ZONNEPANELEN NIEUW-VENNEP

Voortaan je eigen zonne-energie opwekken? Met de zonnepanelen van Solease profiteer jij van minder maandelijkse energielasten en geef je een betere wereld door aan de volgende generatie. Wij leveren en leggen zonnepanelen door heel Nederland, zo ook in Nieuw-Vennep en omgeving. Bij ons is het mogelijk zonnepanelen in Nieuw-Vennep te huren. Hiervoor hoef je echt niet diep in je portemonnee te tasten. Van het geld dat je bespaart kun je de kosten van de zonnepanelen dekken én er blijft zelfs nog over ook. Liever direct zonnepanelen kopen? Ook dat kan bij Solease. Al onze zonnepanelen zijn van de hoogste kwaliteit en worden vakkundig gelegd door onze installateurs.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen?

Kies voor onze zonnepanelen in Nieuw-Vennep

Jaarlijks verbruikt een gezin met 2 kinderen in Nederland gemiddeld zo’n 4500 kWh. Gelukkig kan door het opwekken van energie met zonnepanelen dit verbruik grotendeels gecompenseerd worden. Dit heeft direct invloed op de maandelijkse energierekening en het is een toekomstbestendige oplossing. Zonnepanelen in Nieuw-Vennep zijn de ideale uitkomst. Onze huurconstructie is zo ontworpen dat iedereen kan profiteren van groene stroom. Alle beetjes helpen. Door zonnepanelen in Nieuw-Vennep te plaatsen laat jij zien dat je klaar bent voor de toekomst. Bovendien verlaag je je energierekening ook nog eens met honderden euro’s per jaar.

Geen investering nodig

Betaalbare zonnepanelen in Nieuw-Vennep

Het doel van onze huurconstructie is ervoor zorgen dat zonnepanelen in Nieuw-Vennep voor iedereen toegankelijk zijn. Dit maakt dat onze zonnepanelen betaalbaar worden. Voor een vast en laag maandelijks tarief profiteer je direct van de voordelen van zonnepanelen. Daarnaast ontzorgen wij je volledig. Wist je al dat wij de verzekering voor eigen rekening nemen? Maar ook eventuele kosten voor het onderhoud? En dat we regelmatig controles uitvoeren om te kijken of het systeem nog naar behoren werkt? We proberen je hiermee zoveel mogelijk te ontzorgen en alleen de voordelen te laten ervaren. Mocht je na een tijdje van plan zijn om toch de zonnepanelen over te kopen, dan is dit ook altijd een optie. Uiteraard kan je er voor kiezen om meteen te investeren en zonnepanelen in Nieuw-Vennep te kopen. Geen maandelijkse lasten, maar een investering waar je jarenlang plezier van hebt. De kosten voor het onderhoud en reparatie zijn niet bij de prijs inbegrepen, de installatiekosten echter wel. Zonnepanelen zijn waarde vermeerderend voor je huis. De investering heb je ongeveer na 7 jaar terugverdiend.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Zonnepanelen, een logische keuze

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen in Nieuw-Vennep? Doe de dakcheck op onze website en binnen enkele minuten ontvang je het resultaat in je mailbox. Onze solar experts gaan voor je aan de slag met geavanceerde software en 3D-satellietbeelden en geven een zeer nauwkeurige indicatie hoeveel jouw zonnepanelen in Nieuw-Vennep gaan opwekken. Zo heb je direct een duidelijk beeld bij de mogelijkheden op maat en worden teleurstellingen voorkomen. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website!

Op naar een schoner milieu

Door te kiezen voor zonnepanelen kies je voor een schonere toekomst voor toekomstige generaties. Voor velen is het financiële aspect een stok achter de deur om deze stap te nemen. Jaarlijks krijgen onze klanten zo’n €130 per jaar terug van de energiemaatschappij. Hier zijn de jaarlijkse huurkosten dus al vanaf getrokken! Er hangen echter nog veel meer voordelen vast aan het huren of kopen van zonnepanelen. Jij maakt het verschil. Je laat zien dat er alternatieve energievoorzieningen zijn die minder schadelijk zijn voor het milieu.


Al duizenden huiseigenaren gingen je voor door op hun dak zonnepanelen te laten installeren. Help jij ook een handje mee?

De gemeente Haarlemmermeer streeft er naar om in 2040 volledig energieneutraal te zijn.

Door de gunstige ligging aan zee kent de provincie relatief veel zonuren per jaar. Ideaal voor zonnepanelen dus!

Waarom Solease?

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Harderwijk draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Dat is de prettige service die onze klanten van ons gewend zijn. Kies jij ook voor de zonnepanelen van Solease? Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Harderwijk op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen