ZONNEPANELEN LELYSTAD

In Lelystad zijn ze druk bezig om de stad te verduurzamen. Hiermee helpen ze niet alleen het milieu, maar besparen ze ook flink op de energiekosten. Daar helpen wij uiteraard graag een handje bij. Wil je zonnepanelen in Lelystad laten plaatsen op jouw dak? Dan ben je bij Solease aan het juiste adres. Bij ons kun je tegen scherpe prijzen zonnepanelen huren of kopen.

We zijn inmiddels landelijk actief om zoveel mogelijk woningen in Nederland te voorzien van zonnesystemen. Doe de dakcheck of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoeveel jij met onze zonnepanelen in Lelystad kunt besparen!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Lelystad

Waarom kiezen voor onze zonnepanelen in Lelystad?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Gelukkig zien we dat mensen zich meer bewust worden van hun impact op het milieu en hier iets aan willen veranderen. Een eenvoudige oplossing om te verduurzamen is om te kiezen voor een alternatieve vorm van energievoorziening, zoals zonnepanelen.

 

Dankzij de mogelijkheid om zonnepanelen te huren in Lelystad, kun je nu zonder een hoge investering toch profiteren van groene energie. Maandelijks betaal je een vast en betaalbaar bedrag en je profiteert direct van je zonnestroomsysteem. Je wekt groene stroom op en draagt bij aan een betere toekomst. Doordat je meer bespaart dan het huurbedrag, maak je dus direct winst.

Geen investering nodig

Betaalbare zonnepanelen in Lelystad

Wanneer je zonnepanelen in Lelystad laat plaatsen en installeren door Solease dan start je direct met profiteren van je zonnesysteem. Zelfs voor degene die weinig of geen spaargeld hebben om te investeren kunnen wij toch zonnepanelen leggen. Je huurt onze zonnepanelen namelijk voor een vast en betaalbaar bedrag per maand. Alle kosten zitten in dit bedrag inbegrepen.

 

Het installeren, onderhouden, monitoren en eventueel het repareren van het zonnestroomsysteem kost je dus niets extra. Deze kosten nemen wij voor onze rekening. Zo betaal je dus alleen wat voor jou van belang is. Daarnaast is een BKR-registratie helemaal niet nodig, dat is wel zo prettig!

Liever kopen? Dat kan ook!

Zonnepanelen in Lelystad kopen kan ook bij ons, je betaalt dan geen maandelijkse kosten, maar betaalt de aanschafkosten voor het systeem in één keer. Hier zitten de kosten voor onderhoud en reparatie niet bij, de installatiekosten wel. Je verhoogt de waarde van je huis in één klap en verdient de investering in ongeveer zeven tot negen jaar weer terug.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Zonnepanelen in Lelystad, een logische keuze

Wil jij weten hoeveel zonnepanelen op jouw dak in Lelystad zullen opbrengen? Doe dan direct de dakcheck op onze website! Onze solar experts gaan voor je aan de slag. Met behulp van onze geavanceerde software en 3D-satellietbeelden kunnen wij een vrijwel exacte inschatting maken van de hoeveelheid zonne-energie die de panelen opwekken. \

 

Binnen enkele minuten kun je de uitslag van ons verwachten. Word je net zo enthousiast van deze oplossing als wij en zie jij zonnepanelen wel zitten? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We nemen graag al je wensen en verwachtingen mee in onze offerte en geven passend advies.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Met zonnepanelen op je dak bespaar je flink op je energiekosten. Onze klanten krijgen gemiddeld zo’n €130 per jaar terug van hun energiemaatschappij. Daar zijn de jaarlijkse huurkosten dus al van afgetrokken! Je houdt dus nog een leuk bedrag over die je kunt sparen of uitgeven aan andere belangrijke zaken. Toch kleven er nog andere voordelen vast aan het kiezen voor zonnepanelen. Deze keuze heeft namelijk een positieve invloed op het creëren van een toekomstbestendig milieu waarin onze kinderen en volgende generaties kunnen opgroeien. De wereld wordt zo een stukje beter en gezonder. Dat is ons doel en iedere nieuwe klant helpt ons bij het behalen van dit doel.


Al duizenden huiseigenaren gingen je voor door op hun dak zonnepanelen te laten installeren. Help jij ook een handje mee?

De gemeente Lelystad streeft er naar om in 2050 volledig energieneutraal te zijn. Sluit je aan bij deze beweging.

Lelystad kent bijna 1200 zonuren per jaar. Daarmee is het meer dan geschikt om zonne-energie op te wekken.

Waarom Solease?

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Lelystad draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Dat is de prettige service die onze klanten van ons gewend zijn. Kies jij ook voor de zonnepanelen van Solease? Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Lelystad op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

 

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen