Zonnepanelen voor bedrijven

Zakelijk zonnepanelen huren en verduurzamen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Jouw dak is onze zorg als het gaat om het opwekken van zonne-energie. Maar Solease houdt daar niet op. Bij ons kan je ook terecht voor isolatie, energieopslag, een warmtepomp en laadpalen. Solease ontzorgt je in alles, waaronder financiering, installatie en nazorg. Je bespaart op jouw energierekening doordat je energie van eigen dak opwekt en betaalt ons een vast maandelijks huurbedrag waarmee je ook nog
eens maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen bent. Maak kennis met onze duurzame oplossingen voor bedrijven.

Adviesgesprek aanvragen

 

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen bij Solease

Om voor jou de meest optimale situatie te creëren, stellen we samen met jou een business case op. Jij levert de gegevens aan en wij doen het rekenwerk. Zo werken wij naar een maatwerkoplossing specifiek voor jouw locatie. Wij gaan voor je aan de slag en komen samen tot een efficiënt projectvoorstel waarin wij alle kosten, opbrengsten en natuurlijk je besparing inzichtelijk maken.

Wanneer je besluit zonnepanelen of andere duurzame oplossingen voor je bedrijf te laten installeren, nemen wij alles uit handen en zorgen we dat de kwalitatief hoogwaardige installatie wordt geïnstalleerd, Zakelijk verduurzamen was nog nooit zo makkelijk.

Zonnepanelen zakelijk huren of leasen

Dankzij de huurconstructie neemt jouw besparing met de jaren alleen maar toe vanwege de stijgende energieprijzen en bijbehorende overheidsheffingen. Mocht je tussentijds besluiten het systeem over te nemen, dan kan dat ook. Elk jaar bouw je een koopkorting op die in mindering wordt gebracht op de oorspronkelijke systeemprijs; flexibel en transparant!

Een andere optie is zakelijk zonnepanelen leasen. Je kunt zonnepanelen over het algemeen financial leasen of operational leasen. Bij Solease doen we aan operational leasen. Dit komt vaker voor, omdat de aanbieder eigenaar blijft van het systeem. Jij betaalt alleen een vast maandelijks huurbedrag, waarmee je bespaart vanaf de eerste dag. Alle lasten zijn voor ons en we voeren ook het onderhoud uit.

Solease ontzorgt volledig

Advies

Profiteer van jarenlange ervaring van onze experts.

Materialen en ontwerp

Wij stellen het systeem voor je samen, inclusief legplan. De hoogst mogelijke opbrengst tegen de scherpste prijs.

Financiering

Wij financieren het systeem. Zo hoef je niet te investeren en is er dus ook geen sprake van een terugverdientijd.

Installatie

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een vakkundige installatie die uitermate veilig is.

Monitoring

Op afstand houden wij in de gaten of het systeem doet wat hij moet doen. Bij afwijkingen grijpen wij direct in.

Onderhoud en reparaties

Geen zorgen over extra kosten voor onderhoud of reparaties. Solease garandeert een goed werkend systeem.

Waarom zonnepanelen voor bedrijven laten installeren?

Zonnepanelen voor bedrijven laten installeren levert jou als ondernemer een aantal interessante voordelen op. Zo draag je bij aan een gezonder milieu, waardoor we de wereld een beetje beter achterlaten voor volgende generaties. Andere voordelen zijn:
✓ Profiteer van subsidies
✓ Meteen beginnen met besparen, zonder de lasten
✓ Verhoogt de waarde van jouw bedrijfspand
✓ Reduceert CO2-uitstoot
✓ Bespaar energiekosten

Zonnepanelen huren zakelijk?
Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfsdak? Doe een aanvraag door middel van onderstaand aanvraagformulier en wij informeren je over de mogelijkheden.

Aanvraagformulier

Meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfsdak? Doe een aanvraag door middel van onderstaand aanvraagformulier en wij informeren je over de mogelijkheden.


