ZONNEPANELEN ZAANDAM

Wil jij ook je eigen groene stroom opwekken? Dat kan met de zonnepanelen van Solease. Wij leggen zonnepanelen in Zaandam en omstreken en helpen jou graag met besparen op je energiekosten en het bijdragen aan een groenere, betere wereld. Koop of huur een zonnestroomsysteem van Solease en ben verzekerd van de hoogste kwaliteit zonnepanelen in Zaandam tegen een scherp tarief. Weten hoeveel jij kunt besparen op je jaarlijkse energiekosten? Solease rekent het voor je uit! Doe de dakcheck en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Zaandam

Zonnepanelen in Zaandam? Zeker doen!

Steeds meer inwoners van Zaandam kiezen voor zonnepanelen op hun dak. Met zonnepanelen wordt het besparen op je energierekening een stuk eenvoudiger. Onze hurende klanten besparen jaarlijks zo’n €130 extra op hun energiekosten. Dit houden ze dus over na het betalen van de huurkosten en de rekening van hun energiemaatschappij. Een
van de grote voordelen van het huren van zonnepanelen in Zaandam is dat een flinke investering niet nodig is. Je begint vanaf dag één met besparen en hebt geen omkijken naar het zonnestroomsysteem op je dak. Wij nemen de verzekering en eventueel onderhoud voor onze rekening. Ook de monitoring van het systeem wordt door ons verzorgd.

Geen investering nodig

Kies voor zonnepanelen in Zaandam

Je eigen zonnepanelen kopen kan ook bij Solease. Wij komen onze zonnepanelen van hoge kwaliteit op jouw dak in Zaandam leggen en zorgen ervoor dat alles netjes is aangesloten, zodat jouw zonnepanelen zich in de komende 7 tot 9 jaar kunnen terugverdienen. Met onze gratis btw-service regelen wij dat je 21% btw van het aankoopbedrag terugkrijgt. Als je zonnepanelen voor je woning in Zaandam bij ons koopt, krijg je exact dezelfde panelen als de klanten die ze bij ons huren. Omdat wij de kosten voor reparaties en onderhoud voor onze eigen rekening nemen bij het verhuren van zonnepanelen, zijn we er dus bij gebaat om de beste kwaliteit te leveren. Als kopende klant profiteer je optimaal van de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan en de zonnepanelen van topkwaliteit die wij dus leveren.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen, een logische keuze

Wil jij ook besparen met zonnepanelen op je dak in Zaandam? Doe de dakcheck via onze website en kom erachter hoeveel zonnepanelen op je dak passen en wat jij kunt besparen. Vraag vervolgens direct een vrijblijvende offerte aan, zodat onze solar experts kunnen berekenen wat de zonnepanelen op jouw dak in Zaandam gaan opbrengen. Zij maken hiervoor gebruik van 3D-satellietbeelden en geavanceerde software, zodat jij er zeker van kunt zijn dat de berekende opbrengst accuraat is. Word jij de volgende Zaandammer met zonnepanelen op het dak? Solease helpt je verder.

Andere voordelen

Met zonnepanelen op je dak in Zaandam bespaar je op je energiekosten en dat is uiteraard heel erg fijn. Maar naast dit belangrijke voordeel draag je met zonnepanelen op je dak ook direct bij aan een betere toekomst. Door je eigen energie op te wekken verminder je de vraag naar fossiele brandstoffen. Daarnaast neemt de woningwaarde ook toe met zonnepanelen. Ga je ooit uit Zaandam verhuizen of ergens anders in de stad wonen? Dan brengen de zonnepanelen de vraagprijs zeker omhoog. Onze huurcontracten zijn overdraagbaar, zo kun je dus ook zonder zorgen verhuizen als je onze zonnepanelen huurt.


De gemeente wil in 2040 een energieneutrale stad zijn. Help jij een handje mee?

Al 3.000 andere woningeigenaren gingen u voor in Zaandam.

Door de gunstige ligging dichtbij zee kent de provincie Noord-Holland veel zonuren per jaar.

Waarom Solease?

Solease is het eerste bedrijf dat in Nederland zonnepanelen ging verhuren. Vanuit Utrecht zijn we begonnen met het uitbreiden van onze diensten en ondertussen zijn we actief in heel Nederland. We helpen onze provincie graag bij het geven van het goede voorbeeld. Wil je samen met Solease werken aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd besparen? Bij ons huur je voor een scherpe prijs hoge kwaliteit zonnepanelen met een levensduur van 25 jaar. Waarom je bij ons klant wilt worden:

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen