ZONNEPANELEN COEVORDEN

Wil jij zonnepanelen op je dak in Coevorden laten leggen? Goed nieuws! Solease verhuurt en verkoopt zonnepanelen in heel Nederland, dus ook bij jou in de straat. Huur zonnepanelen en bespaar op energiekosten zonder grote investering.

Zo zorgen we ervoor dat iedereen van de prachtige voordelen van zonnepanelen kan genieten. Voor zonnepanelen van de hoogste kwaliteit en voor betaalbare prijzen. Doe de dakcheck en kom er meteen achter hoeveel jij per jaar kunt besparen.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Coevorden

Waarom kiezen voor onze zonnepanelen in Coevorden?

We zien steeds meer mensen enthousiast worden voor het idee om zonnepanelen op hun daken te leggen. Maar vaak wordt dat enthousiasme opgevolgd door een kleine twijfel, want hoeveel gaat dat dan kosten en wat levert het me nu echt op?

 

Bij Solease proberen we deze twijfel weg te nemen door transparant te zijn over onze werkwijze. Zo laten we je zien dat zonnepanelen op je dak in Coevorden helemaal geen utopie hoeft te zijn, zelfs wanneer je weinig of geen spaargeld hebt om te investeren.

Betaalbaar voor iedereen

Betaalbare zonnepanelen in Coevorden aanschaffen

Een zonnestroomsysteem is een bijzonder stukje techniek en het ontwikkelen, produceren en faciliteren van zonnepanelen kost geld. Maar wie zegt dat je dat hele bedrag meteen op tafel moet leggen als je ook wilt genieten van de voordelen van zonnepanelen op je dak in Coevorden? Wij niet, in ieder geval.

 

Sterker nog, wij bieden je de mogelijkheid om zonnepanelen op je dak te laten leggen zonder te investeren. Je huurt onze zonnepanelen namelijk voor een vast en betaalbaar bedrag per maand. Alle kosten zitten in dit bedrag inbegrepen. Het installeren, onderhouden, monitoren en eventueel het repareren van het zonnestroomsysteem kost je dus niets extra. En dit allemaal zonder een BKR-registratie waar je bij een lening mee geconfronteerd zou worden.

(Over)kopen mag natuurlijk ook!

Elke maand kun je besluiten om de zonnepanelen over te kopen. Je zit bij ons dus niet vast aan een vaste huurtermijn. Als je direct zonnepanelen wilt kopen in Coevorden, dan kan dat natuurlijk ook. Je betaalt dan geen maandelijkse kosten, maar het hele bedrag in één keer. Je verhoogt de waarde van je huis in één klap en verdient de investering in ongeveer zeven jaar weer terug.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Meer dan besparen alleen

Met zonnepanelen op je dak bespaar je aardig op je energiekosten. Onze klanten krijgen gemiddeld zo’n €130 per jaar terug van hun energiemaatschappij. Daar zijn de jaarlijkse huurkosten dus al van afgetrokken! Maar geld is niet de enige reden om voor zonnepanelen in Coevorden te kiezen.

Doordat jij zonnepanelen op je dak legt, daalt de vraag naar de meer traditionele vormen van energievoorziening. Zo draag je direct bij aan een betere toekomst en laat je de wereld weer net een beetje beter achter dan dat je deze kreeg.


Drenthe streeft ernaar om in 2040 niet meer afhankelijk te zijn van fossiele energiebronnen.

Al duizenden andere woningeigenaren gingen je voor in Coevorden.

Met 1800 zonuren per jaar is de provincie Drenthe zeer geschikt voor het opwekken van zonne-energie.

Waarom Solease?

Solease is het eerste bedrijf dat in Nederland zonnepanelen ging verhuren. Vanuit Utrecht zijn we begonnen met het uitbreiden van onze diensten en ondertussen zijn we actief in heel Nederland. We helpen onze provincie graag bij het geven van het goede voorbeeld. Wil je samen met Solease werken aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd besparen? Bij ons huur je voor een scherpe prijs hoge kwaliteit zonnepanelen met een levensduur van 25 jaar.

Waarom je bij ons klant wilt worden:

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen