ZONNEPANELEN HARDERWIJK

Op zoek naar een alternatieve vorm van energiewinning? Zonnepanelen zijn bij uitstek één van de meest rendabele manieren om energie te besparen. Solease legt vakkundig zonnepanelen door heel Nederland, zo ook in Harderwijk. Onze zonnepanelen kun je zowel bij ons huren als kopen tegen scherpe prijzen. Geen noodzaak voor hoge investeringen, maar direct genieten.

Doe de gratis dakcheck op onze website of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen in Harderwijk!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Harderwijk

Kies voor onze zonnepanelen in Harderwijk

In Nederland verbruikt een huishouden van 2 personen jaarlijks zo’n 2500 kWh, terwijl een gezin met 2 kinderen gemiddeld 4500 kWh aan energie verbruiken. Door zonnepanelen te plaatsen van Solease kun je aanzienlijk besparen op je energielasten. Bovendien dring je op die manier het verbruik aan traditionele vormen van energie terug en creëer je samen met ons een betere toekomst voor onze kinderen en volgende generaties.

Duurzame energie

Iedereen kan genieten van groene energie

Door middel van onze huurconstructie kan ieder huishouden genieten van groene energie, zonder dat ze hiervoor diep in hun buidel hoeven te tasten. Voor een betaalbaar en vast bedrag per maand wek jij al op duurzame wijze energie op.

 

De zonnepanelen op jouw dak in Harderwijk vangen het zonlicht op en zetten dit om naar energie. Deze energie kun je vervolgens op allerlei manieren gebruiken. Denk hier bijvoorbeeld aan het opladen van een elektrische auto of het gebruik van elektrische apparaten in huis, maar ook voor de verwarming.

Geen investering nodig

Betaalbare zonnepanelen in Harderwijk

Niet iedereen heeft het er voor over om in één keer een flink bedrag op te hoesten voor zonnepanelen. En laten we daar nu de perfecte oplossing voor hebben bedacht. Bij Solease kun je zonnepanelen in Harderwijk huren en zo direct genieten van duurzame energie.

Direct genieten, zonder te investeren

Een investering is niet nodig. Je betaalt maandelijks een vast bedrag waarin alle kosten al zitten inbegrepen. Wij regelen de rest. Zo betalen wij de kosten voor het installeren, onderhoud, monitoren en eventueel repareren wij defecte panelen. En dit alles zonder een BKR-registratie!

Zonnepanelen kopen in Harderwijk is ook mogelijk

Zonnepanelen in Harderwijk kopen kan ook bij ons, je betaalt dan geen maandelijkse kosten, maar het hele bedrag in één keer. Hier zitten de kosten voor onderhoud en reparatie niet bij, de installatiekosten wel. Je verhoogt de waarde van je huis in één klap en verdient de investering in ongeveer zeven jaar weer terug. Door zonnepanelen aan te schaffen draag jij je steentje bij aan een betere toekomst.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Zonnepanelen, een logische keuze

Altijd al willen weten hoeveel jij met zonnepanelen op jouw dak in Harderwijk kunt besparen? Doe dan de gratis dakcheck! Onze solar experts berekenen zeer nauwkeurig met geavanceerde software en 3D-satellietbeelden de opbrengst van zonnepanelen op jouw dak. Zo weet je binnen enkele minuten waar je aan toe bent en kom je niet ineens voor verrassingen te staan zoals een tegenvallende opbrengst.

 

Benieuwd wat Solease voor jou kan betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan of neem contact op bij vragen of advies. We helpen je graag!

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Met zonnepanelen op je dak bespaar je aardig op je energielasten. Onze klanten krijgen gemiddeld zo’n €130 per jaar terug van hun energiemaatschappij. Daar zijn de jaarlijkse huurkosten dus al van afgetrokken! Maar geld is niet de enige reden om voor zonnepanelen in Harderwijk te kiezen.
Doordat jij zonnepanelen op je dak legt, daalt de vraag naar traditionele vormen van energievoorziening. Zo draag je direct bij aan een betere toekomst en laat je de wereld weer net een beetje beter achter dan dat je deze kreeg.


Al duizenden huiseigenaren gingen je voor door op hun dak zonnepanelen te laten installeren. Help jij ook een handje mee?

Met het totale vermogen van zonnepanelen in Gelderland kunnen ruim 850.000 huishoudens worden voorzien van stroom.

Harderwijk kent bijna 1200 zonuren per jaar. Daarmee is het meer dan geschikt om zonne-energie op te wekken.

Waarom Solease?

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Harderwijk draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete.

 

Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Dat is de prettige service die onze klanten van ons gewend zijn. Kies jij ook voor de zonnepanelen van Solease? Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Harderwijk op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen