ZONNEPANELEN DRENTHE

Wil jij zonnepanelen op je dak in Drenthe zonder investering? Solease levert zonnepanelen van de beste kwaliteit op huurbasis. Zo kan jij profiteren van zonne-energie zonder hiervoor een flinke investering te doen. Met een groeiend aantal zonuren per jaar is dit het moment om zonnepanelen te laten installeren op je dak in Drenthe. Liever zonnepanelen in Drenthe kopen? Ook hiervoor kan je Solease inschakelen. Wees er dus op tijd bij en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!/p>

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Drenthe

Zonnepanelen op je dak in Drenthe

De weersomstandigheden in Drenthe lenen zich prima om energie op te wekken met zonnepanelen op het dak. Met een jaarlijks stijgend aantal zonne-uren zien wij dat steeds meer mensen ervoor kiezen om zonnepanelen te laten plaatsen en kiezen zij voor groene stroom. Drenthe is een vooruitstrevende provincie die zich inzet voor een duurzaam milieu. Zo willen zij in 2040 alleen nog maar gebruik maken van groene en dus duurzame energie. Solease helpt graag mee aan het behalen van dit doel. Je kunt daarom eenvoudig zonnepanelen in Drenthe huren bij Solease. Wij plaatsen de zonnepanelen vakkundig op jouw dak. Hiervoor hoef je niet diep in je zakken te graven, want je kunt gebruik maken van onze huurconstructie. Je bent zo van alle gemakken voorzien. Wij dragen de lasten.

Direct besparen

Laat je zonnepanelen plaatsen in Drenthe door Solease

Wist je trouwens dat het huurcontract overdraagbaar is én dat we een niet-goed-geld-terug garantie leveren? We plaatsen enkel panelen van de beste kwaliteit op uw dak in Drenthe, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Je profiteert van alle voordelen wanneer je kiest om over te stappen op duurzame energie. Wist je al dat jouw dak in Drenthe direct profiteert van de opgewekte energie die de gehuurde zonnepanelen opwekken? Voor een maandelijks bedrag wek jij zonne-energie op en draag je ook nog eens bij aan een gezonder milieu. Wij nemen tevens alle zorgen uit handen. Zo regelen en betalen wij de verzekering en onderhouds- of reparatiekosten nemen wij voor onze rekening. Je komt met Solease nooit voor onaangename verrassingen te staan. Dat is de zekerheid van Solease!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen in Drenthe

Indien je nog twijfelt om over te stappen op zonne-energie, dan helpen wij om die twijfel weg te nemen. Onze huurconstructie maakt het voor iedereen mogelijk om zonnepanelen op daken in Drenthe te plaatsen. De investering is namelijk voor onze rekening als je kiest voor het huren van zonnepanelen in Drenthe. Gemiddeld houden onze klanten €130 in hun portemonnee die ze anders kwijt zouden zijn aan hun energieleverancier. Om een beter beeld te krijgen wat jouw maandelijkse huurprijs wordt en hoeveel je zonne-energie hiermee precies kunt opwekken, raden wij je aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze solar experts zullen vervolgens bekijken hoeveel zonnepanelen op jouw dak en bij jouw verbruik passen. Uiteraard nemen we jouw wensen altijd als uitgangspunt bij het vinden van een passend advies.

De diverse voordelen

Zonnepanelen in Drenthe leveren veel voordelen op. De afgelopen jaren is het aantal zonuren in de provincie flink gestegen. Als we de trends bekijken, dan is er geen reden om aan te nemen dat dit aantal zal dalen in de toekomst. Des te meer interessant om zonnepanelen te huren. Solease staat voor transparantie en zekerheid. Wij willen onze klanten daarom een inzicht geven in wat er mogelijk is. Door middel van 3D-satellietbeelden en geavanceerde software kunnen wij berekenen wat de opbrengst van jouw zonnepanelen in Drenthe zullen zijn. Deze technologieën kunnen een zeer nauwkeurige inschatting maken van het verwachte verbruik en hoeveel zonnepanelen geschat noodzakelijk zijn. In realiteit bespaar je zelfs meer dan in eerste instantie voorspeld is. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in de provincie Drenthe.


In 2040 zijn huishoudens in Drenthe niet meer afhankelijk van fossiele energiebronnen.

Alle zonnepanelen in Drenthe hebben bij elkaar opgeteld een vermogen van ca. 240.000 kilowatt

Met 1800 zonuren per jaar is de provincie Drenthe geschikt voor het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen.

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Je bespaart met de zonnepanelen van Solease direct op je energiekosten en je blijft besparen voor zolang als jij wilt. Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Drenthe op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen:
✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen