Over Solease

Over Solease

Wij hebben de droom om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen dan dat we hem kregen. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland (maar uiteindelijk in de hele wereld) vol te krijgen met zonnepanelen. Wij doen dit bij Solease al sinds 2011 door zonnepanelen volledig ontzorgd te verhuren. Zo maken wij duurzame zonne-energie van eigen dak bereikbaar voor iedereen, zodat zoveel mogelijk mensen vandaag al kunnen beginnen met het besparen van euro’s en CO2.

Waarom doen wij dit bij Solease?

Rutger Heijers

Omdat iedereen duurzaamheid belangrijk vindt, maar de meeste daken toch nog leeg zijn.

Loes van Petersen

“Om de wereld niet slechter voor mijn kinderen achter te laten, dan ik hem zelf gekregen heb.”

Roderick van Wisselingh

“Verbeter de wereld, begin met jezelf en start een bedrijf!”

Pierre Vermeulen

“Een echt duurzame economie is niet gebaseerd op eigendom, maar op gebruik.”

Bestaansreden

Vergeet bezit, ga voor prestatie

Wij geloven dat een echt duur­zame econo­mie pas kan ontstaan als producten niet meer alleen verkocht, maar ook verhuurd kunnen worden. Als de investering en dus ook het risico bij de ver­huurder ligt zal deze er namelijk voor zorgen dat het geleverde materiaal de beste prijs-kwaliteit­verhouding heeft. Dit is bij zonnepanelen nog eens extra belangrijk, omdat ze een lange levensduur hebben en het voor een klant lastig is om aan­bieders en het materiaal te beoordelen.

Pierre is de grote drijfveer achter Solease. Benieuwd wat de aanleiding was om een eigen bedrijf te starten en zonnepanelen te gaan verhuren?

Persoonlijk advies

Onze werkwijze

Bij Solease werken mensen die echt kijken naar jouw specifieke situatie, en rekening houden met jouw wensen. Solease is een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en winst maken niet als primair doel ziet, maar als middel om voort te blijven bestaan en duurzame impact te vergroten.

Daarom huur je zonnepanelen bij Solease

Betrouwbaar

Solease is de eerste in Nederland die zonnepanelen te huur aanbiedt. Dit doen we al sinds 2011 en we verbeteren ons nog elke dag. Profiteer ook van onze jarenlange kennis en ervaring.

Veiligheid boven alles

Veiligheid vinden wij heel belangrijk. Het systeem ligt tenslotte toch op je dak en het is wel zo fijn als je met een gerust hart kan slapen. Daarom werken we alleen met gecertificeerde instructeurs.

Zorgeloos huren

Wij stellen systemen samen die minimaal 25 jaar meegaan. We zijn daar zo zeker van dat we garanderen we dat jouw systeem optimaal blijft draaien. Anders krijg je je huur terug.

Solease in het nieuws

Wij zijn een enthousiast, jong bedrijf met de missie om voor iedereen de drempel voor zonne-energie zo laag mogelijk te maken. En dat wordt opgemerkt. In 2015 zijn we door Management Team magazine uitgeroepen tot ‘gamechanger’, een bedrijf dat echt de status quo uitdaagt. Daarnaast horen we meest succesvolle crowdfunding campagnes van 2017. In de Crowdfund Top 100 van 2017 en 2018 zijn we niet te missen: miljoenen euro’s investeren onze fans in ons. Met dit groeikapitaal willen we onze missie verder realiseren: zonne-energie beschikbaar maken voor iedereen.

Partners