Solease gaat voor impact

Wij hebben de droom om alle geschikte daken in Nederland (maar uiteindelijk in de hele wereld) vol te krijgen met zonnepanelen en op die manier de energietransitie te versnellen. Wij doen dit bij Solease al sinds 2011 door alle drempels, zoals financiering, weg te nemen voor particulieren en bedrijven middels een volledig ontzorgd huurmodel voor duurzame zonne-energie van eigen dak.

Wij geloven dat een echt duur­zame econo­mie pas kan ontstaan als producten niet meer alleen worden verkocht, maar ook verhuurd worden. Als de investering en dus ook het risico bij de ver­huurder ligt, heeft hij er zelf ook baat bij dat het geleverde materiaal de beste prijs-kwaliteit­verhouding heeft.

Tevreden klanten

Ervaringen van onze klanten

Solease is de eerste in Nederland die begon met het verhuren van zonnepanelen, en met succes! In heel Nederland (zie de kaart hiernaast) zijn onze klanten bere-tevreden. Zij profiteren van onze kennis en expertise en ongeacht hun motivatie (duurzaamheid of geld besparen) helpen ze ons onze droom te realiseren. Daar wordt iedereen blij van!

Ben je benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hun ervaringen op Facebook, op Google of onze eigen website via de link hieronder.

Onze impact

Eind 2017 voorziet Solease zo’n 1.000 huishoudens van gemiddeld 14 zonnepanelen. Die wekken op hun beurt ieder jaar opnieuw 3,5 miljoen kWh duurzame energie op. Waarmee er ieder jaar opnieuw 2 miljoen kg CO2 bespaard wordt!

Deze impact groeit, want elke dag sluiten zich weer nieuwe klanten bij ons aan die willen besparen op hun energierekening en/of ook een bijdrage willen leveren aan onze impact.

 

Zelf impact maken?

Nóg meer impact maken?

Heb je zelf al zonnepanelen en wil je nog meer duurzame impact maken? Of ken je iemand voor wie zonnepanelen ook heel interessant zou kunnen zijn? Beveel ons dan aan bij familie, vrienden, collega’s en kennissen en verdien bij elke nieuwe klant € 100.

Solease aanbevelen