Zonnepanelen voor iedereen

Bij Solease kan je terecht met verschillende typen aanvragen. Woningeigenaar of grootverbruiker, we hebben voor beide een passende oplossing. Wil je ook dat jouw bedrijf meer doet met duurzaamheid? Of wil je je werknemers de mogelijkheid bieden meer met duurzaamheid te doen? Dat kan via ons werkgever-werknemer kanaal.

Kies uit onderstaande opties de beste keuze voor jouw situatie.

Woningeigenaren

Woningeigenaren

Al bijna 800.000 Nederlandse huishoudens zijn overgestapt op zonne-energie. Jij wilt ook zonnepanelen op het dak van je koophuis, alleen iets houdt je tegen. Bijvoorbeeld dat je zonnepanelen niet zelf wilt of kunt kopen. Je weet niet welke je moet kiezen, hebt geen zin in gedoe als iets kapot gaat of onverwachte bijkomende kosten. Logisch! Dat snappen wij. Daarom nemen wij jou alle zorg uit handen. Jij schone en duurzame energie van eigen dak, meteen toegankelijk.

Ik wil zonnepanelen op mijn het dak van mijn koophuis (zonder VVE) en heb een jaarlijks energieverbruik van minder dan 60.000 kWh.

Grootverbruikers

Grootverbruikers (zakelijk)

Je hebt je eigen bedrijf en daar ben je ontzettend druk mee. Eigenlijk wil je duurzamer ondernemen en natuurlijk ben je altijd op zoek naar waar je kosten kunt besparen. Op onverwachte extra kosten zit je sowieso niet te wachten. En om een zonnestroomsysteem te financieren die jouw verbruik dekt, is een flinke uitdaging aangezien je jouw spaargeld al hebt gestoken in je bedrijf. Daarom denk je – terecht! – na over huren.

Ik wil zonnepanelen op het dak van mijn bedrijf, verbruik jaarlijks minimaal 60.000 kWh aan energie én ik beschik over de SDE+ subsidie.

Werkgevers

Werkgevers

Als werkgever heb je vaak veel medewerkers. Door hen bewust te maken en te informeren over alle opties geef je als werkgever een bredere invulling aan je MVO beleid. Zonnepanelen op het dak van je bedrijf is leuk, maar als alle werknemers ook zonnepanelen nemen, kun je de ecologische voetafdruk van je bedrijf een flink stuk verkleinen.

Ik wil zonnepanelen kunnen aan bieden aan mijn medewerkers en zo de duurzame impact van mijn bedrijf vergroten.

Werknemers

Werknemers

Via je werkgever rijd je misschien een auto van de zaak. Eigenlijk zou je ook op die manier wel zonnepanelen willen huren. Gewoon, via je werk. En je werkgever kan dan meteen je collega’s inspireren om hetzelfde te doen. Met een mooi duurzaam effect als gevolg. Dat zie je wel zitten!

Ik wil zonnepanelen huren via mijn werkgever mogelijk maken voor mezelf en voor mijn collega’s.