Wij staan voor je klaar

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wil je dat wij je terugbellen? Zet dan je telefoonnummer in je bericht en vermeld welke dag / welk dagdeel je het beste uitkomt. Je kunt ons ook bellen op 030-320 02 37.

Antwoorden op vragen omtrent corona hebben we op een aparte pagina gezet.

Geen opwek?

Vraag over de opwek/omvormer van je systeem?

Onze klantenservice krijgt in december en januari regelmatig iemand aan de telefoon die zich zorgen maakt omdat de omvormer niet opstart of over het zonnestroomsysteem niks opwekt. Klinkt dit herkenbaar en ben je daarom op onze contact-pagina? Dan kunnen we je alvast geruststellen. Dat is vrij normaal. In deze tijd van het jaar komt het regelmatig voor dat je systeem een hele dag nul opwek heeft, omdat er erg weinig licht is.

Hoe zit dat, licht is toch licht? Ja, is een logische gedachte, maar alle zonnestroomsystemen hebben een bepaalde opstartspanning. Dat wil zeggen dat ze pas aangaan (stroom opwekken) bij een bepaalde lichtsterkte of lichtintensiteit. In de donkere winterdagen kan het voorkomen dat er niet genoeg licht is om de opstartspanning te halen. Gelukkig hebben we de donkerste dag van het jaar (21 december) alweer achter ons gelaten!

Contact

Neem contact met ons op

Stel hier je vraag

Ons adres

Ons kantoor is gevestigd naast het Centraal Station van Utrecht en daardoor goed te bereiken met het OV. Heel duurzaam! Je vindt ons recht tegenover de ingang van het NH Hotel.

Jaarbeursplein 22
3521 AP Utrecht
Nederland

Contact

Onze klantenservice collega’s staan elke werkdag van 9.00 – 12.30 en 13.00 – 17.00 uur klaar om je vraag te beantwoorden. Je kunt ons bereiken op 030-320 02 37.

Liever mailen? Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of info@solease.nl.

KVK-nummer

Hieronder zie je de Kamer van Koophandel-nummers van de BV’s van Solease. Onder welke BV je valt staat in je offerte.

Solease Project BV: 58855750
Solease Overijssel BV: 63711893
Solease Gelderland BV: 65434609
Solease Drenthe BV: 65437233

Ontdek wat jij kunt besparen!

Ben je benieuwd naar wat jij kunt besparen met zonnepanelen op jouw dak? Laat het ons doorrekenen. Natuurlijk is dat gratis en vrijblijvend.

Doe de dakcheck