ZONNEPANELEN OVERIJSSEL

Steeds meer inwoners van Overijssel kiezen voor zonnepanelen. Sluit je nu bij hen aan en laat zonnepanelen op je dak plaatsen. Solease legt zonnepanelen op je dak zonder dat een investering nodig is. Ondertussen besparen onze klanten gemiddeld €130 per jaar op hun energiekosten. Wacht niet langer en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Overijssel

Kies voor zonnepanelen in Overijssel

Voor huizenbezitters in Overijssel is dit hét moment om zonnepanelen te laten installeren op hun dak. Waarom? Het gemiddeld aantal zonuren is al jaren aan het toenemen en lijkt ook de komende jaren door te zetten. Door nu over te stappen op zonnepanelen profiteer ook jij van deze extra zonuren. De provincie Overijssel is ambitieus en wil dat in 2030 90% van de woningen energielabel B of hoger hebben.

 

Zonnepanelen spelen een belangrijke rol in deze verandering. Zo neemt het totale vermogen van geïnstalleerde zonnepanelen in de provincie elke jaar rap toe. Sinds 2012 is het totaal geïnstalleerd vermogen zelfs al vertienvoudigd. Steeds meer inwoners ontdekken de voordelen van groene stroom via zonnepanelen. Dat is een mooie trend en Solease doet er dan ook alles aan om deze ontwikkeling door te zetten. Word jij de volgende huiseigenaar in Overijssel met zonnepanelen?

Direct besparen

Zonnepanelen in Overijssel zonder te investeren

Veel mensen kopen geen zonnepanelen vanwege de hoge kosten. Solease biedt de oplossing. Bij ons kan je als inwoner van Overijssel nu ook kiezen voor zonnepanelen zonder te investeren. Voor een vast bedrag per maand huur je onze zonnepanelen en hoef je niets te doen. Wij verzorgen eventueel onderhoud en herstellen de panelen als een reparatie noodzakelijk is. Deze service zit bij de huurkosten inbegrepen. Hetzelfde geldt voor de kosten van de verzekering.

Zonnepanelen (over)kopen in Overijssel kan ook!

Gedurende de huurperiode kun je altijd nog kiezen om het zonnestroomsysteem over te nemen. Door de jaren heen bouw je koopkorting op, waardoor je het systeem voordeliger kan overnemen. Je betaalt nooit meer dan de marktwaarde op het moment van overname. Verder loop je ook geen risico, dankzij onze garanties en kwaliteit van materiaal.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Solease

Join the club

Ontdek hoeveel jij kunt besparen

Stap jij ook over op zonnepanelen van Solease? Join the club en begin direct met besparen. Onze klanten zien een gemiddelde daling van €130 op hun energierekening. En daar zijn de huurkosten al van afgetrokken. Benieuwd hoeveel zonnepanelen op jouw dak passen? We bekijken samen naar het kostenplaatje en naar de verwachte opbrengst.

Nauwkeurig berekend voor jouw situatie

Met behulp van geavanceerde software en 3D-satellietbeelden berekenen onze solar experts heel nauwkeurig hoeveel zonne-energie de panelen op jouw dak gaan opwekken. Zo zie je meteen wat een zonnestroomsysteem op jouw dak oplevert en word jij niet verrast door extra kosten of een tegenvallende opbrengst.

Nadat we hebben berekend wat het optimale aantal zonnepanelen voor jouw huis is, doen wij je een voorstel. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw persoonlijke wensen. Bij Solease ben je zeker van een deal waar iedereen beter van wordt.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen in Overijssel?

Solease maakt het overstappen op zonnepanelen in Overijssel eenvoudig en voordelig. We maken het aantrekkelijker voor twijfelaars om te kiezen voor groene energie. Gelukkig staat de zon aan onze kant. Zo blijft het aantal zonnige dagen per jaar stijgen.
We lijken af te stevenen op opnieuw een recordaantal zonuren. Daarmee stijgt ook de verwachte opbrengst van zonnepanelen. We hoeven jou niet uit te leggen dat dit ook voor jouw portemonnee een gunstige ontwikkeling is.

Bovendien help je de wereld ook door over te stappen op groene stroom. Meer opgewekte energie met zonnepanelen betekent dat we minder grijze stroom nodig hebben van energieleveranciers. Help ons met het verwezenlijken van onze droom om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. Veel huishoudens in Overijssel gingen je al voor, ben jij de volgende?


Sinds 2012 is het totale vermogen van het aantal geïnstalleerde zonnepanelen meer dan vertienvoudigd.

De provincie wil dat er in 2023 maar liefst 75.000 koopwoningen zijn die minimaal energielabel B hebben. Nijverdal is één van de plaatsen die hier een bijdrage aan levert.

Met 1400 zonuren per jaar is Overijssel een interessante provincie om zonne-energie op te wekken.

Waarom Solease?

Kies Solease en bespaar op je energierekening en draag bij aan een duurzamere wereld. Help jij ons om de wereld beter te maken voor onze kinderen dan hoe we hem kregen? Plaats zonnepanelen op het dak van je huis in Overijssel.

Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Drenthe op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen