Warmtepomp Utrecht

Alles op het gebied van innovatie en duurzaamheid staat bij de provincie Utrecht hoog in het vaandel. Het verduurzamen van je woning door middel van een warmtepomp is daarom een goede keuze. Zeker in combinatie met zonnepanelen op je dak is een (hybride) warmtepomp in Utrecht een logische volgende stap om je woning te verduurzamen. Je draagt niet alleen bij aan een duurzaam klimaat, maar je verlaagt ook nog eens je energierekening én je verhoogt je wooncomfort. Een win-win situatie.

Reserveer de warmtepomp direct

Op zoek naar een hybride warmtepomp in Utrecht?

Wil of kun je de stap naar een volledig elektrische warmtepomp (nog) niet maken? Dan is een hybride warmtepomp in Utrecht een slimme tussenstap. De hybride variant staat bekend om het feit dat deze de voordelen van een traditionele cv-ketel en een warmtepomp kan combineren. Hierdoor geniet je van zowel comfort, als van duurzaamheid. Utrecht is een vooruitstrevende provincie op het gebied van verduurzaming en innovatie, waardoor de keuze voor de hybride variant een uitstekende keuze is.

Wat zijn de voordelen van een warmtepomp kopen in Utrecht?

Het kopen van een warmtepomp in Utrecht levert je vooral veel voordelen op. Je draagt je steentje bij aan verduurzaming van onze planeet, waardoor je verantwoord bezig bent. Daarnaast ben je ook nog eens minder afhankelijk van fossiele brandstoffen, waardoor je energierekening een stuk lager uitvalt. Het investeren en laten installeren van een warmtepomp brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Energiezuinigheid: omdat onze hybride warmtepompen energie halen uit natuurlijke bronnen, zoals lucht en de grond, kun je flink besparen op je energierekening.
  • Duurzaam: door middel van het verwarmen van je woning middels een warmtepomp, verlaag je je CO2-uitstoot aanzienlijk. Dit draagt bij aan een toekomstgerichte en duurzame oplossing.
  • Kostenbesparend: minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen levert je op termijn een mooie kostenbesparing op. Fijn voor de portemonnee!
  • Mogelijkheid tot aanvragen subsidie: voor de verduurzaming van je huis, zoals het investeren in een hybride warmtepomp in Utrecht, zijn er diverse subsidies en regelingen beschikbaar. Hierdoor kun je je investering sneller terugverdienen!
  • Extra stil: met een maximaal geluid van 45dB is de pomp vergeleken met andere systemen extra stil.
  • Monitoren op afstand: bij onze modellen krijg je toegang tot een app die je eenvoudig middels je telefoon kunt besturen. Zo heb je altijd en overal inzicht in de prestaties van de pomp.

Upgrade binnenkort naar een all-electric systeem

Ondanks het feit dat overstappen naar een volledig elektrisch verwarmingssysteem de meest duurzame oplossing lijkt, is het voor veel huishoudens in Utrecht momenteel nog niet haalbaar. Vaak zijn er aanpassingen benodigd aan de isolatie en de elektriciteit van je woning. Dit is niet altijd direct mogelijk of betaalbaar. Om die reden hebben we gekozen om onze systemen toekomstbestendig te maken, namelijk een upgrade naar een all-electric variant. Hierdoor dien je niet twee keer te investeren in een pomp.

 

Hoe wordt de warmtepomp in Utrecht geïnstalleerd?

Vaak kan de unit zonder meerkosten geïnstalleerd worden. Mocht de installatie vanwege bijvoorbeeld de hoogte van de plaatsing complexer zijn, dan wordt dit besproken tijdens de digitale schouw. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.

Woningcheck

Zodra jouw reservering voor een warmtepomp bij onze partner binnengekomen is, nemen zij contact met je op voor een woningcheck. Ze bekijken dan via een online schouw de mogelijkheden voor een warmtepomp in jouw woning in Utrecht.

Installatie

Heb je een digitale schouw gedaan en blijkt jouw woning geschikt? Dan kun je een afspraak maken! Meestal kan de installatie binnen twee maanden plaatsvinden.

Comfort

De installatie van de warmtepomp in Utrecht zal binnen een dag plaatsvinden. Laat de winter maar komen! Je kunt nu gaan besparen op je gasrekening. Kies je voor ruimtekoeling? Dan kun je wellicht ook in de zomer gaan profiteren van een hoger wooncomfort.

Doe direct een reservering bij Solease

Binnen Solease werken we erg hard aan onze missie: de wereld een stukje beter achterlaten dan toen we hem kregen. De investering in duurzame alternatieven voor energie dragen hier aan bij. Wil jij ook bijdragen aan onze missie en heb je interesse in een warmtepomp in Utrecht? Reserveer hem dan snel via onze website. Heb je liever eerst advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen!