ZONNEPANELEN FRIESLAND

Bezit je een eigen woning in Friesland en wil je graag starten met energie opwekken? Bij Solease is het nu mogelijk om zonder investering zonnepanelen te laten installeren op eigen dak. Profiteer van een toenemend aantal zonuren per jaar en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Friesland

Zonnepanelen in Friesland? Jazeker!

Zonne-energie in Friesland wordt steeds populairder. Dit komt mede doordat Friesland aan zee ligt en daardoor relatief weinig bewolking kent ten opzichte van het binnenland van Nederland. In combinatie met veel zonuren per jaar maakt dat de provincie Friesland ideale omstandigheden heeft voor het opwekken van zonne-energie met zonnepanelen. Huiseigenaren in Friesland kiezen daarom steeds vaker voor een investering in een zonnestroomsysteem op hun dak. Wat veel mensen nog niet weten is dat je via Solease nu ook voor zonnepanelen kunt kiezen zonder dat je een investering hoeft te doen. Voor een maandelijks bedrag huur je onze zonnepanelen in Friesland en ontzorgen wij onze klanten door middel van de installatie, garanties en verzekeringen. Wist je trouwens dat je niet BKR-geregistreerd wordt, dat het huurcontract overdraagbaar is én dat we een niet-goed-geld-terug garantie leveren? We plaatsen enkel panelen van de beste kwaliteit, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Dat is de zekerheid van Solease!

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Friesland

Overstappen op zonnepanelen in Friesland hoeft geen lastige keuze te zijn. Doordat er bij zonnepanelen huren geen eenmalige hoge aanschafkosten zijn, kun je al direct beginnen met besparen en verduurzamen. Toch wil je de totale kosten en opbrengsten van zonnepanelen specifiek voor jouw dak natuurlijk wel overzichtelijk op een rijtje hebben. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte bij ons aan en onze experts maken een legplan op maat voor jou. We stellen een zonnestroomsysteem samen dat zowel op jouw dak past, maar ook bij jouw huidige en toekomstige energieverbruik. Bij dit alles nemen we natuurlijk jouw aanvullende wensen mee in het uiteindelijke plan.

De diverse voordelen

Zonnepanelen in Friesland leveren veel voordelen op. Dankzij het hoge aantal zonuren ben je zeker van rendabele zonnepanelen die je op jaarbasis een mooie besparing opleveren. Zo houden onze klanten gemiddeld €130 per jaar extra over, in vergelijking met de kosten die ze kwijt zouden zijn bij de energieleverancier. Daar zijn de huurkosten dus al vanaf getrokken! Naast dat zonnepanelen financieel gezien een goede investering zijn, help je het milieu ook nog een handje door zelf duurzame energie op te wekken in plaats van grijze stroom te gebruiken. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen, zodat we een duurzame impact kunnen maken. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als bij jou woning in Friesland.


In 2025 wilt de provincie Friesland 1300 MWp opwekken met zonne-energie.

Jaarlijks geven Friese huishoudens € 500 miljoen uit aan de energierekening. Ga zelf je energie opwekken en bespaar!

Door een combinatie van relatief veel zonuren en minder bewolking door het koude zeewater is Friesland zeer geschikt voor het opwekken van zonne-energie met zonnepanelen.

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Bespaar direct ongeveer 10% op je energiekosten en blijf besparen voor zolang als jij wilt. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Drenthe op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.