ZONNEPANELEN ZUID-HOLLAND

Wil je meer uit je dak én je spaargeld halen? Dat kan! Met zonnepanelen in Zuid-Holland profiteer je direct van het groeiend aantal zonuren per jaar. Dit is het moment om zonnepanelen op je dak te laten installeren. Wees er dus snel bij en ontdek of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen. Onze klanten zijn gemiddeld €130 per jaar goedkoper uit. Word jij onze volgende klant met zonnepanelen in Zuid-Holland?

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Zuid-Holland

Zonnepanelen in Zuid-Holland? Jazeker!

De provincie Zuid-Holland staat momenteel laag op de lijstjes van provincies die gebruik maken van duurzame energie. Dat is een gemiste kans, want de provincie biedt zoveel mogelijkheden. Doordat een groot deel van Zuid-Holland aan de kust ligt, kent de provincie een bovengemiddeld aantal zonuren per jaar. Daarnaast biedt Zuid-Holland ook nog meerdere subsidieregelingen aan voor het plaatsen van zonnepanelen op grote daken. Reden genoeg dus om zonnepanelen op je eigen dak te laten plaatsen, toch? Solease helpt je met overstappen op groene energie. Met zonnepanelen van hoge kwaliteit en een prettige service doen wij er alles aan om jouw ervaring zo fijn mogelijk te maken.

Geen investering nodig

Solease installeert je zonnepanelen in Zuid-Holland

Bij Solease kies je tussen het huren of het kopen van zonnepanelen voor je woning in Zuid-Holland. Het grootste deel van onze klanten kiest voor het huren van onze zonnepanelen, omdat dit een aantal bijzondere voordelen met zich meebrengt. Voor een vast maandbedrag profiteer je namelijk direct van de zonne-energie die je panelen opwekken. Onderhouds- en reparatiekosten nemen wij voor onze rekening. Zelfs de verzekering betalen wij. Dat betekent effectief dat alle risico’s bij ons liggen en jij dus onbezorgd gebruik maakt van een zonnestroomsysteem van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. Een investering is niet nodig, ook de installatie van de zonnepanelen in Zuid-Holland zit bij het vaste maandbedrag inbegrepen. Ga je verhuizen? Dan kan je het huurcontract aan de nieuwe eigenaar overdragen. Neem je de zonnepanelen liever van ons over? Dat kan al na de eerste maand. Je krijgt dan 21% van het overnamebedrag terug en betaalt alleen voor de marktwaarde.

Een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Zuid-Holland

Stap nu over

Zonnepanelen, een logische keuze

Zonnepanelen op je dak in Zuid-Holland klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Je betaalt namelijk nog steeds een vast bedrag per maand. Dankzij het huren van de zonnepanelen verspreid je de investering over tientallen jaren, wat de drempel om voor zonnepanelen te kiezen verlaagt. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat het bedrag dat jij iedere maand overmaakt lager is dan de opbrengst van de opgewekte zonne-energie. Op deze manier besparen onze klanten gemiddeld €130 per maand. Onze solar experts maken gebruik van geavanceerde software en 3D-satellietbeelden om te berekenen hoeveel de zonnepanelen op jouw dak in Zuid-Holland gaan opbrengen. Dit leggen we naast je verwachte verbruik om tot het ideale aantal zonnepanelen voor jouw huishouden te komen. Dan wordt direct duidelijk wat jij jaarlijks gaat besparen.

Waarom overstappen?

Het huren van zonnepanelen bij Solease brengt dus veel voordelen met zich mee. Zonnepanelen in Zuid-Holland zijn dan ook zeker een waardevolle toevoeging aan je woning. In de laatste jaren is het aantal zonuren in de provincie gestegen tot 1600 zonuren per jaar. Als we de trends bekijken, is er geen reden om aan te nemen dat dit aantal zal dalen in de toekomst. Dit betekent dat je over de hele levensduur van de zonnepanelen verzekerd bent van een stabiele opbrengst en waarschijnlijk stijgt je besparing, aangezien het aantal zonuren ook stijgt en de maandelijkse kosten gelijk blijven. Met de keuze voor zonnepanelen help jij Zuid-Holland ook een handje om te stijgen in het lijstje qua duurzaam energie gebruik per provincie. Hiermee draag jij samen met de rest van de inwoners van Zuid-Holland bij aan een duurzamere toekomst. Help jij mee onze droom te verwezenlijken? Samen voorzien we alle geschikte daken in Nederland van zonnepanelen en laten we de wereld beter achter dan dat we hem kregen.


Zuid-Holland staat op plek 10 van de 12 provincies op het gebied van gebruik van hernieuwbare energie. Veel potentie kan dus nog benut worden, zoals in Hellevoetsluis, Spijkenisse en Hoogvliet!

De provincie Zuid-Holland is met ‘Zonnig Zuid-Holland’ een initiatief gestart om tot en met 2023 subsidie te verlenen voor de plaatsing van zonnepanelen op grote daken.

Met bijna 1500 zonuren per jaar is Zuid-Holland een zeer interessante provincie om energie op te wekken met zonnepanelen.

Zonnepanelen?

Kies voor Solease

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Zuid-Holland draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Solease zorgt voor een hoogwaardige installatie en een prettige servcie. Geen bijkomende kosten, geen verrassingen! Benieuwd wat zonnepanelen op jouw dak in Zuid-Holland opleveren? Vraag een offerte aan of doe direct de dakcheck. Je kiest voor Solease, omdat:
✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen