Solease gaat voor impact

Wij hebben de droom om alle geschikte daken in Nederland (maar uiteindelijk in de hele wereld) vol te krijgen met zonnepanelen. Op die manier versnellen we de energietransitie. Bij Solease doen we dit al sinds 2011 door alle drempels, zoals financiering, weg te nemen voor particulieren en bedrijven middels een volledig ontzorgd huurmodel voor duurzame zonne-energie van eigen dak.

Een echt duur­zame econo­mie kan pas ontstaan als producten niet meer alleen worden verkocht, maar ook verhuurd worden. Als de investering en dus ook het risico bij de ver­huurder ligt, heeft hij er zelf ook baat bij dat het geleverde materiaal de beste prijs-kwaliteit­verhouding heeft.

solease infographic duurzame impact

 

Zelf impact maken?

Tevreden klanten

Ervaringen van onze klanten

Solease is de eerste in Nederland die begon met het verhuren van zonnepanelen, en met succes! In heel Nederland (zie de kaart hiernaast) zijn onze klanten bere-tevreden. Zij profiteren van onze kennis en expertise en ongeacht hun motivatie (duurzaamheid of geld besparen) helpen ze ons onze droom te realiseren. Daar wordt iedereen blij van!

Ben je benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hun ervaringen op Facebook, op Google of onze eigen website via de link hieronder.

Vriendenkorting

Nóg meer impact maken?

Heb je zelf al zonnepanelen en wil je nog meer duurzame impact maken? Of ken je iemand voor wie zonnepanelen ook heel interessant zou kunnen zijn? Beveel ons dan aan bij familie, vrienden, collega’s en kennissen en verdien bij elke nieuwe klant € 100.