ZONNEPANELEN DRONTEN

Door zonnepanelen op je dak in Dronten te plaatsen kies je voor een beter milieu, terwijl je tegelijkertijd bespaart op je energielasten. Solease plaatst zonnepanelen door heel Nederland en we zijn ook in Dronten actief. Je kunt bij ons zonnepanelen in Dronten kopen of huren tegen de allerscherpste prijzen. Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn? Doe dan de gratis dakcheck op onze website en binnen enkele minuten wij vertellen jou precies hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om je verbruik te compenseren en wat de verwachte opbrengst zal zijn.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Dronten?

Kies voor onze zonnepanelen in Dronten

Met zonnepanelen op je dak in Dronten kun je zelf eenvoudig je eigen groene stroom opwekken. Het zonlicht wordt omgezet in elektriciteit die je vervolgens voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Zo kun je je wasmachine laten draaien, de televisie gebruiken of zelfs de stroom gebruiken om je auto op te laden. Eigenlijk alles wat stroomt gebruikt in huis kan (deels) worden vervangen door groene stroom. Met zonnepanelen op je dak wek je zelf zonne-energie op en spaar je zowel het milieu als energiekosten. Een vakkundige installatie van zonnepanelen in Dronten is wel een vereiste. De ervaren professionals van Solease staan voor je klaar.

Geen investering nodig

Betaalbare zonnepanelen in Dronten

Betaalbare zonnepanelen in Dronten? Het klinkt misschien vreemd, maar toch is het zeker mogelijk. Met behulp van onze huurconstructie kan iedereen profiteren van zonne-energie. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is maandelijks een vast bedrag betalen. Wij regelen de rest. Zo geniet je per direct van zelf opgewekte stroom en hoef je je geen zorgen te maken over zaken zoals onderhoud, reparaties, monitoren en installatie. Deze kosten zijn voor ons. Wil je na verloop van tijd de zonnepanelen van ons overnemen dan kan dat altijd. Tegen de marktprijs of minder zijn ze helemaal van jou. Liever zonnepanelen in Dronten kopen? Ook dan ben je bij Solease aan het juiste adres. Je betaalt dan het volledige aankoopbedrag in één keer en de panelen zijn helemaal van jou. Kosten voor reparatie en onderhoud zijn niet bij deze prijs inbegrepen, de installatiekosten wel.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Zonnepanelen, een logische keuze

Van plan om zonnepanelen op je dak in Dronten te plaatsen? Doe dan eerst de gratis dakcheck op onze website. Onze solar experts kunnen aan de hand van geavanceerde software en 3D-satellietbeelden zien wat de verwachte opbrengst van de zonnepanelen op je dak zal zijn. Je ontvangt binnen enkele minuten de resultaten in je mailbox met daarin een uitvoerige analyse en vrijblijvende offerte. Zo weet je zeker waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Bij vragen of advies kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Op naar een betere toekomst

Met zonnepanelen op je dak in Dronten bespaar je dus flink op je energielasten. Onze klanten krijgen gemiddeld zo’n €130 per jaar terug van hun energiemaatschappij. Daar zijn de jaarlijkse huurkosten al van afgetrokken! Toch zijn er nog meer redenen waarom je vandaag nog over moet stappen op zonne-energie. Doordat jij zonnepanelen op je dak plaatst, daalt de vraag naar traditionele vormen van energiewinning. Zo draag je direct bij aan een betere toekomst en laat je de wereld weer net een beetje beter achter dan dat je deze kreeg.


Al duizenden huiseigenaren in Flevoland gingen je voor door op hun dak zonnepanelen te laten installeren. Help jij ook een handje mee?

De gemeente Noordoostpolder wil al in 2030 energieneutraal zijn.

Door de gunstige ligging aan het water kent Dronten relatief veel zonuren per jaar. Ideaal voor zonnepanelen dus!

Waarom Solease?

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Harderwijk draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Dat is de prettige service die onze klanten van ons gewend zijn. Kies jij ook voor de zonnepanelen van Solease? Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Harderwijk op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen