ZONNEPANELEN DRACHTEN

Wil jij je steentje bijdragen aan een gezonder milieu? Met zonnepanelen op je dak in Drachten maak je samen met ons een verschil en creëer je een betere toekomst. Daarnaast bespaar je met zonnepanelen eenvoudig op je jaarlijkse energielasten. Genoeg redenen om de overstap op groene energie te maken.

Bij Solease kun je zowel zonnepanelen in Drachten huren als kopen. We willen zonnepanelen voor iedereen in Nederland toegankelijk maken. Benieuwd hoeveel de zonnepanelen op jouw dak opbrengen? Doe dan de gratis dakcheck en vraag vervolgens een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Drachten

Kies voor onze zonnepanelen in Drachten

Zonnepanelen zijn een slimme oplossing om de vraag naar fossiele brandstoffen te verminderen. Als je kiest voor zonnepanelen in Drachten dan kies je voor duurzaam. Met zonnepanelen kun je je energieverbruik compenseren. Woon je in een rijtjeshuis met drie gezinsleden? Dan verbruik je jaarlijks zo’n 3500 kWh aan energie.

 

Een zonnepaneel van Solease heeft een vermogen van 360 Wattpiek en wekt gemiddeld 260 tot 327 kWh per jaar op. Dit houdt in dat je ongeveer 11 tot 14 zonnepanelen nodig hebt om je verbruik te compenseren. Logischerwijs, zijn meer panelen noodzakelijk bij een hoger verbruik. Door de dakcheck te doen via onze website kom je erachter hoeveel zonnepanelen er op jouw dak in Drachten passen.

Geen investering nodig

Betaalbare zonnepanelen in Drachten

Ons doel is ieder dak in Nederland voorzien van zonnepanelen. Om dit doel te bereiken hebben wij onze diensten zo ingericht dat we zonnepanelen zelfs voor huishoudens met een kleinere portemonnee kunnen aanbieden.

Zonnepanelen huren in Drachten

Bij Solease kun je zonnepanelen in Drachten huren. Je betaalt dan maandelijks een vast bedrag en in ruil profiteer jij van groene stroom. Geen investering, alleen genieten. Overige kosten zoals de verzekering, onderhoud en reparaties regelen wij. We monitoren zelfs de zonnepanelen voor jou, zodat je zorgeloos kunt genieten.

 

Daarnaast heb je bij het huren van zonnepanelen ook geen BKR-registratie nodig. Wil je liever zonnepanelen in Drachten kopen? Ook dat kan. Wij zorgen ervoor dat alles netjes aangesloten is, zodat jouw zonnepanelen zich binnen maximaal 9 jaar kunnen terugverdienen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Meer dan alleen financieel gewin

Uiteraard speelt het financiële aspect bij veel mensen een grote rol tijdens het besluitvormingsproces. Onze klanten krijgen jaarlijks gemiddeld zo’n €130 terug van hun energiemaatschappij. Dit is dus wat ze overhouden na het betalen van de huurkosten en rekening van hun energieleverancier.

 

Bovendien hebben zonnepanelen een waarde vermeerderende werking op je woning. Je woning wordt meer waard als er zonnepanelen op liggen. Toch komt er meer bij kijken dan puur financieel gewin. Zo neem je met zonnepanelen op je dak in Drachten een grote stap in de juiste richting, een gezondere toekomst. We willen immers allemaal dat onze kinderen en volgende generaties net zo van de wereld kunnen genieten als dat wij doen!

Maak samen met ons een impact

Met zonnepanelen op je dak bespaar je aardig op je energiekosten. Onze klanten krijgen gemiddeld zo’n €130 per jaar terug van hun energiemaatschappij. Daar zijn de jaarlijkse huurkosten dus al van afgetrokken!

Door te kiezen voor zonnepanelen van Solease help je onze droom werkelijkheid worden. Samen met ons maak je een impact waarvoor je kinderen en andere toekomstige generaties je dankbaar voor zullen zijn. Iedere nieuwe klant betekent dus dat we weer een stapje dichter bij het uitkomen van onze droom zijn.


Al duizenden huiseigenaren in Drachten gingen je voor door op hun dak zonnepanelen te laten installeren. Help jij ook een handje mee?

Uit onderzoek blijkt dat huiseigenaren in Friesland bovengemiddeld vaak voor zonnepanelen op hun dak kiezen.

Door de gunstige ligging aan zee kent Drachten relatief veel zonuren per jaar. Ideaal voor zonnepanelen dus!

Waarom Solease?

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Harderwijk draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete.

 

Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Dat is de prettige service die onze klanten van ons gewend zijn. Kies jij ook voor de zonnepanelen van Solease? Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Harderwijk op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen