ZONNEPANELEN ZUID-HOLLAND

Kies nu voor zonnepanelen zonder investering in Zuid-Holland. Met een groeiend aantal zonuren per jaar is dit het moment om zonnepanelen te laten installeren op eigen dak. Wees er dus op tijd bij en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!

Offerte aanvragen

Panelen in Zuid-Holland

Zonnepanelen in Zuid-Holland? Jazeker!

De provincie Zuid-Holland staat op dit moment laag op de lijstjes qua het gebruik van duurzame energie. Dat is jammer, want de provincie biedt zoveel mogelijkheden. Doordat een groot deel van Zuid-Holland aan de kust ligt, kent de provincie een bovengemiddeld aantal zonuren per jaar. Dat maakt de potentie om energie op te wekken met zonnepanelen op eigen dak groot. Daarnaast biedt Zuid-Holland ook nog meerdere subsidieregelingen aan voor het plaatsen van zonnepanelen op grote daken. Toch zien we bij Solease dat veel huizenbezitter de keuze voor zonnepanelen niet maken, doordat zij opzien tegen de grote investering van duizenden euro’s. Daarom kun je bij Solease nu kiezen voor zonnepanelen zonder investering. Voor een maandelijks bedrag huur je onze zonnepanelen in Zuid-Holland en ben je van alle gemakken voorzien. Een extra voordeel dat wij bieden voor onze huurders is dat je gedurende de huurperiode op elk moment kunt besluiten om de panelen over te kopen met een opgebouwde koopkorting. Dat noemen wij flexibel huren!

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Zuid-Holland

Geen investering voor zonnepanelen klinkt misschien te mooi om waard te zijn. Je betaalt immers nog steeds een huurbedrag per maand. Wij zorgen er echter voor dat de opbrengsten van de opgewekte zonne-energie hoger zijn dan het huurbedrag. Daarnaast stemmen we het aantal panelen ook af op jouw verbruik. Zo profiteer jij maximaal! Vraag snel een vrijblijvende offerte aan om inzicht te krijgen in jouw maandelijkse huurprijs en hoeveel je hiermee precies kunt besparen. Onze specialisten gaan vervolgens voor jou aan de slag en sturen je een passend voorstel toe. Uiteraard nemen we jouw wensen altijd als uitgangspunt bij het vinden van een passend advies.

De diverse voordelen

Zonnepanelen in Zuid-Holland leveren veel voordelen op. De laatste jaren is het aantal zonuren in de provincie gestegen tot 1600 zonuren per jaar. Als we de trends bekijken, dan is er geen reden om aan te nemen dat dit aantal zal dalen in de toekomst. Met een steeds hoger aantal zonuren ben je zeker van rendabele zonnepanelen die je op jaarbasis zelfs geld opleveren. Zo houden onze klanten gemiddeld €130 per jaar extra over, in vergelijking met de kosten die ze kwijt zouden zijn bij de energieleverancier. Daar zijn de huurkosten dus al vanaf getrokken! Met de keuze voor zonnepanelen help jij Zuid-Holland ook een handje om te stijgen in het lijstje qua duurzaam energie gebruik per provincie. Hiermee draag jij samen met de rest van de inwoners van Zuid-Holland bij aan een duurzamere toekomst. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in jouw provincie.


Zuid-Holland staat op plek 10 van de 12 provincies op het gebied van gebruik van hernieuwbare energie. Terwijl er zowel veel ruimte is als dat er veel zonuren zijn.

De provincie Zuid-Holland is met ‘Zonnig Zuid-Holland’ een initiatief gestart om tot en met 2023 subsidie te verlenen voor de plaatsing van zonnepanelen op grote daken.

Met bijna 1600 zonuren per jaar is Zuid-Holland een zeer interessante provincie om energie op te wekken met zonnepanelen.

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Bespaar direct ongeveer 10% op je energiekosten en blijf besparen voor zolang als jij wilt. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Drenthe op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.