Zonnepanelen in Rotterdam

Rotterdam, dé havenstad van Nederland. Een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Inmiddels schitteren er al op veel daken van woningen, scholen, bedrijven en andere panden zonnepanelen. Een hele goede ontwikkeling. En ook niet gek, want zonnepanelen in Rotterdam helpen mensen flink besparen op energiekosten. Benieuwd wat jij kunt besparen? Doe de dakcheck!

Doe de dakcheck

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Rotterdam?

De gemeente Rotterdam wil in Nederland graag koploper worden met lokaal opgewekte zonne-energie. De ambitie is om in 2030 voor 300.000 woningen zonnestroom te leveren.

Rotterdam heeft veel zonpotentie en bovenmatig veel geschikte daken. De stad heeft alleen al een oppervlakte van 18,5 vierkante kilometer aan platte daken (ter grootte van 2700 voetbalvelden).

Alle Rotterdamse zonnedaken wekken nu gezamenlijk 24 Gwh per jaar op, genoeg voor 7700 huishoudens.

Zonnepanelen huren of kopen in Rotterdam?

Als een van de eerste in Nederland boden wij de mogelijkheid om zonnepanelen te huren in Rotterdam. Hierdoor profiteer je alleen van alle lusten, maar niet de lasten. Voor een vast maandelijks huurbedrag komen wij de zonnepanelen op je dak installeren, onderhouden en repareren wanneer dat nodig is. Voor reparaties en onderhoud brengen we geen extra kosten in rekening. Na installatie begin je direct met besparen. En wil je na een tijdje het systeem toch overnemen, dan kan dat!

Maar ook als je meteen zonnepanelen wilt kopen in Rotterdam, zit je bij ons goed. Jij bent dan eigenaar van de panelen en al het rendement is voor jou. Gemiddeld duurt het 4 tot 8 jaar tot je je investering hebt terugverdiend.

Vraag een offerte aan

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen huren?

Direct geld over houden

Huur je zonnepanelen? Dan ga je direct ongeveer 10% besparen op je energiekosten

Vrijheid blijheid

Jij bepaalt hoe lang je huurt. Vanaf de eerste maand kan je het systeem overnemen, zonder boete.

Zorgeloos genieten

Wij regelen alles en zorgen dat jouw systeem optimaal blijft draaien. Met niet-goed-geld-terug garantie.

Direct besparen

Ontdek de voordelen van huren

Best een grote investering, hè? Bovendien duurt het jaren voor je de investering eruit hebt. Heb je al eens nagedacht over huren? Huren betekent: direct besparen op stroomkosten. De aanschaf, installatie, monitoring, verzekering, onderhoud en reparatie voor je wordt geregeld. Dat klinkt goed!

Samen werken aan een gezonde toekomst

Wij vinden het belangrijk om de wereld beter achter te laten dan we hem kregen. Gezonder en schoner vooral. Daarom willen we onze duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, woningisolatie en warmtepompen zo toegankelijk mogelijk maken. We willen geschikte woningen in Rotterdam voorzien van zonnepanelen, zodat we samen gezonde energie produceren en besparen. Hiermee versnellen we de energietransitie!

Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan

Check hoeveel jij kunt besparen!

De vele zonuren zorgen ervoor dat je flink met je zonnepanelen in Rotterdam kunt besparen. Benieuwd of je net als buurtbewoners je energiekosten kunt verlagen? Doe dan de vrijblijvende zonnepanelen dakcheck. Onze geavanceerde software beoordeelt je dak en berekent voor je hoeveel panelen er passen op je dak, hoeveel je ongeveer kunt gaan besparen, wat je verwachte opbrengst is en wat de terugverdientijd is.