ZONNEPANELEN EMMEN

Wil je graag zonnepanelen op je dak in Emmen? Laat het volledige proces over aan een ervaren specialist. Solease biedt zonnepanelen in Emmen met goede service: advies, installatie en nazorg door professionals.

Het is namelijk mogelijk om zonnepanelen te huren of kopen bij Solease tegen aantrekkelijke tarieven. Doe de gratis dakcheck op onze website en ontdek hoeveel duurzame energie jij kunt opwekken en hoeveel je bespaart op je energielasten. We nemen graag alle zorgen uit handen en plaatsen kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen op je dak in Emmen.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Emmen

Waarom kiezen voor onze zonnepanelen in Emmen?

Ga voor duurzaamheid en kies voor de zonnepanelen in Emmen van Solease. Je zult ongetwijfeld jarenlang plezier hebben van groene stroom. Gemiddeld verbruikt een huishouden in een rijtjeshuis met drie kinderen jaarlijks zo’n 3500 kWh aan energie.

 

Door zonnepanelen te plaatsen van Solease kun je flink besparen op je energiekosten en het verbruik compenseren. Hierdoor neemt de vraag naar traditionele vormen van energiewinning af en creëren we samen een gezonder milieu.

Zonnepanelen huren in Emmen

We begrijpen dat niet iedereen zomaar kan of wil investeren in zonnepanelen in Emmen. Bij Solease kun je daarom ook zonnepanelen in Emmen huren. Je betaalt dan maandelijks een vast bedrag en je profiteert direct van zonne-energie. Daarnaast krijgen veel van onze klanten jaarlijks een mooi bedrag terug van hun energiemaatschappij.

Betaalbaar voor iedereen

Betaalbare zonnepanelen in Emmen

Ons streven is ieder dak in Nederland voorzien van zonnepanelen. Zonnepanelen moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Dankzij onze mogelijkheid om zonnepanelen te huren in Emmen, maken we ze betaalbaar. Geen grote investering in één keer, maar slechts een vast bedrag per maand en geen terugverdientijd. Direct besparen op je energielasten en genieten van groene stroom: Solease maakt het mogelijk.

Direct besparen, zonder gedoe

Wanneer je zonnepanelen in Emmen bij ons huurt dan heb je echt nergens meer omkijken naar. Zowel de kosten voor het installeren, monitoren, repareren en onderhouden van zonnepanelen op jouw dak in Emmen nemen wij voor onze rekening. Je betaalt alleen voor wat voor jou belangrijk is.

 

Wil je na verloop van tijd de zonnepanelen in Emmen van ons overkopen? Deze mogelijkheid ligt altijd op tafel. Tegen de marktprijs of minder zijn ze van jou!

Liever zonnepanelen in Emmen kopen?

Uiteraard kun je ook direct de beste zonnepanelen in Emmen kopen bij Solease. Je hebt dan geen maandelijkse lasten, maar betaalt het complete bedrag in één keer. De kosten voor onderhoud en reparaties zitten hier niet bij inbegrepen, de installatiekosten wel. De zonnepanelen zijn dan helemaal van jou.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wat het je nog meer kan opleveren

Heb je een extra stimulans nodig om zonnepanelen te laten plaatsen? Wij kunnen je vertellen dat gemiddeld onze klanten jaarlijks zo’n €130 terugkrijgen van de energiemaatschappij. Dit is pure winst! Daarnaast hebben zonnepanelen op je dak in Emmen ook een positieve invloed op de waarde van je huis. Dankzij zonnepanelen is je woning direct meer waard.

We willen natuurlijk ook dat onze kinderen en kleinkinderen kunnen opgroeien in een gezonde wereld. Ieder huishouden in Emmen die kiest voor zonnepanelen laat de wereld weer een stukje mooier achter dan dat ze kregen.


Emmen streeft ernaar om in 2040 niet meer afhankelijk te zijn van fossiele energiebronnen.

Al duizenden andere woningeigenaren gingen je voor in Emmen.

Met 1800 zonuren per jaar is Emmen zeer geschikt voor het opwekken van zonne-energie.

Waarom Solease?

Solease is het eerste bedrijf dat in Nederland zonnepanelen ging verhuren. Vanuit Utrecht zijn we begonnen met het uitbreiden van onze diensten en ondertussen zijn we actief in heel Nederland. We helpen onze provincie graag bij het geven van het goede voorbeeld. Wil je samen met Solease werken aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd besparen? Bij ons huur je voor een scherpe prijs hoge kwaliteit zonnepanelen met een levensduur van 25 jaar.

Waarom je bij ons klant wilt worden:

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen