ZONNEPANELEN HOOGVLIET

Wil jij direct besparen op je energielasten en tegelijkertijd positief bijdragen aan een gezonder en beter milieu? Laat dan zonnepanelen op je dak in Hoogvliet plaatsen door Solease. Wij bieden een toekomstbestendige oplossing die ook nog eens betaalbaar is. Zowel huren als kopen van zonnepanelen in Hoogvliet is mogelijk.

Wij willen groene energie voor iedereen toegankelijk maken, zodat huidige en toekomstige generaties kunnen profiteren van een gezond milieu. Maak gebruik van onze dakcheck om te kijken hoeveel zonne-energie de zonnepanelen op jouw dak in Hoogvliet kunnen opwekken!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Hoogvliet

Waarom kiezen voor onze zonnepanelen in Hoogvliet?

Inmiddels zijn er al zoveel woningen die de voordelen van zonnepanelen ervaren. Gemiddeld verbruikt een huishouden met 2 kinderen jaarlijks zo’n 4500 kWh in Nederland. Door zonnepanelen in Hoogvliet te plaatsen verminder je het gebruik van traditionele en schadelijke energie. Dit vervang je door groene energie. Hier staat dan ook een beloning tegenover.

 

De besparing die je maakt met zonne-energie kun je weer gebruiken om de maandelijkse kosten te dekken en je houdt er zelfs nog wat aan over. We hechten veel waarde aan transparante en open communicatie met onze klanten. We geven een eerlijk inzicht in onze werkwijze en hoe we dit voor jou toepassen.

Geen investering nodig

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen huren in Hoogvliet?

Een zonnestroomsysteem kopen kost veel geld. Niet iedereen zit erop te wachten om deze investering te doen. Speciaal daarom hebben wij onze huurconstructie ontwikkeld. Hierdoor hoef je niet diep in de buidel te tasten om toch te kunnen genieten van groene energie. Maandelijks betaal je een vast en betaalbaar tarief en profiteer je direct van zonne-energie. Geen zorgen, alle kosten zijn hierbij inbegrepen.

 

Extra kosten voor het onderhoud, installeren, monitoren en eventuele reparaties zijn voor onze rekening. We proberen je hiermee zoveel mogelijk te helpen en te ontzorgen. Bij het huren van zonnepanelen in Hoogvliet krijg je daarnaast geen BKR-registratie.

Zonnepanelen in Hoogvliet kopen kan ook

Liever zonnepanelen in Hoogvliet kopen? Ook dat kunnen we voor je regelen. Je betaalt dan in één keer de totale koopsom. Hierbij zijn maandelijkse lasten verleden tijd! Wist je al dat wanneer je zonnepanelen koopt je de waarde van je woning verhoogd? De investering heb je binnen 7 jaar terugverdiend. De kosten voor reparaties en onderhoud zijn niet inbegrepen in deze prijs.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Verlaag jouw energiekosten en bespaar

Zonnepanelen helpen je een leuk bedrag te besparen. Onze klanten krijgen dan ook jaarlijks gemiddeld €130 terug van de energieleverancier. Hier zijn de jaarlijkse huurkosten al van afgetrokken!

Doe onze dakcheck en bereken je besparing

Wil je berekenen hoeveel zonne-energie de zonnepanelen op jouw dak in Hoogvliet zullen opwekken? Doe dan direct de dakcheck! Onze solar experts staan voor je klaar om een zeer nauwkeurige inschatting te maken van de verwachte opbrengst. Hiervoor maken zij gebruik van geavanceerde software en 3D-satellietbeelden. Zo word je niet verrast door extra kosten of een tegenvallende opbrengst.

 

Interesse in zonnepanelen in Hoogvliet? Dan stellen we graag een vrijblijvende offerte op maat op. Uiteraard houden we rekening met speciale wensen of verzoeken en geven we altijd professioneel advies.

Samen onze droom werkelijkheid maken

Zonnepanelen helpen je een leuk bedrag te besparen. Onze klanten krijgen dan ook jaarlijks gemiddeld €130 terug van de energieleverancier. Hier zijn de jaarlijkse huurkosten al van afgetrokken! Maar het financiële aspect is het niet de enige reden waarom je voor zonnepanelen in Hoogvliet moet kiezen.

Een alternatieve vorm van energieopwekking zoals een zonnesysteem zorgt ervoor dat we gezamenlijk langer kunnen genieten van onze wereld en dat we deze beter en schoner achterlaten voor volgende generaties. Je helpt ons dus onze droom te verwezenlijken.


Al duizenden huiseigenaren in Hoogvliet gingen je voor door op hun dak zonnepanelen te laten installeren. Help jij ook een handje mee?

De gemeente Rotterdam wil in 2050 onafhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en CO2-neutraal zijn.

Met ruim 1400 zonuren per jaar is Hoogvliet een plaats met veel potentie voor zonne-energie. Ideaal voor zonnepanelen dus!

Waarom Solease?

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Hoogvliet draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Dat is de prettige service die onze klanten van ons gewend zijn.

 

Kies jij ook voor de zonnepanelen van Solease? Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Hoogvliet op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen