Zonnepanelen Noord-Holland

Het is nu voor particuliere huiseigenaren in Noord-Holland mogelijk om zonder investering, via Solease, zonnepanelen te laten installeren op eigen dak. Wees er op tijd bij en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!


De provincie wilt ook haar eigen infrastructuur en gebouwen inzetten om duurzame energie op te wekken. Zon-geluidsschermen is hier een goed voorbeeld van!

Staat in de top 3 provincies met meest beschikbaar km2 dakoppervlak voor zonnepanelen.

Noord-Holland wil in 2050 volledig energieneutraal en circulair zijn.

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Noord-Holland

Veel zon!

Zonnepanelen in Noord-Holland? Jazeker!

Als je in Noord-Holland woont kan je eigenlijk niet anders dan zonnepanelen op je dak laten plaatsen. Waarom? Omdat Noord-Holland bijuitstek geschikt is voor zonnepanelen, dankzij het hoge aantal zonuren datde provincie jaarlijks krijgt in vergelijking met andere provincies. Om deze reden zien we zowel de provincie als de inwoners van Noord-Holland investeren in groene stroom via zonnepanelen. Maar met Solease kan je als inwoner van Noord-Holland ook voor zonnepanelen kiezen zonder dat je een investering hoeft te doen. Voor een maandelijks bedrag huur je onze zonnepanelen in Noord-Holland en ben je van alle gemakken voorzien. Wist je trouwens dat je niet BKR-geregistreerd wordt, dat het huurcontract overdraagbaar is én dat we een niet-goed-geld-terug garantie leveren? We plaatsen enkel panelen van de beste kwaliteit, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Dat is de zekerheid van Solease!

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor Solease?

Solease is de eerste in Nederland die zonnepanelen ging verhuren. Waarom je bij ons klant wilt worden:

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen

De diverse voordelen

Zonnepanelen in Noord-Holland leveren veel voordelen op. Mede dankzij het hoge aantal zonuren ben je zeker van rendabele zonnepanelen die je op jaarbasis zelfs geld opleveren. Zo houden onze klanten gemiddeld €130 per jaar extra over, in vergelijking met de kosten die ze kwijt zouden zijn bij de energieleverancier. Daar zijn de huurkosten dus al vanaf getrokken!

Een ander groot voordeel van zonnepanelen is de bijdrage die je levert aan een betere toekomst. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in Noord-Holland?

Gratis offerte

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Noord-Holland

Overstappen op zonnepanelen in Noord-Holland hoeft geen lastige keuze te zijn. We begrijpen dat de hoge aanschafskosten een obstakel kunnen vormen voor veel mensen, maar met Solease is dit geen excuus meer. Toch wil je graag meer duidelijkheid over de kosten en baten van het installeren van zonnepanelen op je dak. Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte bij ons aan, zodat wij onze specialisten aan het werk kunnen zetten om een voorstel op tafel te leggen. We berekenen het gemiddelde verbruik van je huishouden en onderzoeken de mogelijkheden om zonnepanelen op jouw huis in Noord-Holland te bevestigen. Uiteraard nemen we jouw wensen altijd als uitgangspunt bij het vinden van een oplossing.