Warmtepomp Rotterdam

Steeds meer Rotterdammers zien de voordelen in van een warmtepomp en stappen over op duurzame verwarming. Een ontwikkeling die wij graag willen doorzetten. Want als je kiest voor een warmtepomp in Rotterdam, help je de gemeente verduurzamen en bespaar je zelf flink op energiekosten. Een win-win!

Reserveer de warmtepomp direct

Waarom een warmtepomp in Rotterdam laten installeren?

Het is zeker al interessant om een warmtepomp in Rotterdam te laten installeren. Hieronder lees je waarom.

  • Verminder energiekosten: Doordat je minder afhankelijk bent van het aardgas, bespaar je flink op kosten.
  • Verlaag je CO2-uitstoot: Een warmtepomp is duurzaam en minder schadelijk voor het milieu.
  • Kan zowel in de winter als zomer gebruikt worden: Kies je voor ruimtekoeling? Dan kun je de warmtepomp zowel in de zomer als winter gebruiken.
  • Nauwelijks onderhoud nodig 
  • Eenvoudig te installeren: installatie binnen één dag.
  • Extra stil systeem: Met een maximaal geluid van 45dB is onze pomp vergeleken met andere systemen extra stil.

Een hybride warmtepomp in Rotterdam als ideale tussenstap

We begrijpen goed dat overstappen op een nieuwe manier van verwarmen best spannend is. Om deze reden kun je via Solease een hybride warmtepomp voor je woning in Rotterdam reserveren. De hybride warmtepomp werkt namelijk nog gedeeltelijk samen met je hybride cv-ketel. Dit betekent dat warmtepomp het grootste deel van de verwarming voor zijn rekening neemt, maar dat de cv-ketel bijspringt tijdens piekperiodes of zeer koude dagen.

 

Je hoeft je dus geen zorgen te maken, je geniet het hele jaar door van een behaaglijke temperatuur in huis.

Profiteer van subsidies

De Nederlandse overheid stimuleert de energietransitie en biedt daarom aantrekkelijke subsidies voor de aanschaf van warmtepompen, zo ook in Rotterdam en omgeving. Een voorbeeld hiervan is de ISDE-subsidie. Deze is zowel beschikbaar voor hybride warmtepompen als all-electric warmtepompen.

De warmtepomp installeren in Rotterdam doen we zo

In de meeste gevallen kan de unit zonder meerkosten geïnstalleerd worden. Mocht de installatie in jouw geval wat complexer zijn door bijvoorbeeld de hoogte van de plaatsing, dan wordt dit met je besproken tijdens een digitale schouw. Zo ben je goed geïnformeerd en kom je niet voor verrassingen te staan.

Woningcheck

Zodra jouw reservering voor een warmtepomp bij onze partner binnengekomen is, nemen zij contact met je op voor een woningcheck. Ze bekijken dan via een online schouw de mogelijkheden voor een warmtepomp in jouw woning.

Installatie

Heb je een digitale schouw gedaan en blijkt jouw woning geschikt? Dan kun je een afspraak maken! Doorgaans kan er binnen twee maanden geïnstalleerd worden.

Comfort

De installatie van jouw warmtepomp in Rotterdam zal binnen een dag plaatsvinden. Laat de winter maar komen! Je kunt nu gaan besparen op je gasrekening. Kies je voor ruimtekoeling? Dan kun je wellicht ook in de zomer gaan profiteren van een hoger wooncomfort.

Extra besparen dankzij je zonnestroomsysteem

Een van de grootste voordelen van het combineren van een warmtepomp met een zonnestroomsysteem is de extra besparing op je energiekosten. Door de energie die je zelf opwekt met zonnepanelen te gebruiken voor je warmtepomp, verlaag je je afhankelijkheid van het elektriciteitsnetwerk en profiteer je optimaal van duurzame energie.

 

In een stad als Rotterdam, waar zonne-energie steeds populairder wordt, kun je met deze combinatie niet alleen je energierekening drastisch verlagen, maar ook je ecologische voetafdruk verkleinen. Het gebruik van je eigen zonne-energie voor het aandrijven van je warmtepomp zorgt ervoor dat je investering in zonnepanelen sneller wordt terugverdiend, wat resulteert in een win-win situatie voor zowel je portemonnee als het milieu.

 

 

Reserveer de pomp direct

Wil jij graag de volgende stap zetten op het gebied van verduurzamen? Dan is een warmtepomp een slimme keuze! Reserveer de pomp direct via onze website!

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag over onze oplossingen.