ZONNEPANELEN DRENTHE

Kies nu voor zonnepanelen zonder investering in Drenthe. Met een groeiend aantal zonuren per jaar is dit het moment om zonnepanelen te laten installeren op eigen dak. Wees er dus op tijd bij en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Drenthe

Zonnepanelen in Drenthe? Jazeker!

De omstandigheden in Drenthe lenen zich prima om energie op te wekken met zonnepanelen op het dak. Wat betreft zonne-energie is het een vooruitstrevende provincie. Zo wil Drenthe in 2040 alleen nog maar duurzame energie gebruiken en zijn alle zonnepanelen in de provincie nu al goed voor 240.000 kilowatt. Ook het gemiddeld aantal uren dat de zon schijnt is prima te noemen, met zo’n 1800 zonuren per jaar. Om deze redenen zien we zowel de provincie als de inwoners van Drenthe steeds vaker investeren in groene stroom via zonnepanelen. Maar met Solease kan je als inwoner van Drenthe ook voor zonnepanelen kiezen zonder dat je een investering hoeft te doen. Voor een maandelijks bedrag huur je onze zonnepanelen in Drenthe en ben je van alle gemakken voorzien. Wist je trouwens dat je niet BKR-geregistreerd wordt, dat het huurcontract overdraagbaar is én dat we een niet-goed-geld-terug garantie leveren? We plaatsen enkel panelen van de beste kwaliteit, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Dat is de zekerheid van Solease!

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Drenthe

Indien je nog twijfelt om over te stappen op zonne-energie, dan helpen wij om die twijfel weg te nemen. Wij begrijpen dat de hoge aanschafkosten een obstakel kunnen vormen voor veel mensen, maar met Solease is dit geen excuus meer. De investering is namelijk voor onze rekening als je kiest voor het huren van zonnepanelen in Drenthe. De keuze is aan jou om het systeem alsnog op een later moment over te nemen. Om inzicht te krijgen in wat je maandelijkse huurprijs wordt en hoeveel je hiermee precies kunt opwekken, raden wij je aan om snel een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze specialisten zullen vervolgens bekijken hoeveel zonnepanelen op jouw dak en bij jouw verbruik passen. Uiteraard nemen we jouw wensen altijd als uitgangspunt bij het vinden van een passend advies.

De diverse voordelen

Zonnepanelen in Drenthe leveren veel voordelen op. De laatste jaren is het aantal zonuren in de provincie gestegen van gemiddeld 1300 uren per jaar in 1980 tot 1800 zonuren per jaar in 2020. Als we de trends bekijken, dan is er geen reden om aan te nemen dat dit aantal zal dalen in de toekomst. Met een steeds hoger aantal zonuren ben je zeker van rendabele zonnepanelen die je op jaarbasis zelfs geld opleveren. Zo houden onze klanten gemiddeld €130 per jaar extra over, in vergelijking met de kosten die ze kwijt zouden zijn bij de energieleverancier. Daar zijn de huurkosten dus al vanaf getrokken! Met de keuze voor zonnepanelen help jij Drenthe ook een handje om in 2040 niet meer afhankelijk te zijn van fossiele energiebronnen. Hiermee draagt Drenthe bij aan een duurzamere toekomst. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in jouw provincie.


In 2040 zijn huishoudens in Drenthe niet meer afhankelijk van fossiele energiebronnen.

Alle zonnepanelen in Drenthe hebben bij elkaar opgeteld een vermogen van ca. 240.000 kilowatt

Met 1800 zonuren per jaar is de provincie Drenthe geschikt voor het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen.

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Bespaar direct ongeveer 10% op je energiekosten en blijf besparen voor zolang als jij wilt. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Drenthe op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.