ZONNEPANELEN LIMBURG

Kies jij ook voor zonnepanelen? Veel huiseigenaren in Limburg gingen je voor. Voor zonnepanelen in Limburg ben je bij Solease aan het juiste adres. Dankzij onze huurconstructie bespaar je direct vanaf de 1e dag en is een grote investering niet nodig om een compleet zonnestroomsysteem aan te schaffen.

Word jij de volgende Limburger met zonnepanelen op het dak? Kijk dan snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Limburg

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Limburg?

Wist je dat er voor openbare voorzieningen in Limburg alleen nog groene energie gebruikt wordt? De provincie probeert hiermee het goede voorbeeld te geven aan haar inwoners. Wil jij het goede voorbeeld volgen? Er liggen volop kansen om te profiteren van zonne-energie.

  • Ten eerste is het aantal zonuren per jaar is al jaren stijgende in Limburg, een ideaal moment dus om over te stappen.
  • Ten tweede zijn zonnepanelen zijn al lang niet nieuw meer. Dit betekent dat de kinderziektes al lang verleden tijd zijn. Dankzij jarenlange innovaties en verbeteringen aan bestaande technieken zijn zonnepanelen stabieler en rendabeler dan ooit tevoren.

Direct besparen

Besparen door zonnepanelen te kopen in Limburg

Wil je zonnepanelen op jouw dak in Limburg, maar vind je de aanschafkosten van een compleet systeem te hoog? Dat begrijpen we bij Solease maar al te goed. We zien dat mensen graag voor zonnepanelen kiezen vanwege de vele voordelen, maar dat de kosten nog vaak een drempel vormen om daadwerkelijk over te stappen.

Zonnepanelen huren in Limburg

Daarom zijn wij in 2011 begonnen met het verhuren van zonnepanelen. Een investering is niet nodig en je begint direct met besparen. Wij nemen de kosten voor onderhoud, reparaties en zelfs je verzekering voor onze rekening. De topkwaliteit en hoge betrouwbaarheid van onze panelen zorgen ervoor dat wij deze belofte kunnen doen.


Goed om te weten:
het huren van zonnepanelen in Limburg levert je geen BKR-registratie op, het huurcontract is overdraagbaar en je neemt onze zonnepanelen over op ieder gewenst moment voor de marktwaarde van het systeem.

Vraag direct een offerte aan voor zonnepanelen in Limburg

Stap nu over

Zonnepanelen, een logische keuze

Direct profiteren van zonnepanelen in Limburg? Solease zet de mogelijkheden overzichtelijk en helder voor je op een rijtje. Maak gebruik van het toenemend aantal zonuren per jaar en stap nu over op zonne-energie. Gemiddeld besparen onze klanten zo’n €130 extra per jaar. Draag daarnaast bij aan een betere toekomst en help Limburg bij het behalen van de klimaatdoelstellingen. Doe de dakcheck of vraag direct een offerte aan via onze website. Waarom voor Solease kiezen?

Vast maandbedrag, geen verrassingen

Wat maakt het huren van zonnepanelen in Limburg zo interessant? De volledige transparantie die wij bieden. We kijken samen naar de mogelijkheden voor een zonnestroomsysteem in jouw woning. Onze solar experts berekenen zeer nauwkeurig wat de zonnepanelen op jouw dak gaan opbrengen.

Offerte op maat

Bij het maken van een voorstel kunnen we je dus precies vertellen wat de zonnepanelen op jouw dak kosten en opbrengen. De kosten voor je zonnestroomsysteem blijven beperkt tot het maandbedrag dat we overeenkomen bij het afsluiten van het contract. Het scenario dat we schetsen zit altijd aan de voorzichtige kant, de uiteindelijke besparing pakt dus gunstiger uit dan wat er in de offerte staat.


Limburg neemt vanaf 2020 alleen nog maar duurzame energie af voor voorzieningen als tunnels, gemalen, openbare verlichting en provinciale gebouwen.

Alle zonnedaken samen in Limburg zorgen voor 250 MegaWatt. Dit is genoeg om aan de energiebehoefte van 87.000 huishoudens te voldoen!

In 2050 wil de provincie energieneutraal zijn. Geleen werkt hier hard aan mee!

Waarom kiezen voor Solease?

Direct profiteren van zonnepanelen van Solease in Limburg. Wij geven je een aantal goede redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:
✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen

Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!