ZONNEPANELEN DOETINCHEM

Op duurzame wijze energie opwekken is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voordeliger voor je portemonnee. De verwachting is dat in de toekomst CO2-uitstoot alleen maar meer belast zal gaan worden. Hoog tijd om reducerende maatregelen te treffen zoals het plaatsen van zonnepanelen op je dak in Doetinchem door een ervaren expert als Solease.

Het is mogelijk bij ons om zonnepanelen in Doetinchem te kopen of te huren, altijd tegen aantrekkelijke prijzen. Wil je weten of zonnepanelen op jouw dak interessant zijn? Doe dan de gratis dakcheck via onze website!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Doetinchem

Kies voor onze zonnepanelen in Doetinchem

Steeds meer inwoners van Doetinchem kiezen voor zonnepanelen op hun dak. Zonnepanelen zijn namelijk een eenvoudige manier om te besparen op je energierekening. Gemiddeld krijgen onze hurende klanten jaarlijks zo’n €130 terug van hun energieleverancier. Dit bedrag is puur winst, want hiervan zijn kosten voor de huur en de rekening van hun eigen energiemaatschappij al van afgetrokken. Het financiële gewin is voor velen de drijfveer om de overstap naar zonnepanelen te maken.

 

Als je zonnepanelen in Doetinchem huurt dan is een grote investering zelfs niet nodig. Vanaf dag één begin je al met besparen en je kunt zorgeloos genieten van groene stroom. Wij verzorgen zaken zoals de verzekering, het onderhoud en reparaties, en monitoren het zonnestroomsysteem nauwkeurig. Jij hebt nergens omkijken naar.

Betaalbare panelen

Betaalbare zonnepanelen in Doetinchem

Dankzij de mogelijkheid om zonnepanelen in Doetinchem te huren, hopen we zonnepanelen voor iedereen toegankelijk te maken. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en er zit dus geen terugverdientijd aan verbonden. Het besparen op je energiekosten begint dus direct. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om zonnepanelen te kopen. In dit geval betaal je in één keer het totale bedrag.

Vakkundige installatie door onze specialisten

Wij komen vakkundig de panelen op je dak leggen en zorgen ervoor dat alles netjes is aangesloten. Zo kunnen de zonnepanelen zich binnen 7 tot 9 jaar terugverdienen. Met onze gratis btw-service regelen wij dat je 21% btw van het aankoopbedrag terugkrijgt.

 

Wij verzekeren je dat onze zonnepanelen van topkwaliteit zijn en je bij aankoop exact dezelfde panelen krijgt als de klanten die ze bij ons huren. Aangezien wij de kosten voor reparaties voor onze rekening nemen, profiteren we dus ook van kwalitatieve zonnepanelen.

De juiste omvormer

Belangrijk: de keuze van de juiste omvormer

Om ervoor te zorgen dat je de opgewerkte stroom van je zonnepanelen kunt gebruiken in en rondom huis, wordt er een omvormer geplaatst. Dit apparaat zet de gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom. Het is belangrijk dat de omvormer wordt afgestemd op het vermogen van je zonnepanelen in Doetinchem in wattpiek. Samen bekijken we welke soort omvormer het meest geschikt is in jouw situatie.

 

Mocht je veel last hebben van schaduw op je dak door bijvoorbeeld een dakkapel, bomen of een schoorsteen, dan biedt een micro-omvormer een uitkomst. Zo haal je ondanks de schaduw tóch het maximale uit je systeem.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Ontdek wat jij kunt besparen

Wil jij ook besparen met zonnepanelen op je dak in Doetinchem? Doe de dakcheck via onze website en kom erachter hoeveel zonnepanelen op je dak passen en wat jij kunt besparen. Vraag vervolgens direct een vrijblijvende offerte aan, zodat onze solar experts kunnen berekenen wat de zonnepanelen op jouw dak in Doetinchem gaan opbrengen. Zij maken hiervoor gebruik van 3D-satellietbeelden en geavanceerde software.

 

Heb je vragen of wil je meer weten over onze service? Schroom dan niet en neem direct contact met ons op.

Wat zijn andere voordelen?

Door zonnepanelen op je dak in Doetinchem te plaatsen bespaar je op je energiekosten. Maar er zijn nog meer voordelen waarvan je profiteert wanneer je kiest voor zonnepanelen. Zo draag je direct bij aan een betere toekomst met een gezonder milieu waarin onze kinderen en volgende generaties kunnen opgroeien. Iedere klant die er bewust voor kiest om zonne-energie op te wekken, vermindert de vraag naar fossiele brandstoffen.
Ook neemt de waarde van je woning toe met zonnepanelen. Ben je dus van plan om ooit te verhuizen uit Doetinchem? Dan drijven zonnepanelen de vraagprijs absoluut omhoog. Onze huurcontracten zijn overdraagbaar, zo kun je dus ook zonder zorgen verhuizen als je onze zonnepanelen huurt.


Al duizenden huiseigenaren gingen je voor door op hun dak zonnepanelen te laten installeren. Help jij ook een handje mee?

Met het totale vermogen van zonnepanelen in Gelderland kunnen ruim 850.000 huishoudens worden voorzien van stroom.

Doetinchem kent bijna 1200 zonuren per jaar. Daarmee is het meer dan geschikt om zonne-energie op te wekken.

Waarom Solease?

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Doetinchem draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete.

 

Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Dat is de prettige service die onze klanten van ons gewend zijn. Kies jij ook voor de zonnepanelen van Solease? Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Harderwijk op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen