Warmtepomp Almere

Kiezen voor een warmtepomp in Almere is een slimme keuze. Met een warmtepomp bespaar je flink op energiekosten en verminder je je CO2-uitstoot. Geniet van meer comfort in huis met deze duurzame energieoplossing. Ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jouw woning.

Reserveer de warmtepomp direct

Wat zijn de voordelen van onze warmtepomp in Almere?

Een warmtepomp kopen in Almere levert je veel voordelen op. Je investeert in duurzaamheid, want je bent minder afhankelijk van aardgas. Dit resulteert in een lagere energierekening en een hoger wooncomfort.

 

 

Bespaar op energiekosten: Bespaar jaarlijks aanzienlijk op energie.
Verminder CO2-uitstoot: Een warmtepomp is duurzaam en minder schadelijk voor het milieu.
Verhoog de waarde van je woning: De pomp verbetert het energielabel, wat waardeverhogend werkt.

 

Een stap richting gasloos verwarmen: Met onze hybride warmtepomp ben je minder afhankelijk van het gas.
Extra stil: Met een maximaal geluid van 45dB is de pomp vergeleken met andere systemen extra stil.

Waarom kiezen voor Solease?

Solease staat voor kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij bieden niet alleen hoogwaardige warmtepompen, maar ook uitgebreide service en ondersteuning van begin tot eind. Of je hulp nodig hebt bij het aanvragen van subsidie of advies nodig hebt op het gebied van verduurzaming van je huis; op ons kun je rekenen!

Dé ideale tussenstap: een hybride warmtepomp in Almere

Een hybride warmtepomp is de perfecte tussenstap voor wie de overstap op volledig elektrisch nog niet kan of wil maken. Jouw hybride warmtepomp in Almere werkt namelijk nog gedeeltelijk samen met je hybride cv-ketel. Dit betekent dat warmtepomp het grootste deel van de verwarming voor zijn rekening neemt, maar dat de cv-ketel bijspringt tijdens piekperiodes of zeer koude dagen.

Je bent dus van verzekerd dat je het hele jaar door geniet van comfort in huis.

Zo ziet het installatieproces eruit

In de meeste gevallen kan de unit zonder meerkosten geïnstalleerd worden. Mocht de installatie in jouw geval wat complexer zijn door bijvoorbeeld de hoogte van de plaatsing, dan wordt dit met je besproken tijdens een digitale schouw. Zo ben je goed geïnformeerd en kom je niet voor verrassingen te staan.

Woningcheck

Zodra jouw reservering voor een warmtepomp bij onze partner binnengekomen is, nemen zij contact met je op voor een woningcheck. Ze bekijken dan via een online schouw de mogelijkheden voor een warmtepomp in jouw woning.

Installatie

Heb je een digitale schouw gedaan en blijkt jouw woning geschikt? Dan kun je een afspraak maken! Doorgaans kan er binnen twee maanden geïnstalleerd worden.

Comfort

De installatie van jouw warmtepomp in Almere zal binnen een dag plaatsvinden. Laat de winter maar komen! Je kunt nu gaan besparen op je gasrekening. Kies je voor ruimtekoeling? Dan kun je wellicht ook in de zomer gaan profiteren van een hoger wooncomfort.

Subsidie op jouw warmtepomp in Almere

De Nederlandse overheid stimuleert de overgang naar duurzame energie en biedt aantrekkelijke subsidies voor de aanschaf van warmtepompen. Hierdoor wordt de investering nog voordeliger en kun je sneller genieten van de voordelen.

  • ISDE-subsidie: Profiteer van de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) voor zowel hybride als volledig elektrische warmtepompen.
  • Belastingvoordeel: In sommige gevallen kun je ook profiteren van belastingvoordelen, zoals een lagere btw of aftrekposten.
  • Regionale subsidies: Naast de landelijke subsidies zijn er vaak ook regionale initiatieven die extra ondersteuning bieden.

Laat je adviseren door onze experts over welke subsidies voor jou van toepassing zijn en hoe je deze kunt aanvragen.

Interesse? Reserveer de pomp direct!

Ook besparen op je energierekening en tegelijkertijd je woning verduurzamen? Reserveer de warmtepomp direct via onze website.

Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem contact met ons op. We voorzien je graag van persoonlijk advies!