren. Zo blijft je woning koel in de zomer, en warm in de winter.

Subsidies voor isolatie in Veendam

De overheid stimuleert duurzame initiatieven, zoals het aanbrengen van isolatie. Om dit kracht bij te zetten en isoleren voor huishoudens aantrekkelijk te maken, zijn er diverse subsidies in het leven geroepen. De ISDE-subsidie is er een van.

Je kunt al vanaf één isolatiemaatregel in aanmerking komen. Maar je profiteert van extra schaalvoordelen vanaf twee maatregelen.

 

Daarnaast zijn er ook lokale subsidies waardoor je korting kunt krijgen op je investering. De meeste subsidies stellen eisen op het gebied van inkomen, postcode, WOZ-waarde of energielabel. De hoogte van de subsidie is dus afhankelijk van deze factoren.

 

Hulp nodig bij het aanvragen van je subsidie? We helpen je graag!

Het installatieproces

Informatie

Zodra jouw informatieaanvraag bij ons binnengekomen is, nemen we binnen twee dagen contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Huisbezoek

Huisisolatie is altijd maatwerk. Daarom komt er eerst een specialist bij je thuis kijken wat er mogelijk is. Op basis daarvan krijg je een offerte.

Isoleren

Vakkundige medewerkers isoleren jouw woning en zodra dat klaar is (meestal binnen 1 dag), begin je met besparen en geniet je van extra wooncomfort.

Vraag een adviesgesprek aan

Duurzamer en comfortabeler wonen? Door je woning in Veendam te isoleren, gaat jouw wooncomfort erop vooruit.

Wil jij ook één of meerdere isolatiemaatregelen treffen? We adviseren je graag. Voordat we komen installeren, gaat er altijd een vrijblijvend adviesgesprek en een schouw (huisbezoek) aan vooraf. Maak direct een afspraak via het contactformulier.