ZONNEPANELEN UTRECHT

Via Solease kunnen woningeigenaren nu zonnepanelen laten plaatsen in Utrecht zonder te investeren. Profiteer van het opwekken van jouw eigen zonne-energie, bespaar direct en help ook de provincie Utrecht mee om haar klimaatdoelen te behalen.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Utrecht

Zonnepanelen in Utrecht? Jazeker!

Als je een woning bezit in Utrecht, dan zijn er eigenlijk bijna geen redenen meer om te verzinnen om geen zonnepanelen te nemen. De provincie Utrecht en verschillende gemeentes doen er alles aan om zonne-energie te stimuleren. Zo wordt het gemakkelijker om een vergunning te krijgen voor duurzame energie opwekking op bedrijfspanden en hebben sommige gemeenten zelf al als doel gesteld om in 2030 energieneutraal te zijn. Ook onder huiseigenaren in Utrecht zien we de interesse in zonnepanelen groeien. Elke maand zijn er weer ruim 1.000 Utrechtse gezinnen die zonnepanelen laten plaatsen op hun dak. Sommige kiezen er voor om direct het volledige zonnestroomsysteem aan te schaffen. Voor anderen is dit net een stap te ver. Zij kiezen voor het huren van zonnepanelen, waarbij er geen investering nodig is. Bij Solease maken we dit mogelijk. Voor een maandelijks bedrag huur je onze zonnepanelen in Utrecht en ben je van alle gemakken voorzien. Elke maand kun je weer kiezen om de zonnepanelen van ons over te nemen. Je bouwt gedurende het huren een koopkorting op, waardoor je op een later moment alsnog kunt besluiten om de zonnepanelen tegen een gunstigere prijs over te nemen. Je bent verder verzekerd van panelen van de beste kwaliteit, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Dat is de zekerheid van Solease!

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Utrecht

Nu vraag jij je natuurlijk af hoeveel zonnepanelen huren of kopen jou gaat kosten en hoeveel je hiermee kunt besparen. Onze medewerkers staan voor je klaar. Vraag snel een vrijblijvende offerte bij ons aan, zodat wij onze specialisten aan het werk kunnen zetten om een voorstel op tafel te leggen. Doordat iedere woning en ieder gezin uniek is, stellen we alleen een zonnestroomsysteem samen dat volledig bij jouw dak past. Indien je aanvullende wensen hebt, dan nemen we die hier natuurlijk ook in mee.

De diverse voordelen

Zonnepanelen in Utrecht leveren veel voordelen op. Door de relatief gunstige ligging van de Utrecht kent de provincie ruim 1500 zonuren per jaar. De laatste jaren zien we een stijgende trend op dit vlak. De zon schijnt steeds vaker en doordat ook de luchtkwaliteit verbetert, wekken zonnepanelen steeds meer energie op. Dit is gunstig voor het rendement. Zo houden onze klanten gemiddeld €130 per jaar extra over, in vergelijking met de kosten die ze kwijt zouden zijn bij de energieleverancier. Daar zijn de huurkosten dus al vanaf getrokken! Door het opwekken van jouw eigen energie, draag je ook nog bij aan een beter milieu. Doordat je dit tientallen jaren kunt doen met zonnepanelen, maak je een grote impact. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in Utrecht.


De provincie Utrecht streeft er naar om in 2050 energieneutraal te zijn. De gemeentes Amersfoort en Woerden doen hier nog een schepje bovenop en streven er naar om dit al in 2030 te bereiken.

Iedere maand kiezen zo’n 1.000 Utrechtse huishoudens ervoor om zonnepanelen te installeren op hun dak. Je sluit je dus aan bij een groeiende groep huiseigenaren met zonnepanelen.

Met ruim 1500 zonuren per jaar is de gemeente Utrecht interessant voor het opwekken van zonne-energie.

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Bespaar direct ongeveer 10% op je energiekosten en blijf besparen voor zolang als jij wilt. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Utrecht op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.