ZONNEPANELEN DUIVEN

Op een alternatieve manier stroom opwekken? Laat zonnepanelen op je dak plaatsen in Duiven door Solease en wek je eigen groene stroom op! Zonnepanelen zijn veruit één van de meest rendabele manieren om te besparen op je energierekening. Iedereen wil toch profiteren van zonne-energie? Doe de gratis dakcheck of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen in Duiven!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Duiven

Kies voor onze zonnepanelen in Duiven

Gemiddeld verbruikt een huishouden in een rijtjeshuis met drie kinderen jaarlijks zo’n 3500 kWh aan energie. Door zonnepanelen te plaatsen van Solease kun je flink besparen op je energiekosten en het verbruik al grotendeels compenseren. Deze overstap heeft positieve gevolgen voor mens en milieu. Hoe meer daken bedekt zijn met zonnepanelen, des te meer daalt de vraag naar traditionele vormen van energiewinning met alle schadelijke gevolgen van dien.

 

Bovendien draag jij je steentje bij aan het achterlaten van een gezondere wereld dan dat je deze kreeg, zodat ook volgende generaties kunnen opgroeien in een beter milieu. Wanneer je kiest voor zonnepanelen in Duiven dan kom je vaak ook nog in aanmerking voor een fikse teruggave van jouw energiemaatschappij.

De voordelen

Waarom zonnepanelen laten plaatsen op je dak in Duiven?

De zonnepanelen op jouw dak in Duiven vangen zonlicht op en zetten dit om naar energie, oftewel, stroom. Deze stroom kun je op diverse manieren in- en rondom je huis gebruiken. Denk aan het opladen van een elektrische auto of het gebruik van elektrische apparaten in huis, maar ook de verwarming kan dankzij deze groene stroom werken. Onze zonnepanelen kun je zowel bij ons huren als kopen tegen aantrekkelijke tarieven.

  • Flink besparen op je energiekosten
  • Duurzaam energie opwekken
  • Je woningwaarde verhogen
  • Direct profiteren, zonder te investeren
  • Nergens omkijken naar; Solease regelt alles

Betaalbare panelen

Betaalbare zonnepanelen in Duiven

Het ontwerpen, produceren en faciliteren van zonnesystemen is een kostbaar proces. Als je zonnepanelen in Duiven koopt dan betaal je voor deze technologie. Het is echter niet voor iedereen mogelijk om in één keer te investeren in zonnepanelen. En laten we daar nu de ideale oplossing voor hebben bedacht. Bij Solease kun je namelijk ook zonnepanelen in Duiven huren.

 

Het werkt simpel: je betaalt maandelijks een vast bedrag en je geniet direct van zonne-energie. Wij komen de zonnepanelen vakkundig bij je plaatsen en nemen kosten voor installatie, onderhoud, reparaties en het monitoren van de panelen allemaal voor onze rekening. Dit alles zonder BKR-registratie!

 

Zonnepanelen in Duiven kopen kan ook bij ons, je betaalt dan geen maandelijkse kosten, maar het hele bedrag in één keer. Hier zitten de kosten voor onderhoud en reparatie niet bij, de installatiekosten wel. Je verhoogt de waarde van je huis in één klap en verdient de investering in ongeveer zeven jaar weer terug.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Benieuwd naar wat jij kunt besparen?

Zonnepanelen op jouw dak in Duiven? Goed om te horen! Doe de dakcheck op onze website en ontdek hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen. Onze solar experts kunnen binnen enkele minuten een zeer nauwkeurige inschatting maken van de verwachte opgewekte zonne-energie, de uitslag ontvang je in je mailbox.

 

Dit doen zij door middel van geavanceerde software en 3D-satellietbeelden. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing maken en weet je precies welke mogelijkheden er in jouw situatie zijn. Voor een exacte berekening kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Verzekerd van de hoogste kwaliteit

Bij Solease ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit zonnepanelen en de beste service. Zowel onze gehuurde zonnepanelen als onze verkochte zonnepanelen zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgerust met de nieuwste technologieën. Wij komen dan ook graag onze zonnepanelen op jouw dak in Duiven plaatsen.

Onze klanten krijgen jaarlijks gemiddeld zo’n €130 terug van hun energiemaatschappij. Hier zijn de huurkosten en overige energiekosten al van afgetrokken, dit bedrag is pure winst!


Al duizenden huiseigenaren gingen je voor door op hun dak zonnepanelen te laten installeren. Help jij ook een handje mee?

Gemeente Duiven is bijzonder. Zij willen in 2050 energieneutraal worden.

Duiven kent bijna 1200 zonuren per jaar. Daarmee is het meer dan geschikt om zonne-energie op te wekken.

Waarom Solease?

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Duiven draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem?

 

Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Dat is de prettige service die onze klanten van ons gewend zijn. Kies jij ook voor de zonnepanelen van Solease? Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Harderwijk op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen