Zonnepanelen voor iedereen

Zonnepanelen op het dak van je woning of van een groot bedrijf? Voor beide situaties biedt Solease een passende oplossing. Wil je ook dat jouw bedrijf meer doet met duurzaamheid? Of wil je je werknemers de mogelijkheid bieden meer met duurzaamheid te doen? Ook dat kan.

Kies uit onderstaande opties de beste keuze voor jouw situatie.

Woningeigenaren

Woningeigenaren

Maar liefst anderhalf miljoen Nederlandse huishoudens zijn overgestapt op zonne-energie. Jij wilt ook zonnepanelen, alleen iets houd je tegen. Bijvoorbeeld dat je zonnepanelen niet zelf wilt of kunt aanschaffen. Je weet niet welke je moet kiezen, hebt geen zin in gedoe als iets kapot gaat of onverwachte bijkomende kosten. Logisch! Dat snappen wij. Daarom nemen wij jou alle zorg uit handen. Ga zelf schone en duurzame energie van eigen dak opwekken met zonnepanelen van Solease.

Ik wil zonnepanelen op mijn het dak van mijn koophuis (zonder VVE) en heb een jaarlijks energieverbruik van minder dan 60.000 kWh.

Grootverbruikers

Grootverbruikers (zakelijk)

Je hebt je eigen bedrijf en daar ben je ontzettend druk mee. Om een zonnestroomsysteem te financieren dat jouw verbruik dekt, is een flinke uitdaging aangezien jouw spaargeld al in je bedrijf zit. Op onverwachte extra uitgaven zit je sowieso niet te wachten. Daarom denk je – terecht! – na over huren. Eigenlijk wilde je toch al duurzamer ondernemen en was je al op zoek naar manieren om kosten te besparen.

Ik wil zonnepanelen op het dak van mijn bedrijf, verbruik jaarlijks minimaal 60.000 kWh aan energie én ik beschik over de SDE+ subsidie.

Werkgevers

Werkgevers

Als werkgever heb je medewerkers. Door hen bewust te maken en te informeren over alle opties geef je als werkgever een bredere invulling aan je MVO-beleid. Zonnepanelen op het dak van je bedrijf is leuk, maar als alle werknemers ook zonnepanelen nemen, kun je de ecologische voetafdruk van je bedrijf een flink stuk verkleinen.

Ik wil zonnepanelen kunnen aanbieden aan mijn medewerkers en zo de duurzame impact van mijn bedrijf vergroten.

Werknemers

Werknemers

Via je werkgever rijd je misschien een auto van de zaak. Eigenlijk zou je ook op die manier wel zonnepanelen willen huren. Gewoon, via je werk. En je werkgever kan dan meteen jouw collega’s inspireren om hetzelfde te doen. Met een mooi duurzaam effect als gevolg. Dat zie je wel zitten!

Ik wil zonnepanelen huren via mijn werkgever mogelijk maken voor mezelf en voor mijn collega’s.