ZONNEPANELEN NIJVERDAL

Wil je direct besparen op je energierekening? Laat dan zonnepanelen op je dak in Nijverdal en omgeving plaatsen door de specialisten van Solease. Wij helpen je graag bij het besparen en het bijdragen aan een groenere wereld. Het is mogelijk om zonnepanelen in Nijverdal te huren of kopen tegen aantrekkelijke tarieven. Je bent verzekerd van de hoogste kwaliteit zonnepanelen en de beste service.

Ben je benieuwd hoeveel je kunt besparen op je jaarlijkse energiekosten? Doe dan de gratis dakcheck en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor onze zonnepanelen in Nijverdal?

Steeds meer huishoudens in Nijverdal kiezen voor zonnepanelen op hun dak. Met zonnepanelen kun je eenvoudig besparen op je energierekening. Klanten die bij ons zonnepanelen huren besparen jaarlijks zo’n €130 boven op de energielasten. Dit bedrag is dus wat ze overhouden na het financieren van de huurkosten en de rekening van de energieleverancier. Het grote voordeel van zonnepanelen huren in Nijverdal is dat hiervoor geen grote investering nodig is.

 

Voor een vast maandelijks bedrag wek jij al je eigen groene stroom op en bespaar je direct op je energiekosten. Bovendien heb je dankzij de huurconstructie van Solease geen omkijken naar het zonnestroomsysteem op je dak in Nijverdal. Dat regelen wij voor je. Van de verzekering, tot aan eventueel onderhoud en reparaties, en het monitoren van je systeem; Solease verzorgt het geheel.

  • Dankzij de huurconstructie bespaar je direct op energiekosten
  • Wek groene energie op
  • Volledige ontzorging door Solease
  • Op ieder moment over te kopen
  • Hogere woningwaarde
  • Binnen een paar jaar terugverdiend

Geen investering nodig

Betaalbare zonnepanelen in Nijverdal

Kies je voor de zonnepanelen kopen in Nijverdal, kies dan voor Solease. Onze specialisten zijn ervaren in plaatsen en aansluiten van zonnepanelen en doen dit dan ook keurig zonder hinder te veroorzaken. Hierdoor kun je jouw zonnepanelen zich terugverdienen komende 7 tot 9 jaar.

Profiteer van onze services

We maken geen onderscheid tussen de gehuurde panelen en zonnepanelen die je bij ons koopt. Bij het huren van zonnepanelen in Nijverdal nemen wij reparatie- en onderhoudskosten voor eigen rekening. Het is dus ook voor ons belangrijk om hoogwaardige zonnepanelen te leveren. Je profiteert bij Solease altijd van de hoogste kwaliteit zonnesystemen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Goed voor mens en milieu

Naast het financiële voordeel die zonnepanelen in Nijverdal je opleveren, draag je bij het overstappen op groene stroom ook bij aan een betere leefomgeving en toekomst. Hoe meer mensen kiezen voor zonnepanelen op hun dak, hoe meer de vraag afneemt naar schadelijke fossiele brandstoffen.

 

Bovendien vermeerder je de waarde van je woning wanneer er zonnepanelen liggen. De vraagprijs van je woning zal stijgen indien je je woning te koop zet. Onze huurcontracten zijn overdraagbaar. Geen zorgen dus, je kunt zorgeloos verhuizen als je onze zonnepanelen huurt.

Op naar een betere toekomst

Voor velen speelt het financiële voordeel een grote rol in de overweging om zonnepanelen te plaatsen. Jaarlijks krijgen onze klanten namelijk gemiddeld zo’n €130 terug van hun energiemaatschappij. Toch zijn er nog meer voordelen die zonnepanelen in Emmeloord opleveren. Zo vermindert iedere woning met zonnepanelen de vraag naar traditionele energievoorzieningen. Op deze manier creëren we samen een beter, maar vooral gezonder milieu waarin ook toekomstige generaties kunnen genieten van een schone leefomgeving.


Al duizenden huiseigenaren in Overijssel gingen je voor door op hun dak zonnepanelen te laten installeren. Help jij ook een handje mee?

De provincie Overijssel wil dat er in 2023 maar liefst 75.000 koopwoningen zijn die minimaal energielabel B hebben.

Door de gunstige ligging kent Nijverdal relatief veel zonuren per jaar. Ideaal voor zonnepanelen dus!

Waarom Solease?

Wil jij direct gebruikmaken van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Harderwijk draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete.

 

Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Dat is de prettige service die onze klanten van ons gewend zijn. Kies jij ook voor de zonnepanelen van Solease? Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Harderwijk op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen