Derk en Heleen voor hun huis met zonnepanelen

Jaar lang gratis zonne-energie voor gezin uit Ouderkerk aan de Amstel

18/02/2019 – Voor de Ouderkerkse Derk en Heleen Fontein is 2019 goed begonnen. Zij wonnen een jaar lang gratis zonne-energie bij de eindejaarsactie van Dixons in samenwerking met Solease. De prijs levert naar verwachting een besparing van € 800,- op.

Niet lang nadat de Ouderkerkers hoorden dat zij de gelukkige winnaars van de actie waren, lagen de 13 panelen op het dak. ‘Wat een geweldige prijs! Als gezin met 3 kinderen verbruiken we nogal wat stroom, dus dit is een enorme financiële meevaller,’ zegt Derk Fontein. Derk en Heleen speelden al een tijdje met het idee om zonnepanelen te huren. Hij is namelijk net voor zichzelf begonnen en houdt graag een buffer. ‘Door te huren hoef ik geen grote investering te doen en heb ik wel de voordelen van zonnepanelen’.

Dixons richt zich sinds 2018 volledig op het verduurzamen van huishoudens. Zonne-energie is de eerste stap in deze nieuwe richting. In samenwerking met Solease biedt Dixons zonnepanelen te huur aan, zodat zonne-energie voor iedereen beschikbaar wordt zonder te investeren. Met de huur van zonnepanelen houdt een gemiddeld gezin onderaan de streep zo’n € 130,- per jaar over.

De vervolgstappen die Dixons voor ogen heeft, zijn vloer- en dakisolatie, energieopslag en het verlagen van energieverbruik. Op die manier begeleidt het bedrijf consumenten in het verduurzamen van hun huishouden. Op dixons.nl/zonnepanelen kun je een gratis dakcheck doen en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Over Solease
Solease verhuurt zonnepanelen aan particuliere huiseigenaren middels een ontzorgconcept. Het Solease model werkt met een vast maandbedrag dat naast aanschaf en installatie ook de kosten voor financiering, verzekering en reparatie omvat. Klanten kunnen zo zonder investering en gedoe meteen gegarandeerd duurzame energie produceren met hun eigen dak voor een prijs die meestal lager is dan de huidige elektriciteitskosten. De gemiddelde CO2 besparing voor een klant is 2 ton per jaar wat gelijk staat aan 20.000 autokilometers of de jaaropname van 100 bomen. Zie ook: www.solease.nl.


 
Benieuwd naar waarom Derk en Heleen hebben gekozen voor het huren van zonnepanelen?
Solease ging op de koffie bij het gezin.
Naar het interview

 
 

Gepubliceerd op: