ZONNEPANELEN DEN HELDER

Zonnepanelen op jouw dak in Den Helder? Dat kan! Dankzij onze huurconstructie kan iedereen profiteren van zonne-energie. De zon komt immers voor niks op. Door te kiezen voor zonnepanelen in Den Helder laat jij zien dat je klaar bent voor de toekomst. Ons doel is ieder dak in Nederland te voorzien van zonnepanelen. Help jij ons mee?

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Den Helder

Kies voor onze zonnepanelen in Den Helder

Gemiddeld verbruikt een huishouden in een rijtjeshuis met drie kinderen jaarlijks zo’n 3500 kWh aan energie. Door zonnepanelen te plaatsen van Solease kun je aanzienlijk besparen op je energiekosten en je verbruik compenseren. Bovendien neemt de vraag naar traditionele vormen van energiewinning af door over te stappen op groene stroom, en daar zijn wij, jouw kinderen en volgende generaties, heel erg blij mee.

Zonnepanelen huren = direct besparen

We begrijpen dat momenteel niet ieder huishouden de investering in zonnepanelen in Den Helder kan ophoesten. Daarom hebben wij de huurconstructie ontworpen. Voor slechts een vast bedrag per maand profiteer jij al van zonnepanelen op je dak in Den Helder, en wek jij duurzame energie op. Vaak kom je ook nog eens in aanmerking voor een fraaie teruggave van je energiemaatschappij wanneer je zonnepanelen laat plaatsen, dat is wel zo prettig.

Betaalbaar voor iedereen

Zonnepanelen in Den Helder die voor iedereen toegankelijk zijn

Het doel van onze huurconstructie is zonnepanelen toegankelijk maken voor iedereen. Het voordeel van zonnepanelen op je dak in Den Helder is dat je alleen een maandelijks huurtarief betaalt en direct geniet van zonne-energie. Hierbij worden geen extra kosten in rekening gebracht.

 

Sterker nog, alle overige kosten met betrekking tot de zonnepanelen nemen wij voor onze rekening. Zo verzorgen wij de verzekering, onderhouds- en reparatiekosten en monitoren we de panelen nauwkeurig. Je hebt nergens omkijken meer naar. Hierdoor betaal je alleen voor wat jou relevant is. Wil je na verloop van tijd de zonnepanelen in Den Helder van ons overkopen? Deze mogelijkheid ligt altijd op tafel. Tegen de marktprijs of minder zijn ze van jou!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Bereken wat jij kunt besparen

Ben jij benieuwd hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen op je dak in Den Helder? Doe dan de gratis dakcheck via onze website. Onze solar experts berekenen hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om jouw verbruik te compenseren met geavanceerde software en 3D-satellietbeelden. Enkel je locatie kan ons al heel veel vertellen!

Resultaat binnen enkele minuten in de mailbox

Je ontvangt van ons binnen enkele minuten een email met een uitgebreide analyse met daarin de verwachte opbrengst van de zonnepanelen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je een weloverwogen beslissing nemen. Interesse? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op bij vragen of advies. We helpen je graag!

Een duurzamer milieu creëren doen we samen

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, dan kunnen we je vertellen dat onze klanten gemiddeld zo’n €130 per jaar terugkrijgen van hun energieleverancier. Hier zijn de jaarlijkse huurkosten al vanaf getrokken, en dit bedrag is dus puur winst!

Toch zijn er nog andere voordelen naast het financiële aspect. Ieder huishouden die voor zonnepanelen in Den Helder kiest laat de wereld weer een stukje mooier en gezonder achter dan dat je deze kreeg. Je wilt toch ook dat jouw kinderen in een schoon milieu kunnen leven?


Noord-Holland wil in 2050 volledig energieneutraal en circulair zijn. Help jij een handje mee?

Al duizenden andere woningeigenaren gingen je voor in Den Helder.

Door de gunstige ligging dichtbij zee kent Den Helder relatief veel zonuren per jaar.

Waarom Solease?

Solease is het eerste bedrijf dat in Nederland zonnepanelen ging verhuren. Vanuit Utrecht zijn we begonnen met het uitbreiden van onze diensten en ondertussen zijn we actief in heel Nederland. We helpen onze provincie graag bij het geven van het goede voorbeeld.

 

Wil je samen met Solease werken aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd besparen? Bij ons huur je voor een scherpe prijs hoge kwaliteit zonnepanelen met een levensduur van 25 jaar. Waarom je bij ons klant wilt worden:

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen