ZONNEPANELEN SPIJKENISSE

Wil jij besparen op je energielasten? Kies dan voor zonnepanelen op je dak in Spijkenisse. Solease is gespecialiseerd in het leggen van zonnepanelen in Spijkenisse. Het is mogelijk onze zonnepanelen te huren of te kopen tegen aantrekkelijke tarieven. We streven er namelijk naar iedereen te laten profiteren van de zonnepanelen en te voorzien van groene of duurzame energie. Samen een betere, maar vooral schonere wereld achterlaten voor onze kinderen en volgende generaties; dat is ons doel. Doe de dakcheck op onze website en ontdek binnen enkele minuten hoeveel jij kunt besparen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen in Spijkenisse!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Spijkenisse

Kies voor onze zonnepanelen in Spijkenisse

Een Nederlands huishouden met 2 kinderen verbruikt in één jaar gemiddeld zo’n 4500 kWh aan energie. Als één zo’n gezin ervoor kiest om (deels) over te stappen op zonne-energie dan zien wij dit al als vooruitgang. Alle kleine beetjes helpen! We vinden het mooi om te zien dat steeds meer huiseigenaren de stap genomen hebben en samen met ons werken aan een betere wereld. Meer zonnepanelen in Spijkenisse kunnen daar ook zeker aan bijdragen. Niet iedereen kan echter direct de investering maken die gevraagd wordt bij het aanschaffen van zonnepanelen. Daarom kun je bij ons ook kiezen voor huur. Zo kan iedereen genieten van groene energie, zonder een grote investering te maken. Maandelijks betaal je een vast bedrag en je profiteert direct van de voordelen van zonnepanelen.

Geen investering nodig

Betaalbare zonnepanelen in Spijkenisse

Zoals gezegd, kan of wil niet iedereen een zonnesysteem in één keer aanschaffen. De drempel is voor sommigen nog te hoog. Maar laten wij hier nu de ideale uitkomst voor hebben bedacht. Je kunt bij Solease ook zonnepanelen huren in Spijkenisse. Voor een vast bedrag per maand heb jij schitterende zonnepanelen op je dak in Spijkenisse liggen. Geen zorgen, alle kosten zitten hier al bij inbegrepen. Wij betalen de verzekering, controleren of het systeem goed werkt, nemen de kosten voor eventueel onderhoud voor onze rekening en dragen het risico op waardedaling. Daarnaast bieden wij een niet-goed-geld-terug garantie en de mogelijkheid om op ieder gewenst moment de zonnepanelen kunt overnemen voor de marktwaarde of minder. Overigens krijg je geen BKR-registratie wanneer je zonnepanelen bij ons huurt.

Wil je zonnepanelen kopen in Spijkenisse? Ook dan kun je bij Solease terecht. Je betaalt dan geen maandelijkse kosten, maar schaft het zonnestroomsysteem in één keer aan. Hier zitten de kosten voor onderhoud en reparatie niet bij, de installatiekosten wel. Je verhoogt de waarde van je huis in één klap en verdient de investering in ongeveer zeven jaar weer terug.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Zonnepanelen, een logische keuze

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen op je dak in Spijkenisse? Doe dan meteen de dakcheck! Aan de hand van geavanceerde software en 3D-satellietbeelden kunnen onze solar experts een nauwkeurige inschatting maken van de opbrengst van jouw zonnepanelen. We hopen je op deze manier een beter beeld te geven van de mogelijkheden speciaal op jouw woning toegepast. Hierdoor word je niet plotseling verrast of vallen opbrengsten tegen. Interesse? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website. Samen komen we tot de perfecte oplossing!

Op naar een schoner milieu

Voor velen zijn de financiële voordelen vaak de doorslaggevende motivatie om toch zonnepanelen op hun dak in Spijkenisse te leggen. Jaarlijks krijgen onze klanten gemiddeld zo’n €130 terug van hun energieleverancier. Toch sla je hiermee eigenlijk twee vliegen in één klap. Niet alleen profiteer je dus van financieel gewin, je helpt ook mee aan het verbeteren van de wereld. Deze keuze maakt weldegelijk het verschil. De vraag naar traditionele vormen van elektriciteitswinning neemt af en je draagt bij aan het uitkomen van onze droom. Een betere wereld achterlaten dan dat we hem kregen.


Al duizenden huiseigenaren gingen je voor door op hun dak zonnepanelen te laten installeren. Help jij ook een handje mee?

Zuid-Holland staat op plek 10 van de 12 provincies op het gebied van gebruik van hernieuwbare energie. Veel potentie aan daken en zonuren wordt dus nog niet benut!

Spijkenisse kent zo’n 1500 zonuren per jaar. Daarmee is het zeer geschikt om zonne-energie op te wekken!

Waarom Solease?

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Harderwijk draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Dat is de prettige service die onze klanten van ons gewend zijn. Kies jij ook voor de zonnepanelen van Solease? Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Harderwijk op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen