ZONNEPANELEN JULIANADORP

Direct besparen op je energiekosten en tegelijkertijd ook nog eens bijdragen aan een betere toekomst? Dat kan met de zonnepanelen van Solease. Wij leggen zonnepanelen in het hele land, dus ook bij jou in Julianadorp. Onze zonnepanelen koop of huur je tegen scherpe tarieven.

Zo zorgen we ervoor dat iedereen van de prachtige voordelen van zonnepanelen geniet, zonder dat grote investeringen nodig zijn. Met onze dakcheck weet je binnen enkele minuten hoeveel jij kunt besparen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen in Julianadorp!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Julianadorp

Kies voor onze zonnepanelen in Julianadorp

Een gemiddeld gezin in Nederland met twee kinderen verbruikt zo’n 4500kWh per jaar. Gelukkig zien we dat steeds meer mensen zich bewust zijn van hun verbruik en ook actie ondernemen om dit verbruik terug te dringen. Maar hoe zuinig je ook leeft, de vraag naar elektriciteit blijft toch bestaan. Zonnepanelen in Julianadorp bieden de oplossing.

 

Dankzij onze huurconstructie kunnen we zonnepanelen installeren bij gezinnen die de investering van een compleet zonnestroomsysteem niet willen of kunnen doen. Voor een vast bedrag per maand wek je groene stroom op. Door transparant te zijn over onze werkwijze laten we je zien hoe dit in zijn werking gaat. Met zonnepanelen in Julianadorp kun je vaak nog een mooi bedrag per jaar terugkrijgen van je energiemaatschappij.

Betaalbaar voor iedereen

Betaalbare zonnepanelen in Julianadorp: direct besparen

De aanschaf van een zonnestroomsysteem is voor veel mensen nog een drempel waar maar moeilijk overheen gestapt kan worden. Maar wie zegt dat je dat hele bedrag meteen op tafel moet leggen voor zonnepanelen op je dak in Julianadorp? Je huurt onze zonnepanelen namelijk voor een vast en betaalbaar bedrag per maand. En hier zitten alle kosten voor het zonnestroomsysteem al bij inbegrepen.

 

Wij betalen de verzekering, controleren of het systeem goed werkt en nemen de kosten voor onderhoud voor onze rekening. Daar komt nog eens bij dat we een niet-goed-geld-terug garantie geven en dat je ons systeem op ieder gewenst moment kan overnemen voor de marktwaarde of minder. Je krijgt overigens geen BKR-registratie als je bij ons huurt, wel zo prettig!

Toch liever kopen?

Zonnepanelen kopen in Julianadorp kan ook bij Solease

Wil je toch liever direct kopen? Ook dan kun je natuurlijk bij Solease terecht. Je betaalt dan geen maandelijkse kosten, maar schaft het zonnestroomsysteem in één keer aan. Je verhoogt de waarde van je huis in één klap en verdient de investering in ongeveer zeven jaar weer terug.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Krijg persoonlijk advies op maat

Kies jij voor zonnepanelen in Julianadorp? Vraag dan vrijblijvend advies aan. Met behulp van geavanceerde software en 3D-satellietbeelden berekenen onze solar experts heel nauwkeurig hoeveel zonne-energie de panelen op jouw dak gaan opwekken. Zo zie je meteen wat een zonnestroomsysteem op jouw dak oplevert en word jij niet verrast door extra kosten of een tegenvallende opbrengst. Natuurlijk houden we rekening met jouw speciale wensen en geven we een passend advies.

Samen naar een betere toekomst

De besparingen op de energierekening zijn voor velen een mooie motivatie om de stap naar groene stroom te zetten. Onze klanten krijgen gemiddeld zo’n €130 per jaar terug van hun energiemaatschappij. Daar zijn de jaarlijkse huurkosten dus al van afgetrokken!

Maar je zonnepanelen in Julianadorp zijn niet alleen een keuze voor financieel gewin, je zorgt er ook voor dat de vraag naar traditionele vormen van elektriciteitswinning minder wordt. Wij hebben de droom om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen dan dat we hem krijgen. Iedere nieuwe klant betekent dus dat we weer een stapje dichter bij het uitkomen van onze droom zijn.


Noord-Holland wil in 2050 volledig energieneutraal en circulair zijn. Help jij een handje mee?

Al duizenden andere woningeigenaren gingen je voor in Julianadorp.

Door de gunstige ligging dichtbij zee kent Julianadorp relatief veel zonuren per jaar.

Waarom Solease?

Solease is het eerste bedrijf dat in Nederland zonnepanelen ging verhuren. Vanuit Utrecht zijn we begonnen met het uitbreiden van onze diensten en ondertussen zijn we actief in heel Nederland. We helpen onze provincie graag bij het geven van het goede voorbeeld.

 

Wil je samen met Solease werken aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd besparen? Bij ons huur je voor een scherpe prijs hoge kwaliteit zonnepanelen met een levensduur van 25 jaar. Waarom je bij ons klant wilt worden:

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen