ZONNEPANELEN SNEEK

In Friesland is het aantal zonuren per jaar hoog, zo ook in Sneek. Dat maakt dat het zeer rendabel is om zonnepanelen in Sneek te laten leggen. Als het zonnetje dan toch schijnt, waarom zou je hier dan niet van willen profiteren? Je bespaart op je energiekosten en je draagt bij aan het creëren van een beter milieu.

Solease is expert op het gebied van het leveren en installeren van zonnesystemen van de hoogste kwaliteit. Wij zijn in heel Nederland actief en hebben al vele daken mogen voorzien van eersteklas zonnepanelen.

Doe de gratis dakcheck en ontdek hoeveel energie de panelen op jouw dak in Sneek kunnen opwekken!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Sneek

Kies voor onze zonnepanelen in Sneek

Waarom zou je in één keer veel betalen als dit eigenlijk helemaal niet nodig is? Voor sommigen is de drempel nog te hoog om te investeren in zonnepanelen. Solease heeft een oplossing bedacht om de drempel te verlagen en zonnepanelen in Sneek voor iedereen toegankelijk te maken. Het is namelijk mogelijk om zonnepanelen te huren of te kopen tegen scherpe tarieven.

 

Door maandelijks een vast bedrag te betalen zijn de financiële en ecologische voordelen direct voor jou. Je wekt eenvoudig zelf je eigen groene energie op en gelijktijdig zakt de vraag naar traditionele vormen van energievoorzieningen. Bovendien bespaar je op je energierekening met zonnepanelen in Sneek, dek je de huurkosten en houd je nog een leuk bedrag over aan het einde van de maand.

Geen investering nodig

Betaalbare zonnepanelen in Sneek

Bij Solease hechten we veel waarde aan het aanbieden van betaalbare zonnepanelen om zo samen een schonere toekomst aan volgende generaties door te geven dan dat we hem gekregen hebben. Om dit doel te bereiken begrijpen wij dat niet iedereen kan zonnepanelen in Sneek kan kopen.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen huren in Sneek?

Daarom hebben wij een huurconstructie in het leven geroepen. Dit maakt zonnepanelen toegankelijk voor een veel grotere doelgroep. Wij willen dat iedereen kan genieten van duurzame energie, minder hoge energielasten, en op grote schaal kunnen wij samen een verschil maken. De wereld een stukje beter maken.

 

Maandelijks betaal je alleen een vast bedrag voor de huur van de panelen. Alle overige kosten nemen wij voor onze rekening. Installatiekosten, onderhoud, monitoren en eventuele reparatiekosten kosten je dus niks extra. En dit allemaal zonder een BKR-registratie waar je bij een lening mee geconfronteerd zou worden.

Zonnepanelen kopen in Sneek

Zonnepanelen in Sneek kopen kan ook bij ons, je betaalt dan geen maandelijkse kosten, maar het hele bedrag in één keer. Hier zitten de kosten voor onderhoud en reparatie niet bij, de installatiekosten wel. Je verhoogt de waarde van je huis in één klap en verdient de investering in ongeveer zeven jaar weer terug.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Weten hoeveel jij gaat besparen?

Help jij ons mee en kies jij voor zonnepanelen op je dak in Sneek? Doe dan direct de dakcheck! Onze experts staan klaar om met behulp van geavanceerde software en 3D-satellietbeelden heel nauwkeurig de hoeveelheid zonne-energie te berekenen die jouw panelen gaan opwekken.

 

Zo voorkomen je onaangename verrassingen of teleurstellingen. Mogen wij een voorstel doen? Vraag dan een vrijblijvende offerte op via onze website. Natuurlijk houden we rekening met jouw speciale wensen en geven we advies op maat.

Maak samen met ons een impact

Met zonnepanelen op je dak bespaar je aardig op je energiekosten. Onze klanten krijgen gemiddeld zo’n €130 per jaar terug van hun energiemaatschappij. Daar zijn de jaarlijkse huurkosten dus al van afgetrokken! Door te kiezen voor zonnepanelen van Solease help je onze droom werkelijkheid worden.
Samen met ons maak je een impact waarvoor je kinderen en andere toekomstige generaties je dankbaar voor zullen zijn. Iedere nieuwe klant betekent dus dat we weer een stapje dichter bij het uitkomen van onze droom zijn.


Al duizenden huiseigenaren in Sneek gingen je voor door op hun dak zonnepanelen te laten installeren. Help jij ook een handje mee?

Uit onderzoek blijkt dat huiseigenaren in Friesland bovengemiddeld vaak voor zonnepanelen op hun dak kiezen.

Door de gunstige ligging aan zee kent Sneek relatief veel zonuren per jaar. Ideaal voor zonnepanelen dus!

Waarom Solease?

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Harderwijk draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete.

 

Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Dat is de prettige service die onze klanten van ons gewend zijn. Kies jij ook voor de zonnepanelen van Solease? Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Harderwijk op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen