ZONNEPANELEN DRENTHE

Wil jij zonnepanelen in Drenthe zonder investering? Solease levert zonnepanelen van de beste kwaliteit op huurbasis. Zo kan jij profiteren van zonne-energie zonder hiervoor een flinke investering te doen. Met een groeiend aantal zonuren per jaar is dit het moment om zonnepanelen te laten installeren. Liever zonnepanelen in Drenthe kopen? Ook hiervoor kan je Solease inschakelen.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Drenthe

Zonnepanelen Drenthe huren of kopen?

De weersomstandigheden in Drenthe lenen zich prima om energie op te wekken met zonnepanelen op het dak. Met een jaarlijks stijgend aantal zonne-uren zien wij dat steeds meer mensen ervoor kiezen om zonnepanelen te laten plaatsen en kiezen zij voor groene stroom. Drenthe is een vooruitstrevende provincie die zich inzet voor een duurzaam milieu.

 

Zo willen zij in 2040 alleen nog maar gebruik maken van groene en dus duurzame energie. Solease helpt graag mee aan het behalen van dit doel. Je kunt daarom eenvoudig zonnepanelen in Drenthe huren bij Solease. Wij plaatsen de zonnepanelen vakkundig op jouw dak. Hiervoor hoef je niet diep in je zakken te graven, want je kunt gebruik maken van onze huurconstructie. Je bent zo van alle gemakken voorzien. Wij dragen de lasten.

Direct besparen

Laat je zonnepanelen plaatsen in Drenthe door Solease

Wist je trouwens dat het huurcontract overdraagbaar is én dat we een niet-goed-geld-terug garantie leveren? We plaatsen enkel panelen van de beste kwaliteit op je dak in Drenthe, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Je profiteert van alle voordelen wanneer je kiest om over te stappen op duurzame energie.

 

Wij nemen tevens alle zorgen uit handen. Zo regelen en betalen wij de verzekering en onderhouds- of reparatiekosten nemen wij voor onze rekening. Je komt met Solease nooit voor onaangename verrassingen te staan. Dat is de zekerheid van Solease!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen in Drenthe

Stap nu over

Stap over op groene energie

Overstappen op zonnepanelen in Drenthe hoeft geen lastige keuze te zijn. Sterker nog, het is dé beste keuze die je op dit moment kunt maken. We snappen dat je graag eerst meer duidelijkheid ontvangt over de kosten en baten van zonnepanelen op je dak.

Doe de dakcheck

Doe daarom direct onze dakcheck. Vul je postcode en huisnummer in en geef aan wat jouw huishouden gemiddeld verbruikt. Op basis van de kenmerken van jouw dak, berekenen we de verwachte opbrengst van zonnepanelen op jouw huis in Drenthe.

 

Aan de hand van je geschatte verbruik, bepalen we dan hoeveel zonnepanelen we op jouw dak installeren. Vraag vervolgens een offerte aan, zodat we direct aan de slag kunnen gaan met het vinden van de beste oplossing voor jouw woning. Dit doen we uiteraard altijd in overleg met de huiseigenaar, zo weten we zeker dat alles naar wens is.

Jouw opbrengst berekenen

Bereken jouw opbrengst

Solease staat voor transparantie en zekerheid. Wij willen onze klanten daarom een inzicht geven in wat er mogelijk is. Door middel van 3D-satellietbeelden en geavanceerde software kunnen wij berekenen wat de opbrengst van jouw zonnepanelen in Drenthe zullen zijn. Deze technologieën kunnen een zeer nauwkeurige inschatting maken van het verwachte verbruik en hoeveel zonnepanelen geschat noodzakelijk zijn.

 

In realiteit bespaar je zelfs meer dan in eerste instantie voorspeld is. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in de provincie Drenthe.

Subsidie

Is er zonnepanelen subsidie in Drenthe beschikbaar?

Bespaar extra geld door gebruik te maken van zonnepanelen subsidies in Drenthe. Bovendien haal je zo meer rendement uit je investering. Je komt alleen in aanmerking voor subsidie wanneer je besluit zonnepanelen in Drenthe te kopen. Er zijn een aantal subsidieregelingen waar je van kunt profiteren:

  • ISDE-subsidie: de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is een subsidie voor zowel particulieren als bedrijven. Je kunt maximaal 15% subsidie krijgen als je één maatregel neemt. Neem je er twee of meer? Dan krijg je maximaal 30% subsidie. Met maatregelen bedoelen we bijvoorbeeld zonnepanelen en isolatie. Dakisolatie bijvoorbeeld is één maatregel.
  • 0% btw op zonnepanelen: daarnaast profiteer je sinds januari 2023 van 0% btw bij de aanschaf van zonnepanelen. Geen gedoe meer met btw terugvragen, maar gewoon betalen voor wat je krijgt.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen in Drenthe?

Zonnepanelen in Drenthe leveren veel voordelen op. De afgelopen jaren is het aantal zonuren in de provincie flink gestegen. Als we de trends bekijken, dan is er geen reden om aan te nemen dat dit aantal zal dalen in de toekomst. Des te meer interessant om zonnepanelen te huren.


In 2040 zijn huishoudens in Drenthe niet meer afhankelijk van fossiele energiebronnen.

Meerdere steden in Drenthe sluiten zich aan bij de energierevolutie, zoals Emmen en Coevorden.

Met 1800 zonuren per jaar is de provincie Drenthe geschikt voor het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen.

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Je bespaart met de zonnepanelen van Solease direct op je energiekosten en je blijft besparen voor zolang als jij wilt. Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Drenthe op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen:
✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen