ZONNEPANELEN GELDERLAND

Woon jij in Gelderland en wil jij duurzamer wonen en geld besparen? Dan kun je met de zonnepanelen van Solease een grote stap in de goede richting zetten. Wij maken zonnepanelen in Gelderland bereikbaar voor huiseigenaren die direct willen profiteren van de voordelen van zonne-energie. Onze klanten besparen jaarlijks gemiddeld zo’n €130 euro. Dat laat je toch niet liggen?

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Gelderland

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Gelderland?

De provincie Gelderland zet sinds 2019 vol in op zonne-energie. Het provinciebestuur wil alle mogelijkheden benutten om zonne-energie op te wekken. Een van deze mogelijkheden is het huren van zonnepanelen in Gelderland bij Solease om een zonnestroomsysteem op je dak te laten plaatsen, zonder dat een investering nodig is.

Doe de dakcheck

Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen?

Het totale vermogen van zonnepanelen in Gelderland is inmiddels al zo groot dat ruim 800.000 huishoudens kunnen worden voorzien van stroom. Dat is natuurlijk al geweldig nieuws, maar er is ook nog genoeg te winnen. Veel koopwoningen hebben nog altijd geen zonnepanelen, terwijl het dak daar wel voor geschikt is. Nu de zon ook steeds vaker schijnt en deze trend zich waarschijnlijk de komende jaren ook doorzet, zien we de inwoners van Gelderland steeds vaker investeren in groene stroom via zonnepanelen.

 

Wil jij ook overstappen op zonne-energie? Dat kan, Solease plaatst zonnepanelen in heel Nederland, dus ook in Gelderland!

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Gelderland

Besparen?

Wat levert het op?

De grote vraag is dan: wat leveren de zonnepanelen op mijn huis in Gelderland op? Wat de zonnepanelen op jouw dak precies gaan opwekken is afhankelijk van verschillende factoren.

 

De oriëntatie van je dak speelt bijvoorbeeld een grote rol bij het bepalen van het rendement. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om het aantal zonnepanelen af te stemmen op jouw energieverbruik. Teveel stroom opwekken is niet rendabel.

Vraag een maatwerk offerte aan

Om antwoorden op dit soort vragen inzichtelijk te krijgen, kun je nu direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze specialisten bekijken dan vervolgens met speciale software wat er mogelijk is op jouw dak. We stellen een zonnestroomsysteem samen dat volledig bij jouw dak en verbruik past en berekenen de opbrengst ervan als je de zonnepanelen op jouw huis in Gelderland laat installeren.

Stap nu over

Zonnepanelen in Gelderland huren zonder zorgen

Ondanks de stijgende populariteit van zonnepanelen in Gelderland zien we ook twijfels over de mogelijkheden. Want is een zonnestroomsysteem niet erg duur? En hoe weet ik wat het mij op gaat leveren? Geen zorgen, Solease plaatst zonnepanelen op je dak zonder dat een investering nodig is. Voor een maandelijks bedrag huur je onze zonnepanelen in Gelderland en nemen wij al jouw zorgen over. Zo nemen wij de installatie, het onderhoud en de monitoring voor onze rekening.

De zekerheden en garanties van Solease

Wist je trouwens dat je niet BKR-geregistreerd wordt, dat het huurcontract overdraagbaar is én dat we een niet-goed-geld-terug garantie leveren? We plaatsen enkel panelen van de beste kwaliteit, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Dat is de zekerheid van Solease!

De voordelen van zonnepanelen in Gelderland

Wil jij ook meeprofiteren van een steeds hoger aantal zonuren per jaar? Dan zijn zonnepanelen voor je woning in Gelderland een zeer goede keuze. Laat Solease zonnepanelen op jouw dak laten installeren en wek je eigen energie op.
  • Wek groene energie op
  • Bespaar op je energiekosten
  • Minder afhankelijk van je energiemaatschappij


Onze klanten besparen gemiddeld €130 per jaar in vergelijking met de kosten die ze kwijt zouden zijn bij de energieleverancier. Daar zijn de huurkosten dus al vanaf getrokken!


Huiseigenaren in meerdere plaatsen in Gelderland stappen al over op groene energie van eigen dak, zoals in Doetinchem, Duiven en Harderwijk.

In 2020 kon er 851 megawatt worden opgewekt met zonnepanelen. Daarmee is Gelderland de nummer 2 provincie in totaal vermogen.

Met het totale vermogen van zonnepanelen in Gelderland kunnen ruim 850.000 huishoudens worden voorzien van stroom.

Samen impact maken

Naast het financiële voordeel draag je met zonnepanelen op je dak in Gelderland ook een steentje bij aan de energietransitie van fossiele van groene energie. Wanneer heel het land samenwerkt, maken we gezamenlijk een grote impact. De droom van Solease is dan ook om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom dan in Gelderland?

Waarom kiezen voor Solease?

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Gelderland draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete.

Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Dat is de prettige service die onze klanten van ons gewend zijn. Kies jij ook voor de zonnepanelen van Solease? Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Gelderland op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen

Vraag direct een offerte aan