 • Bedrijfsgegevens

 • Contactpersoon

 • Projectgegevens

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Energieverbruik

  • Zonder uw jaarverbruik kunnen wij geen indicatie van de kosten geven
   Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
   • Opmerkingen

   Veelgestelde vragen

   • Komt er iemand langs voor een schouw of bij mijn bedrijfspand?

    In de meeste gevallen komt er iemand langs. Indien er een systeem wordt geplaatst met meer dan 24 zonnepanelen of als er onduidelijkheden zijn over hoe er geïnstalleerd gaat worden, komt er iemand langs om voorafgaand aan de installatie te bekijken hoe er geïnstalleerd gaat worden.

   • Waarom zonnepanelen voor bedrijven?

    Kiezen voor zonnepanelen voor bedrijven helpt je besparen op de energiekosten. In deze onzekere tijden is het prettig dat je minder afhankelijk bent van de fluctuerende energieprijzen. De energie die je opwerkt met de zonnepanelen op het dak van jouw bedrijfspand kun je binnen het bedrijf gebruiken, waardoor je maandelijks minder kosten hoeft te betalen en hiermee het milieu een handje helpt. Een duurzame keuze dus! Met de subsidieregelingen voor ondernemers wordt de investering makkelijker gemaakt en de terugverdientijd aanzienlijk verkort.

   • Wat kosten zonnepanelen voor bedrijven?

    Het is lastig om een vaste prijs van zonnepanelen voor bedrijven te geven. Ieder bedrijf is anders, heeft andere wensen en dus zijn de kosten altijd maatwerk. Daarom stellen we bij Solease altijd een business case op waarbij je ons alle informatie aanlevert. Aan de hand van deze input berekenen wij wat de kosten van zonnepanelen voor jouw bedrijf zijn. Interesse? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

   • Welke subsidies zijn er voor zonnepanelen zakelijk?

    Om ondernemers te stimuleren om te investeren in duurzame oplossingen, zijn er een aantal subsidies voor zonnepanelen beschikbaar. Dit zijn de SDE++ subsidie, ISDE-subsidie, salderingsregeling en de investeringsaftrek. Wil je weten voor welke subsidies je in aanmerking komt? Raadpleeg dan de website van het RVO.

   • Wat is een Scope12 keuring en is deze verplicht?

    Een Scope12 keuring kan een vereiste van de verzekeraar zijn, maar dit hoeft niet. Vaak zien we dat deze keuring vereist wordt vanaf 50 zonnepanelen, maar dit kan ook al eerder zijn. Een Scope12 keuring is een elektrische inspectie van de hele PV-installatie, van de zonnepanelen tot aan het koppelpunt met de netbeheerder. Hierbij kijkt de inspecteur naar brandrisico’s en de elektrische veiligheid.

   • Wat is de aansluitwaarde, en waarom is dit belangrijk om te weten?

    De aansluitwaarde verwijst naar de maximale hoeveelheid elektrisch vermogen die kan worden aangesloten op het elektriciteitsnet. Dit is belangrijk om te weten, omdat dit overbelasting voorkomt. Overbelasting kan leiden tot mogelijke problemen zoals stroomuitval of beschadiging van elektrische apparaten.

   • Moet ik mijn zakelijke systeem aanmelden bij energieleveren.nl?

    Ja, dit moet gedaan worden maar dit doen wij voor je.

   • Hoe werkt zakelijk salderen: vrij terugleveren tot 3x80a

    Zakelijk salderen is een regeling voor bedrijven die zonnepanelen hebben geïnstalleerd en overtollige elektriciteit opwekken. Als je op een dag meer opwekt dan verbruikt, lever je
    automatisch terug aan het net omdat het stroom ergens heen moet. Voor de stroom dat wordt teruggeleverd, krijg je een kleine vergoeding. Dit wordt salderen genoemd. Tot een 3x80a aansluiting kan je in Nederland vrijwel overal vrij terugleveren.