ZONNEPANELEN FLEVOLAND

Wil jij direct profiteren van zonnepanelen in Flevoland zonder te investeren? Benut de ongebruikte ruimte op jouw dak voor het opwekken van zonne-energie en begin direct met het besparen op je energierekening. Veel Flevolanders gingen je voor, blijf niet langer achter en bekijk snel of jouw dak geschikt is voor de zonnepanelen van Solease!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Flevoland

Kies jij ook voor zonnepanelen in Flevoland?

Flevoland staat bekend om een typisch Nederlands fenomeen: de harde wind. Wat veel mensen niet weten is dat Flevoland gemiddeld gezien een hoog aantal zonuren ten opzichte van een groot deel van Nederland kent. Dit maakt deze provincie juist een hele interessante optie voor het opwekken van energie in deze provincie. De provincie erkent dit ook en heeft de ambitie uitgesproken om vanaf 2030 alleen nog maar duurzame energie op te wekken. Huiseigenaren stapten vorig jaar ook massaal over op zonnepanelen, waardoor er nu voor bijna 60.000 woningen stroom opgewekt wordt door panelen. Met een totaal aantal huishoudens van iets meer dan 166.000 is dus bijna een derde van Flevoland al overgestapt op zonne-energie. Steun de provincie en kies net als een groot deel van je provinciegenoten voor zonnepanelen op je dak.

Direct besparen

Zonnepanelen in Flevoland door Solease

Veel mensen zien het investeren in zonnepanelen als een struikelblok. Maar dankzij Solease is dit verleden tijd. Als inwoner van Flevoland kun je bij ons ook voor zonnepanelen kiezen zonder dat een investering nodig is. Voor een vast bedrag per maand huur je onze zonnepanelen in Flevoland en word je van alle gemakken voorzien. Je krijgt trouwens geen BKR-registratie én je huurcontract is overdraagbaar. Hadden we ook al gezegd dat we een niet-goed-geld-terug-garantie leveren? De zonnepanelen die wij Flevoland leveren zijn van de beste kwaliteit. Na 25 jaar wordt er nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven. Dat is de zekerheid die Solease biedt!

Vrijblijvende offerte zonnepanelen Flevoland aanvragen

Stap nu over

Zonnepanelen, een logische keuze

Overstappen op zonnepanelen in Flevoland hoeft geen lastige keuze te zijn. Sterker nog, het is dé beste keuze die je op dit moment kunt maken. We snappen dat je graag eerst meer duidelijkheid ontvangt over de kosten en baten van zonnepanelen op je dak. Doe daarom direct onze dakcheck. Vul je postcode en huisnummer in en geef aan wat jouw huishouden gemiddeld verbruikt. Op basis van de kenmerken van jouw dak, berekenen we de verwachte opbrengst van zonnepanelen op jouw huis in Flevoland. En aan de hand van je geschatte verbruik, bepalen we dan hoeveel zonnepanelen we op jouw dak installeren. Vraag vervolgens een offerte aan, zodat we direct aan de slag kunnen gaan met het vinden van de beste oplossing voor jouw woning. Dit doen we uiteraard altijd in overleg met de huiseigenaar, zo weten we zeker dat alles naar wens is.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Zonnepanelen in Flevoland leveren veel voordelen op. Veel zonuren en een stijging in zonnige periodes de afgelopen jaren maken zonnepanelen een goede investering voor zowel de korte als lange termijn. Onze klanten houden per jaar gemiddeld zo’n €130 euro over, als je de huurkosten van de rekening van de energiemaatschappij aftrekt. Wilt u de zonnepanelen in Flevoland van ons overnemen? Dat is al mogelijk na 1 maand. Je betaalt dan alleen de marktwaarde. In de regel neemt deze waarde €250 per jaar af. Als blijkt dat de waarde van het systeem sneller is gedaald dan dat, ontvang je extra korting van ons. Naast het financiële voordeel, hebben zonnepanelen nog een groot voordeel. Door groene energie op te wekken dragen we allemaal bij aan een betere toekomst. Verminder je ecologische voetafdruk en help ons met het verwezenlijken van onze droom: alle geschikte daken in Nederland volleggen met zonnepanelen. Waar kunnen we beter beginnen dan in Flevoland, de provincie waar al bijna een derde van de huishoudens zonnepanelen op het dak heeft liggen.


Flevoland is de windprovincie van Nederland, maar ook het aandeel zonne-energie is aan het groeien. Qua gemiddelde duurzame energie per inwoner staat Flevoland van alle provincies op nummer 1.

De provincie heeft de ambitie om vanaf 2030 alleen nog maar te draaien op duurzame energie. Dronten, Lelystad en Emmeloord zijn voorbeelden van steden in de regio die hier aan bijdragen.

Met ruim 1600 zonuren per jaar kent Flevoland bovengemiddeld veel zon ten opzichte van veel andere provincies.

Vraag direct een offerte aan bij Solease!

Wil jij direct profiteren van de voordelen van zonnepanelen in Flevoland? Kies dan voor Solease en volg het voorbeeld van de vele Nederlanders die de overstap al gemaakt hebben. Bespaar direct ongeveer 10% op je energiekosten en blijf besparen voor zolang als jij wilt. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Je kunt 100% op ons zonnestroomsysteem vertrouwen. Wij zorgen voor een perfecte installatie, faciliteren een app waarmee jij het systeem monitort en ook het onderhoud en eventuele reparaties nemen wij voor onze rekening. We betalen zelfs voor je verzekering! Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Flevoland op je dak te plaatsen en profiteer direct van de volgende voordelen:

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen