ZONNEPANELEN FRIESLAND

Wil je jouw woning in Friesland voorzien van zonnepanelen op het dak? Start direct met het opwekken van zonne-energie zonder investering, dankzij de huurconstructie van Solease. Profiteer van een toenemend aantal zonuren per jaar en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen! Liever zonnepanelen in Friesland kopen? Ook dat kan bij Solease. Wij leveren de hoogste kwaliteit zonnepanelen en een service waar je helemaal gelukkig van wordt.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Friesland

Zonnepanelen op je dak in Friesland

Zonnepanelen in Friesland worden steeds populairder. Friesland is een van de provincies met een bovengemiddeld aantal zonuren per jaar, dankzij de ligging aan zee. Huiseigenaren in Friesland kiezen daarom steeds vaker voor een investering in een zonnestroomsysteem op hun dak.

Waarom kiezen voor zonnepanelen huren in Friesland?

Je kunt ervoor kiezen om je zonnepanelen bij ons te kopen, maar wist je dat het bij ons ook mogelijk is om zonnepanelen in Friesland te huren? Sterker nog, de meeste klanten van Solease maken gebruik van onze huurconstructie. Je hoeft dan namelijk geen groot bedrag te investeren én je komt nooit voor verrassingen te staan. De lasten zijn voor ons, de lusten voor jou. Benieuwd hoe wij dit doen en wat er allemaal mogelijk is?

Besparen zonder investering

Solease plaatst zonnepanelen in Friesland

Solease is on a mission: alle geschikte daken in Nederland voorzien van zonnepanelen. En waarom niet beginnen bij de provincies aan zee, die dankzij hun ligging meer zonuren hebben dan de provincies landinwaarts. Friesland is een van de meest geschikte provincies voor zonnepanelen.

 

Daarom informeren en stimuleren wij de Friese huishoudens om over te stappen op zonne-energie. De mogelijkheid om te huren heeft veel mensen geholpen om de knoop door te hakken. Voor een vast maandbedrag profiteer je namelijk direct van de zonne-energie die je panelen opwekken. Onderhouds- en reparatiekosten zijn voor onze rekening. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan en weet je precies hoeveel je per maand kwijt bent.

Vraag direct een offerte aan voor zonnepanelen in Friesland

Stap nu over

Ontdek hoeveel jij kunt besparen

Het huren van zonnepanelen in Friesland is zeer aantrekkelijk om verschillende redenen. Als je net als wij veel waarde hecht aan de toekomst van onze wereld, kun je met groene energie een verschil maken. Maar we snappen ook dat je op financieel gebied wilt profiteren van de zonnepanelen in Friesland.

 

Gelukkig zit dat ook echt wel goed: onze klanten houden gemiddeld €130 over in vergelijking met de kosten die ze kwijt zouden zijn bij de energieleverancier. Je leest het goed: de huurkosten zijn hier inderdaad al vanaf getrokken. Hoeveel je precies gaat besparen hangt van verschillende factoren af. Wil je weten wat de mogelijkheden van jouw dak zijn? Vraag direct een offerte aan en ontdek hoeveel jij per jaar gaat besparen met behulp van Solease.

Transparantie over de verwachte opbrengst

Een belangrijk onderdeel van de relatie met onze klanten is de transparantie en zekerheid die we bieden. We laten onze solar experts bereken hoeveel zonnepanelen op jouw dak passen en wat de opbrengst van de panelen op jouw dak gaat zijn. Met behulp van geavanceerde software en 3D-satellietbeelden zijn zij in staat om dit zeer nauwkeurig te bepalen. Vervolgens leggen we de berekende opbrengst naast het verwachte verbruik om te bepalen hoeveel zonnepanelen je precies nodig hebt en wat je per maand gaat besparen.

Maatwerk voor elke klant

Bij het bepalen van je besparing zijn we altijd conservatief. Vaak bespaar je in de praktijk meer dan we vooraf voorspellen. Het toenemende aantal zonuren zorgt ervoor dat de opbrengst mogelijk blijft stijgen, terwijl de vaste kosten gelijk blijven. Het leveren van zonnepanelen in Friesland is altijd maatwerk, je kunt van ons dan ook advies op maat verwachten.


In 2025 wil de provincie Friesland 1300 MegaWattpiek opwekken met zonne-energie.

Jaarlijks geven Friese huishoudens € 500 miljoen uit aan de energierekening. Ga zelf je energie opwekken en bespaar!

Door een combinatie van relatief veel zonuren en minder bewolking door het koude zeewater is Friesland zeer geschikt voor het opwekken van zonne-energie met zonnepanelen. Sneek en Drachten zijn hier een goede voorbeelden van.

Waarom zonnepanelen in Friesland van Solease?

Begin direct met besparen door te kiezen voor zonnepanelen in Friesland door Solease. Waarom zou je voor Solease kiezen?
✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen