Klaar in 2 minuten

Het resultaat direct in je inbox

De dakscan voor zonnepanelen van Solease beoordeelt volautomatisch jouw dak. Dat betekent dat je niet hoeft te wachten tot een medewerker ernaar heeft gekeken, maar binnen 2 minuten antwoord op deze vragen:

… of je dak geschikt is voor zonnepanelen,
… hoeveel zonnepanelen op je dak passen,
… hoeveel je jaarlijks op je energiekosten kan besparen,
… hoeveel energie je kan opwekken,
… hoelang het duurt voor je de zonnepanelen hebt terugverdiend.

In 2 minuten resultaat

Dakscan = indicatie / Offerte = maatwerk

Solease heeft een handige dakscan ontwikkeld waarmee je in enkele ogenblikken antwoord krijgt op een heleboel vragen over zonnepanelen op je dak. Maar let op: de dakscan is slechts indicatief. De resultaten worden volledig automatisch gegenereerd en zijn niet altijd optimaal. Voor elk zonnestroomsysteem is maatwerk vereist. Veel hangt af van de specifieke kenmerken van jouw dak en locatie.

Offerte = maatwerk
Wil je exact weten wat er met je dak mogelijk is? Vraag dan een offerte aan. Daarin kunnen we rekening houden met jouw voorkeuren en wensen. Onze solar experts gebruiken geavanceerde software en 3D-sattelietbeelden om zeker te weten dat onze berekening klopt. Op 43% van de daken kan onze solar expert jouw besparing uit het dakscan-resultaat verhogen. Zo zie je maar weer dat mensen onmisbaar zijn in een goed en persoonlijk advies.

Hoe werkt de dakscan voor zonnepanelen?

De dakscan voor zonnepanelen van Solease is makkelijk in gebruik, maar zeer complex om te ontwikkelen. Gelukkig hoef jij je geen zorgen te maken over het tweede, dat kun je aan ons overlaten. Doorloop de volgende drie stappen om meer te weten te komen over de mogelijkheden van jouw dak en binnen een paar minuten heb jij het resultaat in je mailbox. Liever meteen een offerte? Dat kan natuurlijk ook.

1. Welk dak scannen?

Vul je postcode en huisnummer in, zodat we weten welk dak we mogen scannen. Vergeet ook niet om te bevestigen dat je een koophuis (zonder VvE) bezit en akkoord gaat met onze privacyverklaring.

2. Wat is je verbruik?

Naast je adresgegevens hebben we ook wat meer inzicht nodig in jouw stroomverbruik. Geef aan welke optie voor jouw huishouden van toepassing is. Weet je niet zeker hoeveel je precies verbruikt? Probeer dan te schatten wat je energieverbruik ongeveer is.

3. Het resultaat

Je krijgt direct een schatting te zien van het resultaat van je dakscan. Op basis van de capaciteit van jouw dak en je verbruik, zie je hoeveel zonnepanelen daarbij passen. Vul je gegevens aan, dan krijg je professioneel advies van een solar expert, helemaal gratis.

Wat vertellen de resultaten mij?

Enkele minuten na het aanvragen van de dakscan voor zonnepanelen ontvang je het automatisch genereerde dakcheckresultaat in je inbox. In de bijlage vind je de uiteenzetting van de resultaten. Je ziet in één oogopslag het aantal zonnepanelen, het totale vermogen en wat de verwachte opbrengst van de panelen, hoeveel je per jaar gaat besparen en hoelang het duurt voordat de zonnepanelen zich terugverdienen. Ook vind je de verwachte CO2 besparing door jouw overstap op groene energie in het overzicht.

Vul je gegevens aan via de link in de mail voor een offerte, of neem contact met ons op om weer te weten te komen over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw dak.

Partners