ZONNEPANELEN ZUID-HOLLAND

Wil je meer uit je dak én je spaargeld halen? Dat kan! Met zonnepanelen in Zuid-Holland profiteer je direct van het groeiend aantal zonuren per jaar. Dit is hét moment om zonnepanelen op je dak te laten installeren. Wees er dus snel bij en ontdek of jouw dak geschikt is. Word jij onze volgende klant met zonnepanelen in Zuid-Holland?

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Zuid-Holland

Zonnepanelen in Zuid-Holland? Jazeker!

De provincie Zuid-Holland staat momenteel laag op de lijstjes van provincies die gebruik maken van duurzame energie. Dat is een gemiste kans, want de provincie biedt zoveel mogelijkheden. Doordat een groot deel van Zuid-Holland aan de kust ligt, kent de provincie een bovengemiddeld aantal zonuren per jaar.

Maak de overstap

Stap over op groene energie

Daarnaast biedt Zuid-Holland ook nog meerdere subsidieregelingen aan voor het plaatsen van zonnepanelen op grote daken. Reden genoeg dus om zonnepanelen te laten plaatsen toch? Solease helpt je met overstappen op groene energie. Met zonnepanelen van hoge kwaliteit en een prettige service doen wij er alles aan om jouw ervaring zo fijn mogelijk te maken.

Geen investering nodig

Solease installeert je zonnepanelen in Zuid-Holland

Bij Solease kies je tussen het huren of het kopen van zonnepanelen voor je woning in Zuid-Holland. Het grootste deel van onze klanten kiest voor het huren van onze zonnepanelen, omdat dit een aantal bijzondere voordelen met zich meebrengt:

  • Profiteer van groene stroom
  • Bespaar direct op energiekosten
  • Een zonne-stroomsysteem van hoge kwaliteit en lange levensduur
  • Onderhouds- en reparatiekosten zijn voor onze rekening
  • Verzekering betaalt Solease
  • Installatie zit inbegrepen in het vaste maandelijkse huurbedrag

Ga je verhuizen? Dan kan je het huurcontract aan de nieuwe eigenaar overdragen. Neem je de zonnepanelen in Zuid-Holland liever van ons over? Dat kan al na de eerste maand. Je krijgt dan 21% van het overnamebedrag terug en betaalt alleen voor de marktwaarde.

Een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Zuid-Holland

Ook besparen?

Direct beginnen met besparen

Zonnepanelen op je dak in Zuid-Holland klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Je betaalt namelijk nog steeds een vast bedrag per maand. Dankzij het huren van de zonnepanelen in Zuid-Holland verspreid je de investering over tientallen jaren, wat de drempel om voor zonnepanelen te kiezen verlaagt. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat het bedrag dat jij iedere maand overmaakt lager is dan de opbrengst van de opgewekte zonne-energie.

Ontdek wat jij gaat besparen

Onze solar experts maken gebruik van geavanceerde software en 3D-satellietbeelden om te berekenen hoeveel de zonnepanelen op jouw dak in Zuid-Holland gaan opbrengen. Dit leggen we naast je verwachte verbruik om tot het ideale aantal zonnepanelen voor jouw huishouden te komen. Dan wordt direct duidelijk wat jij jaarlijks gaat besparen.

Waarom overstappen?

Het huren van zonnepanelen bij Solease brengt dus veel voordelen met zich mee. Zonnepanelen in Zuid-Holland zijn dan ook zeker een waardevolle toevoeging aan je woning. In de laatste jaren is het aantal zonuren in de provincie gestegen tot 1600 zonuren per jaar. Als we de trends bekijken, is er geen reden om aan te nemen dat dit aantal zal dalen in de toekomst. Dit betekent dat je over de hele levensduur van de zonnepanelen verzekerd bent van een stabiele opbrengst en waarschijnlijk stijgt je besparing, aangezien het aantal zonuren ook stijgt en de maandelijkse kosten gelijk blijven.


Zuid-Holland staat op plek 10 van de 12 provincies op het gebied van gebruik van hernieuwbare energie. Veel potentie kan dus nog benut worden, zoals in Rotterdam, Hellevoetsluis, Spijkenisse en Hoogvliet!

De provincie Zuid-Holland is met ‘Zonnig Zuid-Holland’ een initiatief gestart om tot en met 2023 subsidie te verlenen voor de plaatsing van zonnepanelen op grote daken.

Met bijna 1500 zonuren per jaar is Zuid-Holland een zeer interessante provincie om energie op te wekken met zonnepanelen.

Draag bij aan een duurzamere toekomst

Met de keuze voor zonnepanelen help jij Zuid-Holland ook een handje om te stijgen in het lijstje qua duurzaam energie gebruik per provincie. Hiermee draag jij samen met de rest van de inwoners van Zuid-Holland bij aan een duurzamere toekomst. Help jij mee onze droom te verwezenlijken? Samen voorzien we alle geschikte daken in Nederland van zonnepanelen en laten we de wereld beter achter dan dat we hem kregen.

Subsidie voor zonnepanelen in Zuid-Holland

Vanaf 2023 is er geen subsidie meer voor zonnepanelen in Zuid-Holland. Dit geldt overigens niet alleen voor regio Zuid-Holland, maar voor heel Nederland. Waar je als particulier wél nog van profiteert is de salderingsregeling en het feit dat je geen btw meer over de aanschaf hoeft te betalen van zonnepanelen. Dankzij de salderingsregeling krijg je een goede prijs voor de stroom die je aan het net levert. Maar deze regeling gaat komende jaren waarschijnlijk veranderen.

Kies voor Solease

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Zuid-Holland draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Solease zorgt voor een hoogwaardige installatie en een prettige servcie. Geen bijkomende kosten, geen verrassingen! Benieuwd wat zonnepanelen op jouw dak in Zuid-Holland opleveren? Vraag een offerte aan of doe direct de dakcheck. Je kiest voor Solease, omdat:
✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen