Wij staan voor je klaar

Op dit moment ervaren wij telefonisch grote drukte. We willen je vragen om via de mail contact op te nemen of te kijken tussen de veelgestelde vragen over de impact van het coronavirus op onze dienstverlening. We doen ons uiterste best om jouw mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Heeft het spoed of wil je iemand persoonlijk spreken? Bel ons dan gerust. Installaties en reparaties blijven gewoon doorgaan. 

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wil je dat wij je terugbellen? Zet dan je telefoonnummer in je bericht en vermeld welke dag / welk dagdeel je het beste uitkomt. Je kunt ons ook bellen op 030-320 02 37.

Openingstijden feestdagen

Wij zijn gesloten op de onderstaande feestdagen en daarom telefonisch niet bereikbaar. Je kunt een e-mail sturen naar info@solease.nl. Wij zullen ons best doen om de eerstvolgende werkdag deze e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Goede Vrijdag (vrijdag 10 april)
Tweede paasdag (maandag 12 april)
Koningsdag (maandag 27 april)
Bevrijdingsdag (dinsdag 5 mei)
Hemelvaart (donderdag 21 mei)

Contact

Neem contact met ons op

Stel hier je vraag

Ons adres

Ons kantoor is gevestigd naast het Centraal Station van Utrecht en daardoor goed te bereiken met het OV. Heel duurzaam! Je vindt ons recht tegenover de ingang van het NH Hotel.

Jaarbeursplein 22
3521 AP Utrecht
Nederland

Contact

Onze klantenservice collega’s staan elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur klaar om je vraag te beantwoorden. Je kunt ons bereiken op 030-320 02 37.

Liever mailen? Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of info@solease.nl.

KVK-nummer

Hieronder zie je de Kamer van Koophandel-nummers van de BV’s van Solease. Onder welke BV je valt staat in je offerte.

Solease Project BV: 58855750
Solease Overijssel BV: 63711893
Solease Gelderland BV: 65434609
Solease Drenthe BV: 65437233

Ontdek wat jij kunt besparen!

Ben je benieuwd naar wat jij kunt besparen met zonnepanelen op jouw dak? Laat het ons doorrekenen. Natuurlijk is dat gratis en vrijblijvend.

Dakcheck aanvragen