Compact en stijlvol

Ben jij klaar om met groene stroom het wegdek te betreden? Hoe fijn is het dan om voor je deur te kunnen laden? Welkom bij de toekomst van elektrisch laden met de Wallbox Pulsar Plus laadpaal. Ontworpen met geavanceerde technologieën en gebruiksvriendelijke functies, is de Wallbox Pulsar Plus een mooi exemplaar die opvalt (en ook weer niet) door zijn gestroomlijnde en compacte ontwerp. Met de verlichte ring rondom het laadstation is de laadstatus eenvoudig af te lezen, zelfs in het donker.

Toekomstbestendig

De Wallbox Pulsar Plus laadpaal is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een geavanceerde, betrouwbare en toekomstbestendige laadoplossing. Met intelligente functies en een strak ontwerp voldoet de Pulsar Plus wat ons betreft aan alle eisen van de moderne elektrische voertuiggebruiker.

Investeer vandaag nog in de Wallbox Pulsar Plus en maak de overstap naar slim, snel en duurzaam laden. Neem contact met ons op voor meer informatie of om deze laadpaal vandaag nog te bestellen.

Wat zijn de voordelen van onze laadpaal?

Verbind met de Wallbox-app

Je koppelt de Wallbox gemakkelijk aan de Wallbox-app. Zo kun je jouw laadproces op afstand beheren; controleer je de laadstatus, stel je laadtijden in en ontvang je meldingen, allemaal vanaf je telefoon. Dit maakt de Wallbox Pulsar Plus een slimme en handige keuze.

Veilig en mileuvriendelijk

Veiligheid staat voorop bij Wallbox. De Pulsar Plus is uitgerust met beveiligingsfuncties, zoals overbelastingsbeveiliging en bescherming tegen kortsluiting. Je kunt met een gerust hart jouw elektrische voertuig opladen, wetende dat de Wallbox je voertuig en elektrische systeem beschermt. Het laadstation is ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten, wat resulteert in een groenere en schonere manier om te laden.

Intelligent ontwerp

De Wallbox Pulsar Plus valt op door zijn gestroomlijnde en compacte ontwerp. Het intelligente ontwerp past perfect in elke omgeving. Met de verlichte ring rondom het laadstation is de laadstatus eenvoudig af te lezen, zelfs in het donker. De laadpaal kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd, hierdoor heb je vele installatiemogelijkheden.

Technische snufjes

De Wallbox Pulsar Plus stelt niet teleur wat betreft techniek. Zo kun je de oplader:

  • ontgrendelen met behulp van gezichtsherkenning;
  • handgebaren leren, zodat je met een simpele beweging de instellingen kunt veranderen;
  • instellen met laadschema’s, zo weet je precies wanneer de laadpaal aangaat.

Wil je opladen met zonne-energie van je eigen panelen? Dan heb je twee opties. De laadpaal zo instellen dat deze alleen laadt wanneer er zonne-energie opgewekt wordt (daarmee ben je verzekerd van 100% groene stroom). Of stel de laadpaal zo in dat deze oplaadt met een mix van zonne-energie en elektriciteit uit het elektriciteitsnet.

Een laadpaal en zonnepanelen

Met een laadpaal voorzie je jouw elektrische voertuig van (groene) stroom. Heb je zonnepanelen? Dan kun je deze laadpaal zo instellen dat hij alleen oplaadt wanneer de zon schijnt. Zo ben je gegarandeerd van groene stroom en weet je zeker dat je nooit te veel betaald voor het opladen van je auto. Via bluetooth of wifi houdt je met je mobiel contact met de laadpaal. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig zien hoe vol de batterij van je auto is.

 

Een laadpaal in 3 stappen

Offerteaanvraag

Na je offerteaanvraag nemen wij contact met je op om aanvullende vragen en je persoonlijke wensen te bespreken.

Installatie

Als je akkoord gaat met de offerte plannen we een afspraak in voor de installatie van je laadpaal. Onze installateurs houden uiteraard rekening met jouw wensen, leggen alles uit en werken op een veilige manier. Binnen een dag kun je zelf je auto gaan opladen.

Comfort

De installatie zal binnen een dag plaatsvinden. Nooit meer op zoek naar een laadstation, maar lekker voor je deur laden, hoe fijn is dat?