Zonnepanelen? Offerte aanvragen!

Kortingsactie

Korting in september

Na een warme zomer rollen we het najaar in, maar de zon schijnt nog volop!

Daar worden we bij Solease blij van en daarom geven we de eerste 6 maanden huur gratis óf €150 korting op een koopofferte. De actie loopt t/m 30 september. Wil jij gebruik maken van deze kortingsactie? Vraag dan snel een offerte aan!

 

Voordelen van zonnepanelen bij Solease:
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Zonnestroomsystemen vanaf 4 zonnepanelen
✓ Solease hanteert bij huur géén leeftijdsgrens en ook ZZP’ers zijn welkom

 

 

Online offerte

Online offerte voor zonnepanelen aanvragen

Heb jij nog geen zonnepanelen op je dak liggen? Dan laat je een mooie kans liggen om te besparen op je energiekosten. Vraag direct online een offerte aan voor zonnepanelen op jouw dak en ontvang een gratis en geheel vrijblijvend een indicatie van:

  • Het aantal zonnepanelen dat bij jou past
  • Een professioneel legplan
  • De opbrengst die we verwachten
  • Je verwachte besparing per jaar
  • De terugverdientijd
  • De totale CO2 besparing
  • Advies voor materiaal dat past bij jouw dak
  • De prijs om het systeem te huren of kopen

Hoe vraag ik een gratis offerte voor zonnepanelen aan?

Het aanvragen van een gratis offerte voor zonnepanelen is binnen een paar minuten geregeld. In drie simpele vraag jij jouw persoonlijke offerte aan. We hebben slechts een aantal gegevens nodig om te bepalen wat mogelijk is voor jouw dak.

1. We hebben je adresgegevens nodig om onze solar experts aan het werk te kunnen zetten. Zij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak.

2. Vul je contactgegevens in. Zo kunnen we contact met je opnemen om je wensen te bespreken en de offerte te versturen.

3. Kies voor het huren of kopen van zonnepanelen. Bij ons heb je alle vrijheid om zelf te bepalen hoe je de zonnepanelen op je dak betaalt.

Beste keuze

Waarom een offerte aanvragen voor zonnepanelen van Solease?

Solease is sinds 2011 hard op weg om alle daken van Nederland van zonnepanelen te voorzien. We begonnen als eerste organisatie in Nederland met het verhuren om zonnepanelen voor iedereen mogelijk te maken. Tegenwoordig bieden we ook de optie om de zonnepanelen van ons te kopen. Dit kan direct, of na het huren. Bij het aanvragen van een offerte voor zonnepanelen krijg je de keuze of je deze wilt huren of kopen.

Kies je voor huren, dan blijven de investeringskosten je bespaard en kun je voor een betaalbaar maandelijks bedrag gebruik maken van onze zonnepanelen. Dit levert je overigens géén BKR-registratie op! Wil je liever zelf volledig eigenaar worden van de zonnepanelen op je dak? Geef dan ‘kopen’ als voorkeur op tijdens de offerteaanvraag.

Wat gebeurt er na het aanvragen van een offerte voor zonnepanelen?

Nadat wij jouw offerteaanvraag voor zonnepanelen hebben ontvangen, gaan onze solar experts direct aan de slag met het berekenen van jouw exacte opbrengst. Met behulp van 3D-satellietbeelden en geavanceerde software kunnen zij zeer nauwkeurig berekenen wat zonnepanelen op jouw dak kunnen gaan opbrengen.

Een van onze adviseurs zal contact met je opnemen om de resultaten van onze berekeningen te bespreken. Zo krijg jij meer inzicht in de mogelijkheden en krijgen wij de kans om meer te weten te komen over jouw situatie en eventuele wensen.

Zodra alles duidelijk is kunnen wij een offerte opstellen. In deze offerte staan onder andere de kosten en de verwachte opbrengsten. Ben je overtuigd? Super! Nog vragen? Bel ons gerust. We nemen graag de tijd om onze offerte persoonlijk toe te lichten.

Stap nu over

Goedkoper uit met zonnepanelen

De energie die zonnepanelen opwekken, hoef je niet meer te kopen van de energiemaatschappij. Dat scheelt geld. Je maandelijkse energiekosten gaan daardoor direct flink omlaag en na een paar jaar heb je de investering voor je zonnepanelen alweer terugverdiend. Wil of kan je je spaargeld hier niet aan uitgeven? Begin dan met huren. Jij kiest óf en wanneer je het systeem koopt. Door te huren kun je nu al overstappen op zonne-energie en hoef je niet te wachten tot je het volledige aankoopbedrag bij elkaar gespaard hebt.

Stop met teveel betalen!
Wij stellen daarom een zonnestroomsysteem samen dat helemaal is afgestemd op jouw dak en verbruik. Ieder dak is verschillend. Op het ene schijnt de zon volop, op het andere valt wat schaduw. Er zijn grote daken, platte daken, kleine daken en daken met ramen of pijpjes. Daarnaast heeft elk huishouden zijn eigen energiebehoefte. Genoeg punten om op te kunnen besparen! Weg met onnodig zware (lees: dure) omvormers of optimizers als je die niet nodig hebt. Zo profiteer jij van scherpe tarieven en maximaliseer jij je besparing.

Vragen?

Gratis adviesgesprek plannen

Orienterend contact

Wil je liever nog wat meer informatie voordat je een offerte aanvraagt? Onze zonnepaneel-experts vertellen je graag alles over de mogelijkheden van zonne-energie. Natuurlijk is dat gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partners