ZONNEPANELEN GELEEN

Altijd al je eigen energie willen opwekken? Zonnepanelen maken het mogelijk! Zonnepanelen op je dak in Geleen is niet alleen goed voor het milieu, je bespaart op deze manier ook op traditionele energievoorzieningen en kosten. Bij Solease kun je zonnepanelen in Geleen kopen of huren tegen scherpe prijzen. We willen groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Zo helpen we elkaar en het milieu een handje.

Wil je weten hoeveel je kunt besparen op je jaarlijkse energiekosten? Doe de gratis dakcheck via onze website en Solease rekent het voor je uit!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Geleen

Waarom kiezen voor onze zonnepanelen in Geleen?

Als je kiest voor zonnepanelen in Geleen dan maak je een milieubewuste beslissing. Door zonnepanelen op je dak te plaatsen compenseer je je energieverbruik. Een huishouden wonend in een rijtjeshuis met drie gezinsleden verbruiken jaarlijks zo’n 3500 kWh aan energie. Een zonnepaneel van Solease heeft een vermogen van 360 Wattpiek en wekt gemiddeld 260 tot 327 kWh per jaar op.

 

Dit betekent dat je ongeveer 11 tot 14 zonnepanelen nodig hebt als je de opbrengst gelijk wilt stellen aan het verbruik. Door de dakcheck in te vullen via onze website kom je erachter hoeveel zonnepanelen er op jouw dak in Geleen passen.

Betaalbaar voor iedereen

Zonnepanelen in Geleen kopen zonder te investeren

Achter een zonnestroomsysteem steekt veel techniek. Daarom is het ontwikkelen, produceren en faciliteren van zonnepanelen kostbaar. Niet iedereen kan zomaar investeren in zonnepanelen. Bij Solease kun je zonnepanelen op je dak laten leggen zónder te investeren. Je huurt zonnepanelen in Geleen voor een vast en betaalbaar bedrag per maand. Hierbij zijn alle kosten inbegrepen. De kosten voor de installatie, eventuele reparaties en onderhoud verzorgen wij. We monitoren daarbij je panelen ook nog eens, zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Zo profiteer je alleen van lagere energiekosten en wek je je eigen stroom op.

Liever zonnepanelen kopen in Geleen? Dat kan ook!

Zonnepanelen in Geleen kopen kan uiteraard ook. Je hebt dan geen maandelijkse lasten, maar betaalt het complete bedrag in één keer. De kosten voor onderhoud en reparaties zitten hier niet bij inbegrepen, de installatiekosten wel De zonnepanelen zijn dan helemaal van jou. Wist je al dat zonnepanelen de waarde van je huis verhogen? Bovendien is je investering na ongeveer 7 jaar terugverdiend.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Laat je verrassen door de mogelijkheden

Je zult verstelt staan van alle mogelijkheden die zonnepanelen bieden. Er zit meer dan een financieel voordeel aan. Hoewel dat voor velen toch doorslaggevend is, want onze klanten krijgen jaarlijks zo’n €130 terug van hun energiemaatschappij. Naast geld zijn er nog andere redenen om voor zonnepanelen in Geleen te kiezen. Omdat jij kiest voor een alternatieve vorm van energieopwekking, daalt de vraag naar schadelijke fossiele brandstoffen. Met zonnepanelen draag je dus direct bij aan een beter milieu en toekomst. Samen maken we een groot verschil.


De gemeente Sittard-Geleen streeft ernaar om in 2050 energieneutraal te zijn.

Al duizenden andere woningeigenaren gingen je voor in Geleen.

Met bovengemiddeld veel zonuren per jaar is Geleen zeer geschikt voor het opwekken van zonne-energie.

Installatie binnen één dag

Eenvoudige installatie op je dak

Het centrum van Sittard-Geleen heeft een beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat voor dit gedeelte een vergunning van de gemeente nodig is om de zonnepanelen te plaatsen. De rest van de gemeente heeft geluk. Zij kunnen zonder vergunning de panelen laten plaatsen.

 

Als jouw dak geschikt is zorgen onze monteurs ervoor dat de panelen vakkundig worden geplaatst en geïnstalleerd. Dit wordt bijna altijd binnen één dag gerealiseerd.

Daarom kies je voor Solease

Solease is het eerste bedrijf dat in Nederland zonnepanelen ging verhuren. Vanuit Utrecht zijn we begonnen met het uitbreiden van onze diensten en ondertussen zijn we actief in heel Nederland. We helpen onze provincie graag bij het geven van het goede voorbeeld. Wil je samen met Solease werken aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd besparen? Bij ons huur je voor een scherpe prijs hoge kwaliteit zonnepanelen met een levensduur van 25 jaar.

Waarom je bij ons klant wilt worden:

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen