Onze zonnepanelen: goed én betaalbaar

Je wilt de beste zonnepanelen zónder dat je daar te veel voor betaalt. Maar waar vind je die? En hoe weet je zeker dat het de beste zijn? Solease wil dat jij plezier hebt van het zonnestroomsysteem op jouw dak. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze materialen en installateurs. Zo zorgen we ervoor dat de installatie veilig wordt uitgevoerd en dat je de garantie kan claimen wanneer het systeem niet werkt.

 

Materiaalkeuze van onze experts

Onze garanties

Wij zijn overtuigd van onze zonnestroomsystemen en daarom geven we lange garanties op de producten, de installatie en het vermogen. Hoe lang de garanties zijn, is verschillend per product en kan je altijd terugvinden in jouw offerte (de productgaranties staan ook in het materialenoverzicht op deze pagina). Koop je zonnepanelen bij ons? Dan geniet je van 2 jaar installatiegarantie. Ook is het goed om te weten dat wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE).

Niet-goed-geld-terug garantie

Ga je huren? Dan garanderen we een goed werkend systeem zolang je huurt. We monitoren de opwek van je systeem en bij eventuele problemen lossen we deze binnen 15 werkdagen op. De kosten daarvoor dragen wij. Duurt het langer? Dan hoef je over die periode geen huur te betalen. Zo simpel is het! Als je het systeem overneemt na een periode van huur, zal je het zelf moeten monitoren, maar behoud je natuurlijk wel de product- en vermogensgaranties op de zonnepanelen, (micro)-omvormer en overige onderdelen van het systeem (gerekend vanaf het installatiemoment).

Offerte aanvragen

Hoog rendement

Hét optimale zonnestroomsysteem

Je zou denken dat de allerbeste onderdelen samen automatisch het allerbeste systeem vormen. Maar dat is niet zo. Alle onderdelen moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Met zeer ervaren experts in het team, weten we als geen ander hoe we het hoogste rendement uit je dak kunnen halen.

Dat we een zeer hoog vermogen per vierkante meter en een scherpe prijs per kWh realiseren, is dus zeker geen toeval. Daarnaast hanteren we extra strenge regels bij de installatie en werken alleen met ervaren en gecertificeerde installateurs.

Prijs-kwaliteit

Prijs-kwaliteitverhouding

We hebben een scherpe prijs voor hoge kwaliteit zonnepanelen, want op kwaliteit moet je zeker niet bezuinigen met een levensduur van 25 jaar. Daarom geven wij advies dat tot in de puntjes is afgestemd op jouw situatie. Zo houden we de prijzen laag (aangezien je alleen betaalt voor wat jij nodig hebt).

Vraag vooral eens een vrijblijvende en gratis offerte aan. Dan rekenen wij voor je uit wat het je kost en oplevert.

We stellen hoge eisen

De merken en materialen waar wij mee werken voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zodat onze systemen ook op langere termijn goed blijven presteren. Dat is namelijk ook in ons belang, want Solease draait op voor eventuele reparatiekosten wanneer je bij ons huurt. Als je zonnepanelen bij ons koopt, bestaat het zonnestroomsysteem uit dezelfde materialen als waarin wij investeren voor onze huurklanten. Dat geeft vast en zeker een vertrouwd gevoel, niet?

We letten bij de aanschaf van het materiaal op:

Garantietermijn

Wij verhuren alleen zonnepanelen waarop na 25 jaar nog steeds minimaal 83% vermogensgarantie gegeven wordt en omvormers waarop minimaal 10-12 jaar garantie zit.

Financiële stabiliteit

Je hebt niets aan je garanties als een bedrijf failliet is. Daarom selecteren wij onze leveranciers en producenten op hun financiële stabiliteit (de levensverwachting van een bedrijf).

Maximale zekerheid

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Stel dat Solease niet meer bestaat, kun je hun hulp inschakelen. Wel zo prettig!

Adviseurs

Ondanks dat onze experts enorm veel kennis in huis hebben, laten we ook nog de  door ons samengestelde zonnestroomsystemen (met bijbehorende legplannen) op technische haalbaarheid beoordelen door EPC’s .

Kwaliteitscontroles

De kwaliteit van het materiaal beoordelen we op basis van rapportages van TÜV Rheinland, Photon en Bloomberg. Daarnaast baseren we onze keuze op additionele testresultaten uit Nederland.

Steekproeven

Ook nadat we een product aan ons assortiment hebben toegevoegd, beoordelen wij de monitoringdata. We controleren iedere installatie en voeren steekproeven uit bij geïnstalleerde systemen.

Enthousiast geworden?

We snappen dat je enthousiast wordt van hoge kwaliteit zonnepanelen (en dat voor een scherpe prijs!). Benieuwd wat dit voor jou betekent? Doe de dakcheck voor een grove indicatie wat er mogelijk is met je dak, daarmee weet je in 2 minuten of je dak geschikt is. Ben je de oriëntatiefase voorbij? Vraag dan een persoonlijke offerte aan en krijg van ons een advies dat tot in de puntjes is afgestemd op jouw situatie.

Doe de dakcheck